ROCK CRAWL+

UPPLEV DEN HISNANDE KÄNSLAN AV KÖRNING I ÖKENTERRÄNG BAKOM RATTEN PÅ DE SENASTE LAND ROVER-MODELLERNA.

JAG VILL FÅ INFORMATION
ROCK CRAWL+ ÄVENTYR VÄNTAR.

Moab-öknen har några av världens mest krävande terrängspår. Våra experter prövar dig och bilen till det yttersta på de mest utmanande vägar området har att erbjuda.

<h2>DIN KLIPPKÖRNING+RESPLAN</h2>
DAG 1
Du landar på Grand Junction flygplats och körs till Red Cliffs Lodge, där du kommer att bo under hela vistelsen. Där får du under en middag med god mat och dryck tillfälle att träffa de andra äventyrarna på resan.
DAG 2
Efter frukost och en snabb genomgång beger du dig ut på din första slinga så som Poison Spider – en slinga som omgärdas av det vackra Moab-landskapet och Coloradofloden.
DAG 3
Efter en tidig genomgång bär det av på en otroligt fin väg som exempelvis Seven Mile Rim. Kör genom dramatiska granitformationer så som Uranium Arch samtidigt som du njuter att områdets mest spektakulära platser.
DAG 4
Efter frukost kör du ut på ännu en episk tur, kanske Hell’s Revenge – en rutt som testar din terrängkörning till det yttersta.
DAG 5
Deltagare med senare flighter kan anmäla sig till ytterligare aktiviteter som exempelvis vandring eller ridning. Eller om du hellre vill bli ompysslad, varför inte boka en sportmassage och ett avkopplande varmt bad.
TRÄFFA EXPERTTEAMET

Professionellt, hängivet och mycket erfaret. Våra expertinstruktörer vet hur man får ut mesta möjliga av våra bilar. De vet också hur denna kunskap förmedlas på ett tydligt och förståeligt sätt så att du också kan ta fram det bästa du har.

SE GALLERI
<H3>RED CLIFFS LODGE</H3>

Välkommen till den moderna och rustika atmosfären på Red Cliffs Lodge, där du varje morgon och kväll möts av utsikten över Coloradofloden. En plats där maten, vinet och samtalen utgör en del av hela upplevelsen. Här drar du dig tillbaka efter dagens utmanande körning. Och pratar om dagens höjdpunkter.

<H3>CASTLE CREEK WINERY</H3>

På Red Cliffs Lodge finns även Castle Creek Winery. En prisbelönt vintillverkare som producerar en mängd olika vita och röda viner på druvor som odlas i Moab-regionen. Det finns även vinprovningar där du har möjlighet att upptäcka hur vi har lyckats skapa över 30 prisbelönta viner.

<H3>MOAB:S GOLFBANA</H3>

Varför inte avrunda dagen med en utmanande runda på golfbanan? Moab Golf Club omges av det ikoniska rödstenslandskapet och ger dig tillfälle att arbeta på ditt handikapp. Du kan gå alla 18 hål eller nöja dig med att träna på din sving på klubbens driving range.

LÄS RECENSIONERNA I VÅR GÄSTBOK
Se vad våra senaste modiga gäster tyckte om sitt Moab-äventyr med Land Rover.
LADDA NER GÄSTBOK

"En livsförändrande upplevelse! Detta var fantastiskt."


LINDA, USA
<h3>PROGRAMMET HÅLLS PÅ ENGELSKA

KONTAKTA OSS


För mer information är du välkommen att kontakta oss:

Telefon
+1 303 515 4839 (09.00 – 17.00 MDT måndag till fredag Lokala avgifter kan förekomma).

E-post
Kontakta oss
VANLIGA FRÅGOR OM MOAB
GENERELL

Vem arrangerar resorna?

Programmet för Land Rover Experience Adventure Travel Moab arrangeras av Alem International Inc., licensierade och godkända av Jaguar Land Rover. När du gör en bokning ingår du ett avtal med Alem International Inc.Vem sköter körningen?

Det gör du! Det kommer att finnas ett team med Land Rover Experience-instruktörer som ger expertvägledning och handledning, men det är du som sitter bakom ratten.Vilken är minimiåldern för deltagande?

21 årVilket språk hålls resorna på?

Programmet hålls på engelska.

PRIS

Behöver jag teckna en extra försäkring för att kunna köra?

