RESA TILL NORRA NAMIBIA

Upptäck Namibias rika och imponerande djurliv.

BOKA NU
UT I VILDMARKEN

En 8 dagar lång tur där du besöker ett av Afrikas bästa naturreservat SE NOSHÖRNINGAR, BUFFLAR, LEOPARDER, LEJON och ELEFANTER.

KUST OCH DJURLIV

Vidsträckta horisonter. Hänförande landskap. Vår tur till norra Namibia omfattar kustöknen, Khowarib Canyon och Etosha nationalpark, där du kommer att få se en del av Afrikas mest imponerande djurliv i sin naturliga miljö.
SE FILMEN
SE GALLERI

<h2>RESPLAN NORRA NAMIBIA 8 DAGAR</h2>
DAG 1
Flyg till Windhoek, där du möts av vårt team och får bekanta dig med din Land Rover Discovery. Efter en säkerhetsgenomgång får du köra ut i vildmarken. Ankomst till din stuga i skymningen för kvällsmat och en första skymt av de vilda djuren vid ett vattenhål i närheten.
DAG 2
Efter frukost bär det av ut i den täta bushen i Etosha nationalpark. Terrängen är svårframkomlig, men belöningen med det spektakulära djurlivet gör det mödan värt. Spana efter de magnifika lejonen. Här lever flera flockar.
DAG 3
Din resa fortsätter genom Etosha mot parkens västra sida där ett flertal sällsynta arter har skapat en barnkammare för att föda upp sina ungar. Vem vet, det kan mycket väl hända att du får syn på en svart enhörning eller en svartnosad impala och deras ungar.
DAG 4
Idag tar du dig an Khowarib Canyon längs Hoanib-floden, ett landskap som bjuder på lika delar utmaningar som skönhet. Djup sand och omärkta spår testar din kompetens till det yttersta. Kvällens välförtjänta middag serveras vid flodbanken.
DAG 5
De namibiska slätterna öppnas upp framför dig när du kör genom Palmwag naturreservat där du kan förvänta dig att få se leoparder, lejon, geoparder, noshörningar och ökenelefanter. Middagen avnjuts i en avlägsen stuga medan solen går ner bakom Etendeka-bergen.
DAG 6
Du har en lång tur framför dig när du sätter av mot Swakopmund. Du kör genom märkliga fantasilandskap där du får upp ögonen för bilens häpnadsväckande kompetens. Koppla av i ett charmigt hotell i den surrealistiska kuststaden Swakopmund.
DAG 7
Sista dagen bakom ratten och första gången på nervkittlande körning över Namib-Naukluft-parkens ökendyner. Återkomst till Windhoeks utkanter där vi håller en avskedsfest för att dela med oss av våra berättelser om detta fantastiska land med våra medresenärer.
DAG 8
Tillbringa dagen i Windhoek, Namibias högt belägna huvudstad. Det finns shopping, caféer och inte minst är staden hjärtat för Namibias ölbryggning. Smutta på en iskall öl medan du reflekterar över ditt otroliga äventyr.

Terrängkörning på allmän mark är förbjuden i Sverige, om inte ändamålet är för jord- eller skogsbruk.

LADDA NER BROSCHYR
TRÄFFA EXPERTTEAMET

Professionellt, hängivet och mycket erfaret. Våra expertinstruktörer vet hur man får ut mesta möjliga av våra bilar. De vet också hur denna kunskap förmedlas på ett tydligt och förståeligt sätt så att du också kan ta fram det bästa du har.

ADVENTURE TRAVEL NAMIBIA-JACKA

Med blixtlåsärmar, foder med SPF 50 och ett vattentåligt skal som andas är våra Land Rover Adventure Travel Namibia-jackor skräddarsydda för att ge optimalt skydd i de extrema förhållanden som råder ute på Afrikas vidsträckta, öppna slätter.

Om du vill köpa en Land Rover Adventure Travel Namibia-jacka väljer du bara hur många du vill ha i bokningsformuläret.

LÄS RECENSIONERNA I VÅR GÄSTBOK
Se vad våra senaste modiga gäster tyckte om sitt Namibia-äventyr med Land Rover.
LADDA NER GÄSTBOK

“Det var en oförglömlig upplevelse helt olikt något annat jag gjort hittills.”


