VÄGASSISTANS

Driftstörningar och olyckor? Kom snabbt tillbaka på vägen med assistans från våra erfarna tekniker. Vi organiserar och betalar för den fortsatta resan.

Vägassistans

Om det värsta händer Olyckor inträffar. Men med vårt olycksserviceprogram är du aldrig långt borta från ett auktoriserat servicecenter som står redo att göra din Land Rover redo för vägen igen.

Snabb hjälp

Krångel. Problem. Saker du inte vill behöva ordna med efter en olycka. Med ett enda telefonsamtal så tar vi hand om allt åt dig. Tala med försäkringsbolag? Ordna med hämtning av din bil? Ta dig dit du var på väg? Lämna allt till din olycksadministratör. Har du råkat ut för en olycka? Ring +46 771- 99 54 00. Spara detta nummer i din telefon. För säkerhets skull.

FÅ LOSS DIG

Bergspass. Steniga vägar. Skolvägen. Varhelst du och din Land Rover kör fast, så skickar Land Rover Assistance en erfaren tekniker som hittar dig. Om problemet inte kan åtgärdas på plats, bogserar vi din bil till närmaste auktoriserade serviceverkstad eller till en serviceverkstad nära ditt hem. Du väljer.

Europeisk vägassistans och bogsering

Tvära hårnålskurvor. Kustvägar och bergsbyar. Europa är som gjort för att utforskas. Om din bil får motorstopp i Europa och problemet inte kan lösas efter vägen, är det tryggt att veta att vi bogserar din bil till närmaste auktoriserade serviceverkstad och står för räkningen.

Få hem dig

Om din Land Rover inte kan repareras i Europa - eller om reparationerna inte blir klara i tid innan du måste vara hemma - transporterar vi din Land Rover till den auktoriserade serviceverkstad som ligger närmast din svenska adress. Vi betalar förstås räkningen (så länge den inte överstiger marknadsvärdet på din bil).

Din fortsatta resa

Auktoriserade serviceverkstäder arbetar snabbt. Men om din Land Rover inte kan repareras inom fyra timmar, låter vi dig inte vänta. Vi ordnar och betalar för dig så att du når din destination. Om du hellre vill vänta tills du kan köra din Land Rover igen, så betalar vi dina hotellkostnader upp till fyra dagar.

Lånebil

Om din Land Rover repareras efter att den har hämtats av Land Rover Assistance, gör vi allt vi kan för att finna en lånebil åt dig för upp till två veckor. Du behöver bara uppvisa ett giltigt körkort och betala en deposition för bensin samt för extra bilhyrningsdagar om så behövs.

Lämna tillbaka din Land Rover

Om vi tar din Land Rover till en auktoriserad serviceverkstad som ligger mer än 80 km från din hemadress, så får du tillbaka den utan problem. Vi levererar tryggt hem till din adress i Sverige.

BC Sweden AB - Arenagatan 8 B - 215 33 Malmö