Någon tilläggsförsäkring för fordon krävs inte men det är obligatoriskt för gästerna att teckna en heltäckande reseförsäkring.Vad ingår i priset för Land Rover Adventure Travel Moab?

Generellt ingår följande: Alla köraktiviteter, hotellrum, frukost, lunch och middag inklusive måltidsdrycker, samt flygplatstransfer till/från Grand Junction flygplats. Observera att på grund av all körning som ingår serveras alkohol endast till middagarna och då i begränsad omfattning.Vad ingår inte i priset för körupplevelsen?

Flyg, mat och dryck som inte anges i programmet, viseringsavgifter (i förekommande fall), reseförsäkring samt eventuella arrangemang i samband med resan som avviker från resplanen.

KÖRNING

Vilken typ av körkort behöver jag?

Det är JLR-policy att alla förare ska ha ett fullständigt och giltigt körkort som ska tas med och uppvisas på upplevelsedagen.Vilka bilar kommer jag att köra?

Land Rover Discovery, Range Rover och Range Rover Sport. Till följd av omständigheter utanför vår kontroll kan vi ibland behöva ändra eller byta ut de bilar som anges, och vi förbehåller oss rätten att göra det.Har bilarna manuell eller automatisk växellåda?

Samtliga bilar har automatisk växellåda.Hur många personer åker i varje bil?

Två (2) gäster delar på en bil.Vad är största tillåtna gruppstorlek?

För att körupplevelsen ska bli mer exklusiv och engagerande är den största gruppstorleken 16 gäster (två per bil).Får jag en egen bil om jag reser på egen hand?

Nej. Som ensamresande kommer du att paras ihop med en annan gäst i bilen. Du bor i ett eget hotellrum.Måste jag ha en viss nivå av fysik för att kunna delta?

För att delta i körupplevelsen ska du försäkra dig om att du inte känner till några omständigheter som skulle diskvalificera dig från att köra, till exempel kroniska ryggbesvär (eller liknande åkommor), mentala tillstånd som kan ha en negativ inverkan på din körförmåga, nedsatt syn som inte uppfyller kraven för körkort, samt graviditet eller hjärtproblem. Om du går på mediciner är det viktigt att se till att du har tillräcklig mängd med dig för hela resan. Vi kommer även att ha medicinsk personal med oss. Vänligen informera oss om eventuella medicinska tillstånd som du är osäker på.

RESA

Hur är vädret den årstiden?

I oktober och november är det varmt dagtid, med temperaturer på 20-27 grader Celsius. På kvällen kan temperaturen sjunka till cirka 4 grader, och nattetid förekommer minusgrader. Moab har normalt över 300 soldagar om året.Får barn följa med på Land Rover Adventure Travel Experience?

Av säkerhetsskäl är detta äventyr inte lämpligt för barn.Behöver jag särskilda kläder?

Robusta och bekväma vandringskängor, strumpor, solglasögon, solkräm, hatt samt vindjacka, fleecetröja och t-shirt.Finns det någon klädkod för kvällen?

För kvällen gäller ledig klädsel.Vilka andra aktiviteter finns det?

På ranchen finns många aktiviteter som exempelvis ridning, vinprovning, forsränning, sportmassage och mycket annat. Fråga gärna om du vill veta mer.Behöver jag visum?

Vänligen kontakta ditt lokala konsulat för att kontrollera vad som gäller för dig. Om du behöver en skriftlig inbjudan för att erhålla visum är du välkommen att kontakta oss så ordnar vi det.Vilken valuta används i USA?

Den lokala valutan är US-dollar.Får jag ta med kamera eller videokamera?

Självklart! Du får även ta med dig specialutrustning som GoPros, men av tillståndsskäl är drönare inte tillåtna.

ROCK CRAWL

Denna 4 dagar långa upplevelse är en perfekt introduktion till terrängkörning. Bjuder på hisnande körning bakom ratten på en av de senaste Land Rover-modellerna, där våra experter kommer att testa dig och bilen i de skiftande landskapen.

LÄS MER

Terrängkörning på allmän mark är förbjuden i Sverige, om inte ändamålet är för jord- eller skogsbruk.

BOKA EN UPPLEVELSEKÖRNING
Upplev Land Rovers unika terrängkapacitet.
UTFORSKA ADVENTURE TRAVEL
Se ikoniska platser bakom ratten på en Land Rover.
LADDA NER BROSCHYR
Ta reda på mer om våra bilar.
JAG VILL FÅ INFORMATION
Anmäl dig för att få senaste nytt om Land Rover.