ANNABELLE, LONDON
<h2>VÄLJ DIN NAMIBIA EXPERIENCE</h2>
EN PERSON
Ingenstans utom i Namibia får du uppleva sådant. De förföriska kustöknarna och de underbara viltreservaten gör detta till en upplevelse som bara händer en gång i livet och som du aldrig kommer att glömma. Reslängd: 8 dagar, 7 nätter. En förare, enkelrum.
BOKA NU
2 PERSONER (DELAR)
Upplev Namibias magiska attraktionskraft med fantasifulla kustöknar och rika vilddjursreservat tillsammans med din medresenär. Namibia är Afrikas bäst bevarande hemlighet, något som de som är privilegierade nog att åka dit är beredda att hålla med om. Reslängd: 8 dagar, 7 nätter. Två förare, delat rum.
BOKA NU

PROGRAMMET HÅLLS PÅ ENGELSKA

KONTAKTA OSS


För mer information är du välkommen att kontakta oss:

Telefon
+49 2058 77 809 94 (09.00 – 17.00 CET måndag till fredag Lokala avgifter kan förekomma).

E-post
Kontakta oss
VANLIGA FRÅGOR OM NAMIBIA
GENERELLA FRÅGOR

Vem arrangerar resorna?

Programmet för Land Rover Experience Adventure Travel Namibia arrangeras av Agentur für Promotion und Service GmbH (APS) / Land Rover Experience Germany, licensierade och godkända av Jaguar Land Rover. När du gör en bokning ingår du ett avtal med APS GmbH .Vem sköter körningen?

Det gör du! Det kommer att finnas en Land Rover Experience-instruktör på plats för handledning och support, men det här är ett program där deltagarna kör själva, så du kommer att sitta bakom ratten på Land Rovers senaste bilar.Vilket språk hålls resorna på?

Instruktörerna/värdarna kommunicerar med gästerna på engelska.

PRIS

Behöver jag teckna en försäkring för att kunna delta?

Vi rekommenderar en heltäckande reseförsäkring.Vad ingår i priset för resan?

Generellt ingår följande: köraktiviteter, boende, frukost, lunch och middag inklusive måltidsdrycker, samt flygplatstransfer till/från Windhoek flygplats (en fast transferbokning för hela gruppen). Se din individuella resplan för vad som exakt ingår. Observera att på grund av all körning som ingår serveras alkohol endast till middagarna och då i begränsad omfattning. Läsk ingår i alla måltider.Vad ingår inte i priset för resan?

Flyg, visa-avgifter (om det krävs), vaccinationer, reseförsäkring, dricks, alla personliga utgifter (t.ex. minibar på hotellet, spabehandlingar osv.) samt eventuella arrangemang i samband med resan som avviker från resplanen.

KÖRNING

Jag har aldrig kört ett fyrhjulsdrivet fordon eller kört i terräng. Kan jag ändå följa med på resan?

Absolut. En kvalificerad Land Rover Experience-instruktör finns med på alla turer, för expertvägledning och som en trygghet. Varje tur är upplagd för att passa förare på alla färdighetsnivåer.Vilken bil kommer jag att köra?

Gästerna kommer att köra Land Rover Discovery.Har bilarna manuell eller automatisk växellåda?

Samtliga bilar har automatisk växellåda.Vilka krav ställs beträffande körkort och lägsta ålder?

Alla gäster som kör måste vara minst 19 år gamla och ha haft ett fullständigt och giltigt körkort i minst ett års tid. Ett internationellt körtillstånd krävs.Måste jag ha en viss nivå av fysik för att kunna delta?

För att delta i körupplevelsen ska du försäkra dig om att du inte känner till några omständigheter som skulle diskvalificera dig från att köra, till exempel kroniska ryggbesvär (eller liknande åkommor), mentala tillstånd som kan ha en negativ inverkan på din körförmåga, syn som inte uppfyller kraven för körkort, samt graviditet eller hjärtproblem.Hur många personer åker i varje bil?

Priserna baseras på att två person delar en bil. På begäran kan en tredje och fjärde person bokas i bilen.Får jag ta med mig min egen Land Rover på äventyret?

Av försäkringsskäl är det inte möjligt att delta med sin egen bil.

RESA

Får jag en egen bil om jag reser på egen hand?

Nej, av säkerhetsskäl låter vi inte någon köra ensam i en bil. Ensamresande placeras i en bil tillsammans med en annan gäst eller, om antalet gäster är ojämnt, så åker en av våra instruktörer med dig i bilen. Du bor i ett eget rum under hela resan.Får barn följa med på resorna?

Generellt sett är resorna lämpade för barn över 14 år, men kontakta APS för närmare detaljer och för att diskutera just era önskemål.Kan jag boka en hel resa för en privat grupp?

