SVERIGE

KÖRNING UTÖVER DET VANLIGA.

VÄLJ DIN KÖRUPPLEVELSE PÅ ISEN
ISKÖRNING
Denna kurs i form av en 3 dagars helgupplevelse eller 4 dagar mitt i veckan är en perfekt introduktion till den hisnande konsten att köra på is. Med det hänförande arktiska landskapet som scenografi får du chansen att utmana dina gränser på olika isbanor.
LÄS MER
ISKÖRNING FORTSÄTTNING
Denna kurs, som även ges som 3 dagars helgupplevelse eller 4 dagar mitt i veckan, riktar sig i första hand till återkommande gäster eller förare med tidigare erfarenhet av iskörning. Utsätt Land Rover- och Jaguar-bilar för tekniska utmaningar och maxa några privatlektioner i SVR-prestandabilar i spåren.
LÄS MER
ISKÖRNING SV EXCLUSIVE
Det finns endast 10 platser till denna otroliga resa. Du kommer att få uppleva Land Rover och Jaguar-körning som aldrig förr. Under en adrenalinfylld helg med höga hastigheter får gästerna uteslutande köra SV-produkter konstruerade av Special Vehicle Operations.
LÄS MER

Terrängkörning på allmän mark är förbjuden i Sverige, om inte ändamålet är för jord- eller skogsbruk.

ADVENTURE TRAVEL LAPPLAND
NORDTUREN
Ett fyra dagar långt äventyr som erbjuder den perfekta mixen av körupplevelser och traditionella skandinaviska kulturaktiviteter. Har du tur kan du också få se det oändligt fängslande fenomenet norrsken.
JAG VILL FÅ INFORMATION
SÖDERTUREN
Är du en körentusiast kommer du att uppskatta fler timmar bakom ratten på den fyra dagar långa söderturen. Se fram emot ett äkta arktiskt äventyr med löfte om fler mil över de frusna landskapen.
LÄS MER
GODA NYHETER SPRIDS FORT

Anmäl dig till Adventure Travel:s nyhetsbrev, som tipsar om nya resmål och tillgänglighet.

JAG VILL FÅ INFORMATION

Villkor och bestämmelser Besök landrover.com

Viktig anmärkning:

Bilderna som visas här utgör endast exempel. Vid eventuella avvikelser från programmet så gäller den skriftliga resplanen som ger en mer ingående beskrivning av resan. Vi förbehåller oss rätten att ändra resvägen och/eller byta ut researrangören mot liknande alternativ.