Castrol EDGE Professional


REKOMMENDERAS EXKLUSIVT AV LAND ROVER

SE INTRODUKTIONSFILMEN OM CASTROL LAND ROVER

 

Castrol™ är Land Rovers globala smörjmedelspartner. Alla Land Rover-motorer inleder sitt liv med Castrol-olja i sig. Land Rovers kunder får samma kvalitetsolja vid service som Land Rover krävde när kundens bil en gång byggdes.

 

Finns hos din lokala Land Rover-återförsäljare

  • I över elva år har Castrol varit Land Rovers officiella partner för smörjmedelsteknik och har levererat särskilda Castrol Professional-oljor till Land Rovers återförsäljare.
  • Castrol EDGE™ Professional rekommenderas exklusivt av Land Rover. 

TEKNISKT SAMARBETE FÖR UTVECKLING AV RÄTT OLJA FÖR DIN MOTOR

Ingenjörer från Land Rover och tekniker från Castrol har i nära samarbete utvecklat smörjmedel speciellt anpassade till Land Rovers motorer. 

Detta tekniska samarbete innebär att Castrol Professional-oljor i utvecklingsfasen testas utförligt i Land Rover-motorer. Det har bidragit till en teknisk optimering som ger enastående prestanda, förbättrad bränsleekonomi och minskade CO2-utsläpp.


Vår starkaste olja är stark som titan

  • Castrol EDGE Professional förstärks med TITANIUM FST™ som fördubblar oljefilmens styrka. Det hindrar filmen från att brytas ner och minskar friktionen för att maximera din motors prestanda. Den är redo att leverera oavsett förar- eller motorkrav.
  • Oljan är upp till 45 % starkare* än huvudkonkurrenterna när det gäller reducering av kontakten mellan metallytor, och den är alltid redo att leverera på de höga prestandanivåer som Land Rovers förare kräver.

VÄRLDENS FÖRSTA CO2-NEUTRALA MOTOROLJA

Castrol EDGE Professional är världens första certifierade CO2-neutrala motorolja, och varje liter certifieras som CO2-neutral i enlighet med strängaste globala standarder. 2014 beräknas 200 000 ton koldioxid neutraliseras globalt tack vare Castrols engagemang för att minska koldioxidavtrycket som deras produkter lämnar under sin livstid. Eventuell koldioxid som återstår från Castrols tillverkningsprocess neutraliseras genom investering i projekt för utsläppsminskning, t.ex. återplantering av skog i Kenya, produktion av ren el i Kina och vindkraftverksparker i Nya Kaledonien.

BC Sweden AB - Arenagatan 8 B - 215 33 Malmö