VÄLKOMMEN TILL FLEET & BUSINESS

Land Rover speglar det förnämsta inom brittisk design och ingenjörskonst. Våra bilar är distinkta, kompetenta och mångsidiga. Samtliga modeller, inklusive nya Discovery Sport, har bränslesnålare motorer och lägre CO2-utsläpp. Dessutom har de en mycket konkurrenskraftig total ägandekostnad. Om du är ute efter en tjänstebil som inspirerar och motiverar, samtidigt som den sänker dina kostnader, ska du titta närmare på Land Rover.

TOTAL ÄGANDEKOSTNAD

Vi vet att detta spelar en viktig roll när du ska välja bilar till företagets vagnpark. Därför tar vi hänsyn till det redan från början. Samtliga våra bilar är konstruerade och byggda utifrån de strängaste kraven vad gäller allt från försäkring och servickostnader till värdeminskning, bränsleförbrukning och CO2-utsläpp.

LÄS MER OM TOTAL ÄGANDEKOSTNAD

KUNDSERVICE

När du väljer en bil från Land Rover har du och dina kolleger fördelen av total trygghet, bekvämlighet och exemplarisk service.

LÄS MER

FLEET & BUSINESS HOS LAND ROVER SVERIGE

På Land Rover vet vi hur viktigt det är att ha engagerade och professionella medarbetare som hanterar all service för tjänstebilar.

TEKNIK OCH INNOVATION

Terrain Response®, parkeringsassistenter och navigationssystem bidrar till att göra körningen mer intuitiv, trygg och återkopplande. De kan även underlätta ansvarighet.

STANDARDSORTIMENT AV BILAR

Nya Discovery Sport är nu en av de bilar som du kan välja. Tack vare lättare material och förbättrad motorteknik har den lägre bränsleförbrukning, större flexibilitet och lägre CO2-utsläpp än andra i sin klass. Range Rover-modeller erbjuds också.

UTFORSKA VÅRA MODELLER

Genom åren har vi vunnit många prestigefyllda utmärkelser från så vitt skilda områden som Skottland och Asien. Hittills har Range Rover tagit hem över 65 utmärkelser, och Range Rover Sport valdes till årets SUV i Scottish Awards år 2013. Mest rampljus har dock riktats mot Range Rover Evoque. Sedan lanseringen år 2011 har den vunnit 161 internationella utmärkelser och fortsätter att locka en ständigt växande skara med över 310 000 sålda exemplar världen över, vilket gör den till den snabbast säljande Land Rovern genom tiderna.

KONTAKTA OSS

Jaguar Land Rover utnämndes till ”BITC (Business In The Community) Responsible Business of the Year” år 2013. Faktum är att vi är det första tillverkningsföretaget någonsin i Storbritannien att tilldelas denna högt ansedda utmärkelse. Det är ett erkännande av fortsatta investeringar för att förbättra våra miljömässiga resultat och öka anställdas och unga människors färdigheter och möjligheter.

HITTA EN ÅTERFÖRSÄLJARE

TEKNIK & INNOVATIONER

TEKNIK & INNOVATIONER

RAM HELT I ALUMINIUM

Många av våra bilar har nu självbärande karosser, bland annat Range Rover, Range Rover Sport och nya Discovery Sport. En ram helt i aluminium ger bättre hållfasthet i kombination med lägre vikt, vilket leder till sänkt bränsleförbrukning och minskade CO2-utsläpp. Denna revolutionerande teknik användes för första gången inom flygindustrin.

TEKNIK & INNOVATIONER

TEKNIK & INNOVATIONER

BÄTTRE BRÄNSLEEFFEKTIVITET

Range Rover Evoques klassledande 9-växlade växellåda har ökat bilens rena körglädje och – nog så viktigt – bidragit till bättre bränsleeffektivitet tack vare sin 7,5 kg lägre vikt jämfört med den tidigare 6-växlade modellen. Föraren har även bättre kontroll under förhållanden med dåligt väggrepp.

TEKNIK & INNOVATIONER

TEKNIK & INNOVATIONER

EN MER SAMLAD GÅNG

Adaptive Dynamics övervakar bilens rörelser över 500 gånger per sekund och reagerar i princip ögonblickligen på input från föraren eller vägen, vilket ger ökad kontroll och minskad karosskrängning. Detta garanterar en mer samlad gång. Systemet finns på bilar som Range Rover Sport.

TEKNIK & INNOVATIONER

TEKNIK & INNOVATIONER

ECO-LÄGE

ECO-läget på bilar som Discovery Sport ger ett kontinuerligt informationsflöde och återkoppling via pekskärmen, bl.a. visning av momentan bränsleförbrukning, jämförelser av historiska data samt tips om hur körsättet kan förbättras. Detta kan bidra till att sänka kostnader och förbättra total effektivitet.

BC Sweden AB - Arenagatan 8 B - 215 33 Malmö