CLASSIC EXPERIENCES

Classic Experiences ger entusiaster chansen att se våra anläggningar och köra ett stort antal olika klassiska Land Rover-modeller på spektakulära och historiska platser.

LAND ROVER CLASSIC

På Land Rover Classic ägnar vi oss helhjärtat åt att bevara och restaurera vår historia för att framtida generationer ska kunna njuta av det. Vi skapar ständigt nya initiativ för att vårda och bevara klassiska Land Rover-modeller. På så vis får historiska modeller en ljus framtid och du kan ha glädje av dem under flera år framöver.

LAND ROVER CLASSIC

JAGUAR LAND ROVER CLASSIC WORKS

JAGUAR LAND ROVER CLASSIC WORKS

Vi presenterar stolt den nya anläggningen Jaguar Land Rover Classic Works. Med vår personal bestående av specialiserade ingenjörer och experter på historiska bilar har vi som mål att erbjuda det allra bästa i fråga om restaureringsanläggningar.
AUTENTISKA BILAR

AUTENTISKA BILAR

Vi väcker historien till liv genom att minutiös återuppbygga klassiska Land Rover-modeller, inklusive Land Rover Series I och Range Rover-modeller i ursprunglig tvådörrarsversion.
TJÄNSTER FÖR ÄGARE

TJÄNSTER FÖR ÄGARE

Med sin personal bestående av specialiserade ingenjörer och experter på historiska bilar har anläggningen som mål att erbjuda originalservice med garanti, underhåll och försäljningsuppdrag för alla klassiska Land Rover-modeller oavsett ålder.
ORIGINALDELAR

ORIGINALDELAR

Originaldelar till klassiska Land Rover-modeller tillhandahålls till tusentals kunder över hela världen. Huvudmålet är att erbjuda service på högsta nivå, såväl som originalprodukter med hög kvalitet till kunder som vårdar äldre fordon.