RES I FÖRSTA KLASS
TILLBAKA TILL ÖVERSIKTEN
Uppifrån och ner upplever du varje 4x4-semester i första klass med Land Rovers premiumbetonade SUV-inredningsdetaljer.
FÖRFÖRISKA SÄTEN

Den mjuka handstickade skinnklädseln med värme fram och bak är en komforthöjare av rang. Executive Class-baksätet (tillval) har elmanövrerad ryggstödslutning, inbyggt minne och massagefunktion med tre lägen.

EXTRA BENUTRYMME

En Land Rover är en av de rymligaste bilarna på vägarna för både förare och passagerare. Alla Land Rovers lyx-SUV:ar har benutrymme över genomsnittet och Range Rover har 186 mm extra i baksätet som standard.

TEKNIK FÖR UPPKOPPLING I BILEN

Land Rovers InControl Connect har en rad tjänster inklusive appar, fjärrfunktionalitet samt trådlös anslutning. InControl-appar ger tillgång till kontakter, media och kalender för en strömlinjeformad upplevelse. Med InControl-fjärrkontrollen i premiumutförande hittar du bilen via din smarttelefon, övervakar vitala funktioner hos bilen och justerar klimatanläggningen. Nu kan du äntligen göra din Land Rover till en Wi-Fi-punkt för upp till åtta enheter så att du och dina passagerare kan vara uppkopplade på långresan.

NYA VYER OAVBRUTET

Vältra dig i ljus och rymd med det generösa panoramataket. Föraren får obegränsat med naturligt dagsljus, passagerarna kan blicka upp mot den vida himlen och se Stora björnen när solen gått ner.

PERFEKT STÄMNING

En mysig vinterkörning med dämpat ljus eller en ljus och sval sommarutflykt. Skapa en perfekt atmosfär för varje resa med dimbar kupébelysning och tillvalet 4-zoners individuell klimatanläggning.

UTSÖKT LJUDKVALITET

Med den högklassiga Meridian-ljudsystemet hör du detaljer i dina favoritlåtar du aldrig anat fanns där: en andhämtning inför en hög ton, gitarrens pedalvibration, den elektriska tystnaden innan applåden kommer.

Meridian Surround-ljudsystemet har 11 högtalare och subwoofer, med radio, cd-spelare och MP3-kompatibilitet.

INCONTROL TOUCH PRO MULTIMEDIASYSTEM

Nya InControl Touch Pro multimediasystem är Land Rovers mest avancerade hittills. Det innehåller en intuitiv 10.2-inch multipekskärm, nästa generationens navigationssystem med Real Time Traffic Flow, intelligent röstigenkänning, sömlös telefonanslutning och en helt anpassningsbar hemskärm. Dual View-systemet innebär att föraren och passageraren har varsin vy av innehållet på 10-tums pekskärmen.

WhiteFire. WhiteFire® är ett registrerat varumärke som tillhör Unwired Technology LLC och all användning av sådana märken av Land Rover sker med tillstånd från licens.

UNDERHÅLLNING FRAM OCH BAK

Välj bland tillbehör som Dual View-pekskärm, som låter föraren och framsätespassageraren se olika innehåll. Håll baksätespassagerarna nöjda med tillvalet bakre underhållningssystem med 8 eller 10.2-tums nackstödsdisplay för att avnjuta sina favorit-dvd:er, tv och spel.

SEMESTRA MED DIN 4x4
TILLBAKA TILL ÖVERSIKTEN
HITTA EN ÅTERFÖRSÄLJARE
Hitta ditt närmaste auktoriserade servicecenter.
LADDA NER BROSCHYR
Ladda ner de senaste Land Rover broschyrerna.
KONTAKTA OSS
Har du en fråga? Kontakta Land Rover så hjälper vi dig!
BOKA PROVKÖRNING
Boka provkörning hos din närmsta återförsäljare.