SEMESTRA MED DIN 4x4

LAND ROVERS LIVSSTILSTILLBEHÖR OCH KLASSLEDANDE DRAGFÖRMÅGA GÖR 4x4-ÄVENTYRET PÅ SEMESTERN SÄKRARE, ENKLARE OCH ROLIGARE ÄN NÅGONSIN TIDIGARE.

SE FILMEN
TILLBAKA TILL ÖVERSIKTEN

Terrängkörning på allmän mark är förbjuden i Sverige, om inte ändamålet är för jord- eller skogsbruk.

4X4 SEMESTERKÖRNINGSTIPS

Ta till dig våra bästa tips för äventyrsspäckad, säker och bekymmersfri körning.

LÄS MER
FRÄSCHA UPP DINA TERRÄNGKÖRNINGSFÄRDIGHETER
Fräscha upp dina terrängkörningsfärdigheter med vår praktiska guide och få ut mesta möjliga av bilens teknik över svårframkomlig terräng inklusive lera, djupt vatten och sand.
SE ÖVER DIN BILFÖRSÄKRING
En bra assistansförsäkring är ett måste, i synnerhet om du lämnar asfalten för terrängen. Planerar du att köra utomlands gäller försäkringen i regel i upp till 14 dagar. Kolla med ditt försäkringsbolag.
FÖRBERED NAVIGATIONSSYSTEMET
Använder du navigationssystem? Kom ihåg att uppdatera ditt navigationssystem med de kartor du kan komma att behöva där du planerar att köra. Ta med en fysisk vägkarta i bilen också för säkerhets skull.
KÖR SOM OM DU VORE LOKALBEFOLKNING
Planerar du köra utomlands på semestern? Visse du att det är olagligt att köra i flipflopsandaler i Tyskland, Frankrike och Spanien? Olika länder har olika regler. Därför bör du ta reda på vad som gäller innan du kommer dit.
SEMESTRA MED STIL

Från skräddarsydd skärmpanelssats och detaljer i borstat rostfritt stål eller premium kolfiber. Res i elegans med Land Rovers premiumdetaljer och förhöj körupplevelsen.

LÄS MER
RES I FÖRSTA KLASS

Skinnklädsel att sjunka ner i, hav av benutrymme och en ljus och rymlig kupé: Semester i en Land Rover 4x4 är alltid en resa i första klass. Föreställ dig nästa semester och avnjut körupplevelsen med din Land Rover premium SUV.

LÄS MER

Terrängkörning på allmän mark är förbjuden i Sverige, om inte ändamålet är för jord- eller skogsbruk.

SEMESTRA MED DIN 4x4

Oavsett hur länge du är ledig blir stunderna i din Land Rover en skön upplevelse. Samla inspiration inför ditt nästa 4x4-äventyr med våra semesterchecklistor.

STRANDSEMESTER
Sätt kurs mot stranden med surfbrädor på taket och sommarens spellista på stereon. Har du en båt du behöver bogsera till hamnen eller segla runt franska rivieran med, kan du räkna med Land Rover.
LÄS MER
VINTERSEMESTER
En Land Rover tar dig blå och svarta pister, genom terrängen så att du inte missar norrskenet, eller till nästa by med slädtur på menyn. Allt på en och samma dag om man så vill.
LÄS MER
HUSVAGNSSEMESTER
Land Rover bygger några av världens starkaste 4x4 och de flesta av modellerna kan ledigt dra 3,5 ton. Discovery är trefaldig vinnare av Tow Car of the Year. Så koppla fast det du behöver flytta, spänn fast cyklarna där bak och ta sikte mot horisonten.
LÄS MER
CAMPINGSEMESTER
Paddla kajak i solen, inta en bit mat runt lägerelden och räkna stjärnorna från hammocken. Utveckla din inre Bear Grylls med en Land Rover och njut av ditt nästa terrängäventyr.
LÄS MER
TERRÄNGSEMESTER
Uppför och under, genom och bortom. Med Land Rovers legendariska terrängkörningskompetens tämjer du all slags topografi och kan bege dig till platser dit andra bilar inte når.
LÄS MER
CYKELSEMESTER
Cykla med din mountainbike genom talldungar eller optimera körningen till ett personbästa: ta med din lojala springare och utforska nya horisonter med Land Rover.
LÄS MER

Terrängkörning på allmän mark är förbjuden i Sverige, om inte ändamålet är för jord- eller skogsbruk.

