MERIDIAN™ FÖR LAND ROVER

ETT SAMARBETE SOM GER FANTASTISK MUSIK PÅ VÄGEN.

SE FILMEN

Som ett av Storbritanniens ledande företag inom ingenjörskonst och innovation delar Land Rover den drivkraft som återfinns hos Meridian när det gäller kvalitet, prestanda och hängiven satsning på återgivning av ett så autentiskt och omslutande ljud som möjligt.

RICHARD HOLLINSHEAD
MERIDIAN CHIEF TECHNOLOGY OFFICER

 • OMSLUTANDE HIFI FÖR BILEN

  TrifieldTM* förenar kanaler sömlöst för spridning av ett autentiskt surroundljud i hela din Land Rover.


  *Trifield finns endast till vissa ljudsystem – be din återförsäljare om närmare detaljer.

 • ÖVERLÄGSEN LJUDTEKNIK

  Meridian får dig att känna musikrytmen, med exceptionell ljuddefinition, kristallklara diskanttoner och fyllig, djup bas.

 • CABIN CORRECTION

  Teknik som skräddarsyr ljudet efter Land Rovers olika kupéytor för en trovärdig ljudåtergivning.

 • EN KÄNSLOFYLLD UPPLEVELSE

  Meridians toppmoderna brittiska ljudsystem ger din Land Rover ett autentiskt ljud .

MERIDIAN LJUDSYSTEM
MERIDIAN LJUDSYSTEM

Kupén i din Land Rover är den perfekta platsen att uppleva din personliga musiksmak på. Meridian ljudsystem levererar musik ur upp till 12 högtalare*, med 380 watt och en tvåkanals subwoofer. Det finns två versioner beroende på vilket infotainmentsystem du har – Touch eller Touch Pro. *

SE FILMEN
MERIDIAN SURROUND-LJUDSYSTEM
MERIDIAN SURROUND-LJUDSYSTEM

Meridian surround-ljudsystem levererar samma fylliga och klara ljud som vid en livekonsert ur upp till 18* högtalare fördelade fram, på sidorna och bak, med 825 watt och en tvåkanals subwoofer – sömlöst integrerade med hjälp av Meridians exklusiva Trifield-teknik.*

SE FILMEN
MERIDIAN SIGNATURE SOUND SYSTEM
MERIDIAN SIGNATURE SOUND SYSTEM

Meridian Signature Sound System har en verklighetstrogen musikåtergivning ur upp till 28 högtalare, med 1700 watt, en tvåkanals subwoofer och – världspremiär i en bil – Trifield 3D-teknik, så att det känns som om du upplever den ursprungliga föreställningen.

SE FILMEN
MERIDIAN LJUDTEKNIK

Upplev skillnaden. Meridian utvecklar unika tekniska lösningar för trovärdig musikåtergivning på vägen.

DIGITAL SIGNALBEHANDLING
Sammanför ljudsystemets samtliga element till ett, för en ljudupplevelse som annars skulle kräva betydligt större högtalare.
MERIDIAN CABIN CORRECTION
Funktionen Meridian Cabin Correction använder avancerade algoritmer för att skräddarsy ljudupplevelsen exakt efter akustiken i din Land Rovers interiör.
MERIDIAN DIGITAL DITHER SHAPING
Funktionen Meridian Digital Dither Shaping ser till att digitala signalomvandlingar sker mjukt och sömlöst, så att de allra finaste detaljerna i ljudåtergivningen bevaras. Resultatet är en autentisk musikomvandling som väcker känslorna i originalinspelningen till liv.
TRIFIELD†
Trifield är exklusivt för Meridian. Tekniken förenar mitt- och surroundkanalerna sömlöst med vänster och höger kanaler. På så vis kan alla passagerare njuta av en konsertliknande ljudupplevelse.
TRIFIELD 3D
Världspremiär i en bil – Trifield 3D bygger på Meridians beprövade surroundljudsteknik och väcker musikföreställningar till liv. Genom tillägg av särskilda höjdhögtalare utökas känslan i kupén till en 3D-upplevelse med överlägsen musikdefinition.
MERIDIAN OCH LAND ROVER

Meridians samarbete med Land Rover är en hyllning till det bästa inom brittisk lyx, sofistikerad kompetens och skräddarsytt billjud. De tre Meridian-ljudsystemen använder sig av avancerad teknik för att skapa ett överlägset stereo- eller surroundljud i din Land Rovers kupé, vilket gör musikupplevelsen ännu mer autentisk.

SE FILMEN
yt:jLy7DplUZKk
HISTORIEN BAKOM MERIDIAN

Meridian Audio grundades 1977 i Cambridgeshire i Storbritannien och skapar i samarbete med Land Rover avancerade hifi-system för bilar. Meridian har varit banbrytande och först med många innovationer, bland annat aktiva högtalare och världens första digitala surroundljudsprocessor. Meridians ljudtekniska kunskaper har bidragit till att göra Land Rovers interiör till en fantastisk plats för musikupplevelser.

SE FILMEN
yt:jLy7DplUZKk

Trifield och enheten med ”tre fält” är ett varumärke som tillhör Trifield Productions Ltd.
†† Meridian är ett registrerat varumärke som tillhör Meridian Audio Ltd.
*Antal högtalare och watt beror på vilken Land Rover du väljer. På bilden visas Range Rover. Be din återförsäljare om närmare detaljer. Den här Land Rover-bilden är endast ett exempel. Högtalarnas placering kan variera beroende på bil.

JÄMFÖRA VÅRA BILAR
Välj upp till tre bilar och jämför dem sida vid sida.
LADDA NER BROSCHYR
Ladda ner de senaste Land Rover broschyrerna.
BOKA PROVKÖRNING
Boka provkörning hos din närmasta återförsäljare.
FIND US NOW
Hitta en Land Rover-återförsäljare nära dig.