ÄGANDE

När du blir ägare till en Land Rover får du tillgång till speciella förmåner.
ÄGANDE

LAND ROVER SERVICEVERKSTÄDER

Endast Land Rover Serviceverkstäder uppfyller våra stränga kvalitetsstandarder för säkerställande av ett fullgott skydd av din nya bil och dess garanti.

VÄGASSISTANS

I den osannolika händelsen av ett haveri eller en olycka kommer särskilt utbildade tekniker till dig på platsen, och vid behov ordnar och betalar vi din fortsatta resa.

TILLBEHÖR

Ge din Land Rover en personlig touch med hjälp av ett stort utbud av tillbehör särskilt utformade för våra modeller och tillverkade enligt samma standarder som din bil.

SERVICEAVTAL

Det är en god investering att välja ett Land Rover-serviceavtal som passar dina behov för att garantera Land Rover-expertis och ett fullgott garantiskydd.

TILLBEHÖR

Ett urval av kvalitetstillbehör hjälper dig att få ut det mesta av din Land Rovers potential.
TILLBEHÖR

Terrängkörning på allmän mark är förbjuden i Sverige, om inte ändamålet är för jord- eller skogsbruk.

INTERIÖR

INTERIÖR

Du kan när som helst lägga till tillbehör godkända av Land Rover, allt från premiummattor till personliga instegslister, för att skapa en miljö efter dina önskemål.
EXTERIÖR

EXTERIÖR

Förstärk din bils framtoning med hjälp av en rad tillbehör, allt från utfällbara sidofotsteg, sidoskyddsrör och hasplåtar fram och bak i rostfritt stål.
LASTNING OCH SLÄPVAGNSKÖRNING

LASTNING OCH SLÄPVAGNSKÖRNING

Välj specialanpassade transporttillbehör som passar din livsstil såsom takräcken och optimera Land Rovers dragkapacitet med lämplig utrustning.
TILLBEHÖR

TILLBEHÖR

Anpassa din Land Rover med ett brett utbud av tillbehör speciellt utformade för ditt fordon.
LAND ROVER SERVICEVERKSTÄDER

LAND ROVER SERVICEVERKSTÄDER

Våra Land Rover Serviceverkstäder har unik erfarenhet i alla avseenden när det gäller service och underhåll av Land Rover. Det är de enda serviceverkstäderna som uppfyller Land Rovers stränga standarder för kvalitet och service för att säkerställa att din nya bil och dess garanti ges ett fullgott skydd och för att maximal prestanda och säkerhet ska kunna bibehållas.
LAND ROVER SERVICEVERKSTÄDER

Terrängkörning på allmän mark är förbjuden i Sverige, om inte ändamålet är för jord- eller skogsbruk.

VAD DU KAN FÖRVÄNTA DIG

Innan de vid behov monterar original Land Rover-delar, använder sig våra tekniker av diagnosutrustning för utvärdering av bilens mekaniska och elektroniska system.

NÄR JOBBET ÄR KLART

All debitering redovisas, och din bil repareras på garanti i tillämpliga fall. Alla originaldelar täcks också, och din servicehistorik uppdateras.

ORIGINALDELAR

ORIGINALDELAR Land Rovers originaldelar är framtagna speciellt för din bil och har fördelar som i slutänden bidrar till att förlänga den förväntade livslängden för din Land Rover.

CASTROL OIL

För att uppfylla de senaste specifikationerna och för optimal prestanda rekommenderar Land Rover att du uteslutande använder Castrol EDGE Professional i din bil, deras starkaste olja hittills.

GARANTIER OCH ÅTERKALLNINGAR

RESERVDELSGARANTI

RESERVDELSGARANTI

När en originaldel från Land Rover monteras i din bil täcks delen av 24 månaders garanti mot tillverkningsfel.
ÅTERKALLNING

ÅTERKALLNING

Det händer sällan, men om en Land Rover faktiskt måste återkallas underrättas ägarna och informeras om vilka åtgärder som behöver vidtas.

UPPGRADERA DIN TEKNIK

CONNECT TO BLUETOOTH®

CONNECT TO BLUETOOTH®

Land Rover erbjuder Bluetooth®-anslutningsbarhet, ett mobiltelefonsystem som du kan ansluta godkänd handsfree-utrustning till. Det innebär att du kan låta din smartphone ligga kvar i portföljen eller fickan och ändå kommer åt många av dess funktioner via bilens huvudljudenhet, pekskärmsdisplay eller rattknapparna – eller genom att använda Land Rover Voice Control (röststyrning).
 NAVIGATION och MAPPING

NAVIGATION och MAPPING

Om din satellitnavigeringsutrustning är äldre än ett år har du nytta av Land Rovers navigeringsuppdatering som innehåller eventuella ändringar som gjorts av vägkartan. Varje år sker tillägg av tusentals nya intressepunkter som indikerar platser att besöka, och du kan vara säker på att funktionerna ”kortaste vägen” och ”snabbaste vägen” är tillgängliga.

TEKNISK INFORMATION OCH INSTRUKTIONSBÖCKER

Visste du att du kan ladda ner instruktionsböcker och teknisk information till tidigare och aktuella Land Rover-modeller? Det finns även ett stort utbud av instruktionsvideor som hjälper dig att få ut det mesta möjliga av din bils funktioner.

VÄGASSISTANS

Om du råkar ut för ett haveri eller en olycka, eller om du låser in dina nycklar i bilen, känns det bra att veta att en utbildad Land Rover-tekniker finns bara ett telefonsamtal bort.

 fördelar

fördelar

Du kan lita på vägassistansen. Förmånerna med Land Rover Assistance är tillgängliga under hela nybilsgarantitiden. En tekniker utbildad av Land Rover kan normalt lösa problemet ute på plats. Om inte, transporterar vi din bil till en Land Rover Serviceverkstad samt ombesörjer och bekostar din fortsatta resa. Under vissa omständigheter betalar vi för hotellboende.
Reparation av olyckor

Reparation av olyckor

Via tjänsten ”Accident Services Programme” har du tillgång till vårt nätverk av reparationsverkstäder. Specialisterna på dessa verkstäder genomgår omfattande, certifierade utbildningar för att kunna hantera allt från mindre bucklor till omfattande krockskador. Vår strävan är att din Land Rover ska återställas enligt högsta standarder.

Terrängkörning på allmän mark är förbjuden i Sverige, om inte ändamålet är för jord- eller skogsbruk.

MOTORER OCH UTSLÄPP

WLTP

WLTP

En guide till WLTP: den nya normen för bedömning av bränsleeffektivitet.
DIESELPARTIKELFILTER

DIESELPARTIKELFILTER

Vad är ett dieselpartikelfilter (DPF) och varför är det viktigt?
 NY DIESEL, BENSIN ELLER PHEV?

NY DIESEL, BENSIN ELLER PHEV?

Våra nuvarande bensin- och dieselmotorer är de renaste och effektivaste som vi någonsin har tillverkat. Vår nya laddhybrid är vår mest innovativa drivlina hittills.
ÅTERVINNING

ÅTERVINNING

Som ett led i vår satsning på miljön har vi utvecklat ett komplett fordonsåtervinningsprogram som innefattar riktlinjer kring ”design för återvinning”, ökad användning av återvunnet material och minskad användning av farliga material.