LAND ROVER ÄVENTYRSRESOR

Utforska några av de mest ikoniska platserna i världen bakom ratten på en Land Rover. Boka det terrängäventyr du drömmer om med Abercrombie & Kent.

UPPTÄCK ÄVENTYRSKÖRNING
SEMESTRAR ATT MINNAS

Terrängäventyr att inspirera dig att prova något nytt under nästa semester.

KÖR BORTOM ALLFARVÄGEN
Vännerna Faisal Binladen och Salman Sultan tacklar den arabiska öknen i sin Land Rover Discovery på den historiska järnvägssträckan Hejaz Railway från Madinah till Tabuk.
SE FILMEN
TA MED FAMILJEN UT I NATUREN
Roebuck-familjen byter soffan mot en Discovery Sport och tar med barnen på ett äventyr för att ta sikte på Richard Coopers rovfåglar vid Augill Castle.
SE FILMEN
TESTA DINA GRÄNSER
Land Rover-ambassadörerna Monty Halls, Kenton Cool och Ben Saunders utmanar varandra på en helg med högoktaniga aktiviteter i Reykjavik och uppleva den isländska naturen med sin Discovery Sport.
SE FILMEN
FÖRVERKLIGA DINA AMBITIONER
Sju länder, 150 dagar, 22 500 km: Det sydafrikanska paret Jeff Tyser och Kerryn Lee utforskar den sydafrikanska kusten bakom ratten i sin pålitliga Land Rover Defender.
SE FILMEN
TOW ASSIST

En innovativ funktion som förutsäger släpvagnens rörelseriktning när du backar. Riktlinjer som kan ställas in efter släpvagnens bredd visas på infotainmentskärmen för att visa bilens kurs.

SE FILMEN
TOW HITCH ASSIST

Den här funktionen hjälper dig att koppla dragbalken med en dragkrok. Grafik med färgprickar som symboliserar dragkulan visas på skärmen tillsammans med en riktlinje som visar bilens förutspådda kurs.

SURROUND-KAMERASYSTEM

Med fem kameror fördelade på främre stötfångaren, backspeglarnas undersidor och bakluckehandtaget skickar surroundkamerasystemet en nästan 360 graders vy av omvärlden till din infotainmentskärm.

SE FILMEN

Terrängkörning på allmän mark är förbjuden i Sverige, om inte ändamålet är för jord- eller skogsbruk.

PERFEKTA 4x4-SEMESTRAR
AIRSTREAM I TERRÄNGEN
Bilexperten Ben Samuelsons drar 2,5 ton klassisk Airstream där han satte sin vinterkörningsfärdigheter på prov med en Range Rover Sport Hybrid på en episk 400 mil lång färd till polcirkeln.
SE FILMEN
EN ÄVENTYRSSPÄCKAD HELG
En familj sammanfattar sin inre Ray Mears under en helgresa bort från stadspulsen med brasor, spårning och täljning i en Land Rover Discovery Sport. Här får du inspiration inför ditt nästa terränäventyr.
SE FILMEN
ÄVENTYR I DALGÅNGEN
Elizabeth Gowing beger sig ut i en Land Rover Discovery till en av Europas mest avsides belägna dalar i den lilla staden Teth i norra Albanien.
SE FILMEN

Terrängkörning på allmän mark är förbjuden i Sverige, om inte ändamålet är för jord- eller skogsbruk.

Anmäl dig för att få senaste nytt om Land Rover

Vi påverkar framtidens terrängkörnng. Håll dig uppdaterad med senaste nytt från Land Rovers utvecklingsteam.

JAG VILL FÅ INFORMATION
HITTA EN ÅTERFÖRSÄLJARE
Hitta ditt närmaste auktoriserade servicecenter.
LADDA NER BROSCHYR
Ladda ner de senaste Land Rover broschyrerna.
KONTAKTA OSS
Har du en fråga? Kontakta Land Rover så hjälper vi dig!
BOKA PROVKÖRNING
Boka provkörning hos din närmsta återförsäljare.