ÄGANDE

När du blir ägare till en Land Rover får du tillgång till speciella förmåner.

LAND ROVER SERVICEVERKSTÄDER

Endast Land Rover Serviceverkstäder uppfyller våra stränga kvalitetsstandarder för säkerställande av ett fullgott skydd av din nya bil och dess garanti. 

HITTA EN ÅTERFÖRSÄLJARE

VÄGASSISTANS

I den osannolika händelsen av ett haveri eller en olycka kommer särskilt utbildade tekniker till dig på platsen, och vid behov ordnar och betalar vi din fortsatta resa.

KONTAKTA OSS

TILLBEHÖR

Ge din Land Rover en personlig touch med hjälp av ett stort utbud av tillbehör särskilt utformade för våra modeller och tillverkade enligt samma standarder som din bil. 

TILLBEHÖR

SERVICEAVTAL

Det är en god investering att välja ett Land Rover-serviceavtal som passar dina behov för att garantera Land Rover-expertis och ett fullgott garantiskydd. 

HITTA EN ÅTERFÖRSÄLJARE

TILLBEHÖR

Ett urval av kvalitetstillbehör hjälper dig att få ut det mesta av din Land Rovers potential.

SE FILMEN

INTERIÖR

Du kan när som helst lägga till tillbehör godkända av Land Rover, allt från premiummattor till personliga instegslister, för att skapa en miljö efter dina önskemål.

EXTERIÖR

Förstärk din bils framtoning med hjälp av en rad tillbehör, allt från utfällbara sidofotsteg, sidoskyddsrör och hasplåtar fram och bak i rostfritt stål.

LASTNING OCH SLÄPVAGNSKÖRNING

Välj specialanpassade transporttillbehör som passar din livsstil såsom takräcken och optimera Land Rovers dragkapacitet med lämplig utrustning.

FÄLGAR OCH TILLBEHÖR

Gör utseendet på din Land Rover personligt med lättmetallfälgar i många olika stilar, storlekar och ytfinish. Lyft fram dem ytterligare med stylade ventilhattar.

HITTA EN ÅTERFÖRSÄLJARE

FÄLGAR OCH DÄCK

Land Rovers original lättmetallfälgar testas långt över de krav som ställs vid normal körning och klarar därför utan problem förhållanden med extrema påfrestningar på vitt skilda underlag. Däck betraktas som en nyckelkomponent i en bils hela design och konstruktion, eftersom de tyglar bilens kraft.

HITTA EN ÅTERFÖRSÄLJARE
TITTA PÅ FÄLGAR

LAND ROVER SERVICEVERKSTÄDER

Våra Land Rover Serviceverkstäder har unik erfarenhet i alla avseenden när det gäller service och underhåll av Land Rover. Det är de enda serviceverkstäderna som uppfyller Land Rovers stränga standarder för kvalitet och service för att säkerställa att din nya bil och dess garanti ges ett fullgott skydd och för att maximal prestanda och säkerhet ska kunna bibehållas.

HITTA EN SERVICEVERKSTAD

VAD DU KAN FÖRVÄNTA DIG

Innan de vid behov monterar original Land Rover-delar, använder sig våra tekniker av diagnosutrustning för utvärdering av bilens mekaniska och elektroniska system.

NÄR JOBBET ÄR KLART

All debitering redovisas, och din bil repareras på garanti i tillämpliga fall. Alla originaldelar täcks också, och din servicehistorik uppdateras.

ORIGINALDELAR

Land Rovers originaldelar är framtagna speciellt för din bil och har fördelar som i slutänden bidrar till att förlänga den förväntade livslängden för din Land Rover.

CASTROL OIL

För att uppfylla de senaste specifikationerna och för optimal prestanda rekommenderar Land Rover att du uteslutande använder Castrol EDGE Professional i din bil, deras starkaste olja hittills.

LÄS MER

UPPGRADERA DIN TEKNIK

Land Rover erbjuder Bluetooth®-anslutningsbarhet, ett mobiltelefonsystem som du kan ansluta godkänd handsfree-utrustning till. Det innebär att du kan låta din smartphone ligga kvar i portföljen eller fickan och ändå kommer åt många av dess funktioner via bilens huvudljudenhet, pekskärmsdisplay eller rattknapparna – eller genom att använda Land Rover Voice Control (röststyrning).

TILLBEHÖR

Om din satellitnavigeringsutrustning är äldre än ett år har du nytta av Land Rovers navigeringsuppdatering som innehåller eventuella ändringar som gjorts av vägkartan. Varje år sker tillägg av tusentals nya intressepunkter som indikerar platser att besöka, och du kan vara säker på att funktionerna ”kortaste vägen” och ”snabbaste vägen” är tillgängliga.

TEKNISK INFORMATION OCH INSTRUKTIONSBÖCKER


Visste du att du kan ladda ner instruktionsböcker och teknisk information till tidigare och aktuella Land Rover-modeller? Det finns även ett stort utbud av instruktionsvideor som hjälper dig att få ut det mesta möjliga av din bils funktioner.

TITTA PÅ TEKNISK INFORMATION OCH INSTRUKTIONSBÖCKER

VÄGASSISTANS

Om du råkar ut för ett haveri eller en olycka, eller om du låser in dina nycklar i bilen, känns det bra att veta att en utbildad Land Rover-tekniker finns bara ett telefonsamtal bort.

Du kan lita på vägassistansen. Förmånerna med Land Rover Assistance är tillgängliga under hela nybilsgarantitiden.  En tekniker utbildad av Land Rover kan normalt lösa problemet ute på plats.  Om inte, transporterar vi din bil till en Land Rover Serviceverkstad samt ombesörjer och bekostar din fortsatta resa.  Under vissa omständigheter betalar vi för hotellboende.

KONTAKTA OSS

Via tjänsten ”Accident Services Programme” har du tillgång till vårt nätverk av reparationsverkstäder. Specialisterna på dessa verkstäder genomgår omfattande, certifierade utbildningar för att kunna hantera allt från mindre bucklor till omfattande krockskador. Vår strävan är att din Land Rover ska återställas enligt högsta standarder.

HITTA EN ÅTERFÖRSÄLJARE

ÅTERVINNING

Som ett led i vår satsning på miljön har vi utvecklat ett komplett fordonsåtervinningsprogram som innefattar riktlinjer kring ”design för återvinning”, ökad användning av återvunnet material och minskad användning av farliga material.

LÄS MER

BC Sweden AB - Arenagatan 8 B - 215 33 Malmö