UPPGRADERING AV INCONTROL

Lägg till nya funktioner, trådlösa programuppdateringar och Smartphone-paketet.

Den senaste uppgraderingen för InControl Touch Pro lägger till nya funktioner och vårt nya pekskärmsgränssnitt. Uppgraderingen är kostnadsfri för berättigade bilar och innehåller Smartphone-paketet samt trådlösa programuppdateringar.

SMARTPHONE-PAKET
Med Smartphone-paketet kan du skärmdela din smartphone med infotainmentsystemet i din bil. Apparna i Smartphone-paketet omfattar:

- Apple CarPlay®
- Android AutoTM
- Baidu CarLifeTM

Tjänsterna som erbjuds av Apple CarPlay® och Android Auto™ är beroende av funktionernas tillgänglighet i ditt land. Se Apple CarPlay® och Android Auto™ för mer information.
TRÅDLÖS PROGRAMUPPDATERING
Att få den senaste uppgraderingen är enkelt och kan ske hos din lokala återförsäljare. Efter uppgradering kan du optimera din bils system ytterligare med trådlösa programuppdateringar – med hjälp av Wi-Fi eller ett SIM-kort och utan att behöva besöka en återförsäljare. Med programuppdateringar underhålls viktiga system i din bil, till exempel InControl Touch Pro. Detta för att säkerställa att du även i fortsättningen får ut så mycket som möjligt av din Land Rover.
VAD GÄLLER FÖR DIN BIL?

Kontakta din återförsäljare för att ta reda på om din Land Rover är berättigad till denna programuppgradering. Med hjälp av din bils årsmodell, infotainmentsystem och användargränssnittspanel kan återförsäljaren kontrollera om din Land Rover är berättigad till uppgraderingen.

DIN BILS ÅRSMODELL
DIN BILS ÅRSMODELL

Den senaste programvaran ingår som standard när du köper en ny Land Rover, men vissa modeller från 2016–2018 är också berättigade.


HITTA EN ÅTERFÖRSÄLJARE

DITT INFOTAINMENTSYSTEM
DITT INFOTAINMENTSYSTEM

Om din Land Rover från 2016–2018 har en infotainmentskärm – antingen Touch Pro, Touch Pro Dual View eller Touch Pro Duo – kan det hända att den senaste programuppdateringen är tillgänglig till din bil.


HITTA EN ÅTERFÖRSÄLJARE

DIN ANVÄNDARGRÄNSSNITTSPANEL
DIN ANVÄNDARGRÄNSSNITTSPANEL

För att kunna utnyttja Smartphone-paketet måste din bil ha en 10,2-tums pekskärm och ett anslutet USB-uttag.

Maskinvaran i vissa grundmodeller av Discovery Sport och Evoque, utan navigationsfunktionen (tillval), är i vissa fall inte kompatibel med denna uppdatering av Smartphone-paketet. Kontrollera med din återförsäljare.

HITTA EN ÅTERFÖRSÄLJARE

KONTAKTA DIN ÅTERFÖRSÄLJARE

Kontakta din återförsäljare för att kontrollera om din Land Rover är berättigad till den senaste programuppgraderingen.

KONTAKTA OSS
FÅ EN OFFERT
Skräddarsytt erbjudande på valfri Land Rover.
BOKA PROVKÖRNING
Boka provkörning hos din närmsta återförsäljare.
LADDA NER BROSCHYR
Ladda ner de senaste Land Rover broschyrerna.
KONTAKTA OSS
Diskutera InControl med närmaste återförsäljare.