CONNECT PRO

Connect Pro*, som endast kan fås med Land Rover Touch Pro, innehåller InControl-appar, Wi-Fi Hotspot, Remote Premium och Pro Services, och är designad för att stärka din upplevelse i och utanför bilen, så att du och dina passagerare kan njuta av resan medan du håller dig uppkopplad till världen utanför.

SE FILMEN

CONNECT PRO-INNEHÅLL

PRO SERVICES

Pro Services är en serie unika tjänster för ansluten  navigation som kan  fås som en del av Connect Pro-paketet för Touch Pro. 

TA REDA PÅ MER

WI-FI HOTSPOT

Wi-Fi Hotspot levererar en 3G Wi-Fi-hotspot i din bil så att du och dina passagerare kan ansluta upp till 8 enheter till internet.

TA REDA PÅ MER

REMOTE PREMIUM

Land Rover Remote-appen, som är kompatibel med flertalet smarttelefoner från Android och Apple iOS, gör att du kan komma åt din Land Rover varifrån som helst i världen. 

TA REDA PÅ MER

INCONTROL-APPAR

InControl Apps presenterar en uppsättning fordonsoptimerade, interaktiva appar som möjliggör media-streaming, moln- och platsbaserade tjänster med mera - via en USB-port*

TA REDA PÅ MER

TILLBEHÖR

Utrusta dig för att få ut det mesta av varje dag

CONNECT

Connect har tre viktiga funktioner: InControl-appar som kan användas med kompatibla smarttelefonappar via bilens pekskärm, Wi-Fi Hotspot som upprättar ett nätverk i bilen för  upp till 8 enheter, och Remote Premium som gör att du kan komma åt  din bil från annan plats.

CONNECT-INNEHÅLL

WI-FI HOTSPOT

Wi-Fi Hotspot levererar en 3G Wi-Fi-hotspot i din bil så att du och dina passagerare kan ansluta upp till 8 enheter till internet.

TA REDA PÅ MER

REMOTE PREMIUM

Remote Premium är kompatibel med flertalet smarttelefoner från Android och Apple iOS och låter dig komma åt din Land Rover från annan plats.

TA REDA PÅ MER

INCONTROL-APPAR

InControl Apps presenterar en uppsättning fordonsoptimerade, interaktiva appar som möjliggör media-streaming, moln- och platsbaserade tjänster med mera  - via en USB-port.

TA REDA PÅ MER

TILLBEHÖR

Utrusta dig för att få ut det mesta av varje dag

PROTECT

Protect omfattar Remote-funktioner, Land Rover Optimised Assistance och SOS nödanrop. Kontrollera bränslenivån när du befinner dig på annan plats, hitta din bil på en stor parkering, registrera resor och övervaka rutor och dörrar från din smarttelefon. Land Rover Optimised Assistance skickar data om platsen samt fordonsdiagnostik till din verkstad i händelse av motorstopp. Om en allvarligare olycka skulle inträffa kan  SOS nödanrop skicka information till bärgningstjänst, inklusive platsdata och även ansluta till din telefon**

SE FILMEN

PROTECT-FUNKTIONER

REMOTE

Remote Essentials är kompatibel med flertalet smarttelefoner från Android och Apple iOS och låter dig komma åt din Land Rover från annan plats, exempelvis för att kontrollera bränslestatus eller för att värma upp eller kyla ner bilen.

TA REDA PÅ MER 

LAND ROVER OPTIMISED ASSISTANCE

Om bilen havererar kan du ringa direkt till Land Rover Assistance-teamet genom att trycka på den vänstra knappen på konsolen eller på Assistance-skärmen i smarttelefonappen i InControl Remote.

SOS NÖDSAMTAL

Om du råkar ut för en olycka och krockkuddarna löser ut, kan SOS nödsamtal skicka information till bärgningstjänst, inklusive platsinformation, samt ansluta till dig via telefon.

TILLBEHÖR

Utrusta dig för att få ut det mesta av varje dag

SECURE TRACKER

Om någon bryter sig in i  – eller flyttar – din Land Rover utan lov, spårar Secure Tracker automatiskt alla rörelser och varnar dig och Stolen Vehicle Tracking Centre för att hitta och bärga bilen så snart som möjligt.

TA REDA PÅ MER

*På nya Range Rover Velar kan InControl-appar fås endast med Smartphone-paketet, inte Connect Pro. 
**På nya Range Rover Velar kan Remote Premium endast fås med Remote-paketet.


InControl-specifika funktioner som beskrivs kan vara tillval eller vara beroende av marknad eller drivlina. Hör med din lokala Land Rover-återförsäljare om tillgänglighet och fullständiga villkor i ditt land. Vissa funktioner kräver ett lämpligt SIM-kort med tillämpligt dataavtal som kan kräva ytterligare abonnemang efter initialperioden enligt anvisningar från din återförsäljare. Mobil nätverksuppkoppling kan inte garanteras på alla platser.

BC Sweden AB - Arenagatan 8 B - 215 33 Malmö