TOTAL ÄGANDEKOSTNAD

Vi förstår vikten av total ägandekostnad när man ska välja bilar till företagets vagnpark. Därför tas hänsyn till total ägandekostnad vid utvecklingen av alla våra bilar. Det gäller allt från försäkring och servicekostnader till värdeminskning, bränsleförbrukning och CO2-utsläpp. Och därför tror vi att Land Rover nu kan innebära en stor möjlighet för dig, dina kolleger och ditt företag.

Service, underhåll och reparation

Service, underhåll och reparationer är, efter värdeminskning*, den största kostnaden för en företagsbil. För varje ny generation av en bil försöker Land Rover därför att minska behovet av service och reparationer genom att använda ny teknik och syntetiska oljor. Våra bilar är också konstruerade för längre serviceintervall och smidigt underhåll, vilket sänker driftkostnaderna ytterligare. *Källa: Eurotax

Land Rover originaldelar: konstruerade just för Land Rover

Våra originaldelar har många fördelar som bidrar till att förlänga den förväntade livslängden för en företagsbil. De har konstruerats, testats och tillverkas utifrån strängaste krav med överlägsen kvalitet och hållbarhet.

Restvärden (RV)

För att bibehålla och förbättra våra höga restvärden arbetar vi med viktiga internationella påverkare för att säkerställa att deras specifikation lever upp till marknadens förväntningar. Dessutom lyssnar vi på våra kunder för att kunna utveckla produkter som är mer konkurrenskraftiga vad gäller total ägandekostnad och restvärden, samtidigt som funktion, design, prestanda och effektivitet förbättras.

KONTAKTA OSS

TILBAKA TILL FLEET & BUSINESS, ÖVERSIKT

BC Sweden AB - Arenagatan 8 B - 215 33 Malmö