Ja, vi arrangerar gärna privatresor för gruppbokningar med minst 10 gäster. Programmet kan skräddarsys och anpassas för att passa gruppens behov.Reser vi i konvoj?

Ja, vi kommer normalt att resa i konvoj med radiokommunikation mellan bilarna.Hur stor kan gruppen vara som mest?

För att körupplevelsen ska bli mer intim och exklusiv är den största (och minsta) gruppstorleken på varje äventyr 10 gäster (två per bil).Behöver jag visum?

APS GmbH är ansvariga för att i förväg informera dig om vad som gäller angående pass, visum och hälsobestämmelser. Om du behöver en inbjudan för att få visum ska du meddela APS GmbH, så ordnar de det åt dig. För mer information, besök: www.worldtravelguide.net/guides/africa/namibia/passport-visa/Vilken valuta används i Namibia?

Den lokala valutan är namibisk dollar.Vi skulle vilja förlänga vår resa med några dagar. Går det?

Absolut. APS GmbH hjälper dig gärna att planera och förlänga din bokning inför eller under din resa. Skriv till dem på [email protected] eller ring +49 (2058) 77 80 994 (kl. 09.00–17.00 (CET), måndag–fredag. Lokala operatörsavgifter kan tillkomma.Behöver jag vaccinera mig?

Information om rekommenderade eller receptbelagda vaccinationer för de olika destinationerna finner du här: https://www.worldtravelguide.net/guides/africa/namibia/health/Vem kan jag kontakta om jag behöver hjälp med flygbokningar eller reseförsäkring?

APS GmbH hjälper dig gärna att boka dina flyg och ordna med din reseförsäkring. De informerar dig även om eventuella ändringar före avresan.Kontaktuppgifter:
Land Rover Experience Germany
c/o APS - Agentur für Promotion
und Service GmbH,
Am Sportplatz 26A, 42489, Wülfrath.


E-post: [email protected]
Telefon: +49 (2058) 77 80 994
(kl. 09.00–17.00 (CET), måndag–fredag.
Lokala operatörsavgifter kan tillkomma.


Fax: +49 (2058) 77 80 990


Ska jag ta med mig någon särskilt typ av bagage?

Vi har inga särskilda rekommendationer angående bagagetyp. Bilarna har plats för såväl resväskor som mjuka väskor.Gäller någon klädkod för kvällen?

För kvällen gäller ledig klädsel.Vad händer om inte tillräckligt många anmäler sig till en resa? Ställs resan in då?

Minsta gruppstorlek på alla resor till Namibia är 10 personer. Vi strävar efter att inte behöva ställa in någon av våra avgångar, men i vissa fall är det oundvikligt. APS kan häva avtalet för paketresan om antalet deltagare inte uppnåtts senast 31 dagar före avresa – förutsatt att ett lägsta antal deltagare anges i APS beskrivning av resan i fråga. Skulle detta inträffa, meddelas du omgående och din handpenning återbetalas omgående. Se våra villkor och bestämmelser för mer information.Är resplanerna och boendet bekräftade?

Din resplan och ditt boende är föremål för ändringar beroende på tillgänglighet. Vi förbehåller oss rätten att byta ut resplanen och boendet mot liknande alternativ.

<h2>VÄLJ DITT ÄVENTYR</h2>
8-DAGARSRESA TILL SÖDRA NAMIBIA MED DYNER OCH VYER
Resan kombinerar Namibias rika fågelliv med landets märkliga geologiska fenomen. Med besök till Namiböknen och Kalahariöknen samt Namib-Naukluft nationalpark.
LÄS MER
4-DAGARSRESA I CENTRALA NAMIBIA MED BERG OCH VILDMARK
Avnjut höjdpunkterna från vår kombinerade norra resa och södra resa med en kortare tur på 4 dagar som täcker in allt från sanddyner till naturreservat.
LÄS MER

Viktig anmärkning
Bilderna som visas här utgör endast exempel. Vid eventuella avvikelser från programmet så gäller den skriftliga resplanen som en mer noggrann beskrivning av resan. Vi förbehåller oss rätten att ändra resvägen och/eller byta ut researrangören mot liknande alternativ.

BOKA EN UPPLEVELSEDAG
Upplev Land Rovers unika terrängkapacitet.
UTFORSKA ÄVENTYRSRESOR
Se ikoniska platser bakom ratten på en Land Rover.
LADDA NER BROSCHYR
Ta reda på mer om våra bilar.
JAG VILL FÅ INFORMATION
Anmäl dig för att få senaste nytt om Land Rover.