SEMESTRA MED STIL
TILLBAKA TILL ÖVERSIKTEN
På stan, landsbygden eller avsides belägna stränder. Förhöj och skydda din premium Land Rover SUV med stil, vart bilen än tar dig, med dessa uppseendeväckande snygga detaljer.
REDO FÖR SEMESTER

Gör livet enklare med de senaste Land Rover-tillbehören som är noggrant utformade för att du ska få ut så mycket som möjligt av varje körning. Från sidostegen för enkelt insteg till skyddade lastutrymmet som bevarar kvaliteten hos bilens inredning. Låt dig inspireras att resa med stil med hjälp av våra filmer.

RANGE ROVER SPORT
Vattensporter, vintersporter, segling eller hästridning. Våra tillbehör hjälper dig att nå ditt semestermål i stil och förhöjer prestandan i din prestanda-SUV.
SE FILMEN
RANGE ROVER EVOQUE
Få din stads-SUV att skilja sig från andra och låta dig börja en ny hobby. Allt från kajakpaddling till snowboardåkning.
SE FILMEN
DISCOVERY
För din perfekta cykelutflykt eller kanotpaddling i solskenet på en bergssjö gör Discovery-tillbehören, inklusive dragkroksmonterad cykelhållare och vattensportshållare, gör varje dag till ett äventyr.
SE FILMEN
DISCOVERY SPORT
Skidåkning, körning, cykling eller segling? Vart bär nästa semesteräventyr av?
SE FILMEN
ELEGANT UTRUSTNING

Allt du behöver för att semestra med stil.

UTFÄLLBARA SIDOFOTSTEG
För enkelt insteg till kupén och takutrymme i din Land Rover 4x4, fälls dessa steg ut automatiskt på 1,5 sekunder när en dörr öppnas eller nyckeln sätts in. Specialbeställd skärmpanelssats ger en elegant finish.
LÄS MER
FASTA SIDOFOTSTEG
Dessa permanenta steg underlättar insteget och gör det lättare att komma upp på taket. Designen omfattar kantdekor i ljust rostfritt stål samt gummiklätt fotsteg.
LÄS MER
SKYDDSPLÅT I ROSTFRITT STÅL - FRAM
Skyddsplåt i terrängstil, tillverkad av rostfritt stål med högglanspolerad finish.
LÄS MER
SKYDDSPLÅT I ROSTFRITT STÅL - BAK
Bakre skyddsplåt i terrängstil, tillverkad av rostfritt stål med högglanspolerad finish.
LÄS MER
BAKRE INSTEGSLISTDEKOR FÖR LASTUTRYMMET
Lasttröskeldekoren av rostfritt stål med borstad finish skyddar lastutrymmets klädsel vid i- och urlastning. Finns i Ebony, Lunar och Espresso.
LÄS MER
KOLFIBERDETALJER
Stilhöjande högklassiga luftutsläpp i kolfiber med högglansig finish. Kan fås till speglar (bilden), luftutsläpp, bakluckeklädsel, huvöppningar, luftutsläpp på sidorna, grillister och dimljusinfattningar.
LÄS MER
KOLLEKTIONEN BARBOUR FÖR LAND ROVER

Två urtypiskt brittiska ikoner, Land Rover och Barbour, lanserar sitt kläd- och accessoarsamarbete. Barbour för Land Rover-kollektionen personifierar allt det bästa med den härliga brittiska naturen. En gemensam förståelse av hur stil och funktion samverkar har resulterat i sofistikerade, tillförlitliga kläder och accessoarer. Kollektionen finns i Barbour-butiker, på Land Rover Experience-center och i Land Rovers webbutik.

SEMESTRA MED DIN 4x4
TILLBAKA TILL ÖVERSIKTEN
HITTA EN ÅTERFÖRSÄLJARE
Hitta ditt närmaste auktoriserade servicecenter.
LADDA NER BROSCHYR
Ladda ner de senaste Land Rover broschyrerna.
KONTAKTA OSS
Har du en fråga? Kontakta Land Rover så hjälper vi dig!
BOKA PROVKÖRNING
Boka provkörning hos din närmsta återförsäljare.