COUNTRY PACK

TA MED DINA LERIGASTE STÖVLAR.

SE FILMEN

Land Rover Defender på terrängbana. Terrängkörning på allmän mark är förbjuden i Sverige, om inte ändamålet är för jord- eller skogsbruk.

COUNTRY PACK

Hantera elementen och gör varje resa minnesvärd.

Land Rover Defender på terrängbana. Terrängkörning på allmän mark är förbjuden i Sverige, om inte ändamålet är för jord- eller skogsbruk.

COUNTRY PACK INNEHÅLLER:
COUNTRY
UPPGRADERINGAR
BYGG DIN EGEN
KLASSISKA STÄNKSKYDD FRAM OCH BAK
Minskar sprutet från däcken och skyddar Defenders lack mot smuts och skräp, samtidigt som de utgör ett komplement till bilens utvändiga design.
LASTSKYDDSGALLER – FULL HÖJD
Lastskyddsgallret avdelar lastutrymmet från kupén.
LJUST STÖTFÅNGARSKYDD BAK
Skyddar stötfångaren mot eventuella repor vid lastning av lastutrymmet eller mot kvistar och grenar vid terrängkörning.
PORTABELT TVÄTTSYSTEM
Tvätta bort leran från terrängen. Skölj av din cykel. Och rengör dina stövlar. Trycksätts genom påfyllning från en vattenkran eller med hjälp av handpumpen.
HJULHUSSKYDD
När du kör ut i undervegetationen erbjuder det högkvalitativa och slitstarka kompositmaterialet ytterligare skydd och bidrar samtidigt till Defenders omisskännliga utseende.
BYGG DIN EGEN
SKYDDSBÅGE
Ökat skydd framtill på Defender så att du tryggt kan ta dig an utmanande terräng.
FASTA SIDOFOTSTEG<sup>*</sup>
Gör det lättare att kliva över lera och in i Defender.
UTFÄLLBARA SIDOFOTSTEG<sup>*</sup>
Döljs under tröskeln och fälls ut automatiskt när öppnas. Eller genom aktivering via nyckelfjärrkontrollen.
LJUSA SIDORÖR
Ljusa sidorör* förstärker bilens utseende från sidan och skyddar samtidigt dörrsidorna vid terrängkörning.
VILKET PAKET PASSAR DIG?

Oavsett om du ska utforska oländiga trakter eller navigera genom storstadsdjungeln kan du genom att besvara tre korta frågor om din livsstil hitta ditt ideala tillbehörspaket.

KOM IGÅNG
LIVSSTILSKOLLEKTIONEN
UTFORSKA LIVSSTILSKOLLEKTIONEN
SNOWDEN SOLGLASÖGON
Dessa solglasögon använder sig av senaste material och komponenter av matt acetat och är särskilt framtagna för en aktiv livsstil utomhus.
ABOVE AND BEYOND-PENNAN
Above and Beyond-pennans precisionstillverkade hölje av T6 flygklassad aluminium med hårdanodiserad yta är designat och framtaget för att spegla den mejslade formen och styrkan hos vår mest hållbara och kompetenta bil.
COUNTRY-KOLLEKTIONEN
- Resmugg av rostfritt stål
- Weekendbag av läder
- Land Rover-paraply
UTFORSKA FLER TILLBEHÖRSPAKET
EXPLORER PACK
Kör ditt eget spår, oavsett terräng. Med Explorer Pack är Defender redo att trotsa konventioner och besegra även de mest oländiga trakter.
UTFORSKA EXPLORER PACK
ADVENTURE PACK
Ta din passion till nya marker. Med Adventure Pack är Defender rustad för avstickare från vanliga vägar och ut till naturens lekplatser.
UTFORSKA ADVENTURE PACK
URBAN PACK
Besegra betongdjungeln. Med Urban Pack sticker Defender ut från mängden i förorterna tack vare snygg design, självförtroende och hållning.
UTFORSKA URBAN PACK
FÅ EN OFFERT
Skräddarsytt erbjudande på Defender.
BOKA PROVKÖRNING
Boka provkörning hos din närmsta återförsäljare.
LADDA NER BROSCHYR
Ladda ner eller se den senaste Defender-broschyren online.
JAG VILL FÅ INFORMATION
Anmäl dig för att få senaste nytt om Land Rover Defender.

*Fasta sidofotsteg, utfällbara sidofotsteg och ljusa sidorör är inte kompatibla och kan därför inte monteras tillsammans. Utfällbara sidofotsteg finns endast till Defender 110.


Information, specifikationer, motorer och färger på denna webbplats grundar sig på europeisk specifikation och kan variera beroende på marknad samt förändras utan föregående meddelande. Vissa fordon visas med tillvalsutrustning och återförsäljarmonterade tillbehör som eventuellt inte finns på alla marknader. Kontakta din lokala återförsäljare angående utbud och priser på din marknad.


Tillvalsutrustning och dess tillgänglighet kan variera beroende på fordonsspecifikation (modell och drivlina) eller kräva installation av annan utrustning för att kunna monteras. Kontakta din lokala återförsäljare för närmare detaljer, eller konfigurera din bil online.


All utrustning i bilen ska användas av föraren endast när detta kan ske på ett säkert sätt. Förare måste förvissa sig om att de alltid har fullständig kontroll över bilen.


Vissa funktioner kräver ett lämpligt SIM-kort med dataavtal, som också kan kräva förlängning av abonnemang efter startperioden enligt anvisningar från din återförsäljare.