DEFENDER-FAMILJEN

SLITSTYRKA MED ÄNDAMÅL.

MÖT FAMILJEN

Det här är Land Rover Defender, visuellt fängslande proportioner, en kör-vart-som-helst-gör-vad-som-helst-attityd och slitstyrka i själen. Rustad för 2000-talet och kapabel till stora saker.

DEFENDER 90

En expert i världsklass både utanför och på vägen. Ser tuff ut, är tuff.

SE DENNA MODELL
DEFENDER 110

Samma kör-vart-som-helst-gör-vad-som-helst-attityd som 90-modellen fast med mer utrymme och med en tredje sätesrad som tillvalsmöjlighet.

UTFORSKA DENNA BIL
BYGG DIN BIL

DEFENDER DNA
NATURLIGT KOMPETENT

Defender är lika kompetent på vägen som den är utanför vägen. Världsledande Configurable Terrain Response* ger kontroll på alla underlag så att du kommer längre. Nu kan du ta reda på vad du verkligen klarar av.

DESIGNAD MED SYFTE

Defenders tryggt igenkännbara silhuett är både välbekant och helt modern.

OPTIMAL SLITSTYRKA

Med sin större markfrigång, förstärkta arkitektur och en interiör som klarar alla smällar är Land Rover Defender vår tuffaste bil hittills.

UTRUSTAD FÖR 2000-TALETS ÄVENTYR

Vår mest intuitiva teknik i bilen hittills har inspirerats av din smartphone och garanterar optimal uppkoppling samt största bekvämlighet och sikt. Defender är rustad för 2000-talet.

Med sin slitstyrka, hållbarhet och höga funktionalitet är Land Rover Defender en fängslande kombination av känslomässig design och ingenjörskonst.

GERRY MCGOVERN

DESIGN DIRECTOR OCH CHIEF CREATIVE OFFICER

*Tillvalsutrustning, finns som del av ett paket.