SEMESTRA MED STIL

REDO FÖR SEMESTER

Gör livet enklare med de senaste Land Rover-tillbehören som är noggrant utformade för att du ska få ut så mycket som möjligt av varje körning. Från sidostegen för enkelt insteg till skyddade lastutrymmet som bevarar kvaliteten hos bilens inredning. Låt dig inspireras att resa med stil med hjälp av våra filmer.

RANGE ROVER SPORT

RANGE ROVER SPORT

Vattensporter, vintersporter, segling eller hästridning. Våra tillbehör hjälper dig att nå ditt semestermål i stil och förhöjer prestandan i din prestanda-SUV.
RANGE ROVER EVOQUE

RANGE ROVER EVOQUE

Få din stads-SUV att skilja sig från andra och låta dig börja en ny hobby. Allt från kajakpaddling till snowboardåkning.
DISCOVERY

DISCOVERY

För din perfekta cykelutflykt eller kanotpaddling i solskenet på en bergssjö gör Discovery-tillbehören, inklusive dragkroksmonterad cykelhållare och vattensportshållare, gör varje dag till ett äventyr.
DISCOVERY SPORT

DISCOVERY SPORT

Skidåkning, körning, cykling eller segling? Vart bär nästa semesteräventyr av?

ELEGANT UTRUSTNING

Allt du behöver för att semestra med stil.

UTFÄLLBARA SIDOFOTSTEG

UTFÄLLBARA SIDOFOTSTEG

För enkelt insteg till kupén och takutrymme i din Land Rover 4x4, fälls dessa steg ut automatiskt på 1,5 sekunder när en dörr öppnas eller nyckeln sätts in. Specialbeställd skärmpanelssats ger en elegant finish.
FASTA SIDOFOTSTEG

FASTA SIDOFOTSTEG

Dessa permanenta steg underlättar insteget och gör det lättare att komma upp på taket. Designen omfattar kantdekor i ljust rostfritt stål samt gummiklätt fotsteg.
SKYDDSPLÅT I ROSTFRITT STÅL - FRAM

SKYDDSPLÅT I ROSTFRITT STÅL - FRAM

Skyddsplåt i terrängstil, tillverkad av rostfritt stål med högglanspolerad finish.
SKYDDSPLÅT I ROSTFRITT STÅL - BAK

SKYDDSPLÅT I ROSTFRITT STÅL - BAK

Bakre skyddsplåt i terrängstil, tillverkad av rostfritt stål med högglanspolerad finish.
BAKRE INSTEGSLISTDEKOR FÖR LASTUTRYMMET

BAKRE INSTEGSLISTDEKOR FÖR LASTUTRYMMET

Lasttröskeldekoren av rostfritt stål med borstad finish skyddar lastutrymmets klädsel vid i- och urlastning. Finns i Ebony, Lunar och Espresso.
KOLFIBERDETALJER

KOLFIBERDETALJER

Stilhöjande högklassiga luftutsläpp i kolfiber med högglansig finish. Kan fås till speglar (bilden), luftutsläpp, bakluckeklädsel, huvöppningar, luftutsläpp på sidorna, grillister och dimljusinfattningar.

KOLLEKTIONEN BARBOUR FÖR LAND ROVER

Två urtypiskt brittiska ikoner, Land Rover och Barbour, lanserar sitt kläd- och accessoarsamarbete. Barbour för Land Rover-kollektionen personifierar allt det bästa med den härliga brittiska naturen. En gemensam förståelse av hur stil och funktion samverkar har resulterat i sofistikerade, tillförlitliga kläder och accessoarer. Kollektionen finns i Barbour-butiker, på Land Rover Experience-center och i Land Rovers webbutik.

SEMESTRA MED DIN 4x4

SEMESTRA MED DIN 4x4