“Den nya modellen representerar 70 års innovationer och förbättringar och är en hyllning till modellens traditionella slitstyrka, samtidigt som den är en Defender för 2000-talet.”

 

HÖJDPUNKTER

HÅLLBARHET

Utrustad med våra tuffaste material hittills och testad till sina gränser. Defender har utformats för optimal hållbarhet.

UTFORSKA HÅLLBARHET

KOMPETENS

Naturligt kompetent. Defender klarar extrem terräng och tar dig tryggt från storstadsdjungeln till svepande sand och isiga miljöer.

UTFORSKA KOMPETENS

DESIGN

Det här är design med tveklös integritet. Och enastående syfte.

UTFORSKA DESIGN

TEKNIK I BILEN

Rustad för 2000-talets äventyr och försedd med vår mest intuitiva teknik hittills för att säkerställa bekvämlighet, uppkoppling och sikt.

UTFORSKA TEKNIK I BILEN

FÅ EN OFFERT PÅ NYA DEFENDER

Priserna för den svenska marknaden är äntligen här.
BE OM EN OFFERT

HÅLLBARHET

/

KOMPETENS

/

DESIGN

/

TEKNIK I BILEN

/

TILLBEHÖRSPAKET

Obegränsade möjligheter. Välj bland de fyra paketen nedan för att få ut mer av tillvaron.

EXPLORER PACK

Kör ditt eget spår, oavsett terräng. Med Explorer Pack är Defender redo att trotsa konventioner och besegra även de mest oländiga trakter.

UTFORSKA TILLBEHÖRSPAKET

ADVENTURE PACK

Ta din passion till nya marker. Med Adventure Pack är Defender rustad för avstickare från vanliga vägar och ut till naturens lekplatser.

UTFORSKA TILLBEHÖRSPAKET

COUNTRY PACK

Ta med dina lerigaste stövlar. Med Country Pack är Defender redo att hantera elementen och göra varje resa minnesvärd.

UTFORSKA TILLBEHÖRSPAKET

URBAN PACKS

Besegra betongdjungeln. Med Urban Pack sticker Defender ut från mängden i förorterna tack vare snygg design, självförtroende och hållning.

UTFORSKA TILLBEHÖRSPAKET
VÄLJ DIN DEFENDER

Storhet finns i alla former, storlekar och karossdesigner.
VÄLJ MODELL
 

Terrängsekvenser på särskild avsedd mark med alla tillstånd.
Utmanande terrängkörning kräver omfattande utbildning och erfarenhet. Risk för skador på person och material. Kör aldrig över din förmåga.
Kontrollera alltid rutt, yta, underlag och utväg innan du kör ut i frusen terräng.

Angivna värden är NEDC2 beräknade utifrån officiella WLTP-tester från tillverkaren i enlighet med gällande EU-lagstiftning. Endast avsett för jämförelse. Värden i verkligheten kan avvika. Värden för CO2-utsläpp och bränsleförbrukning kan variera beroende på fälgval och eventuell extrautrustning. NEDC2 är värden beräknade med hjälp av en statlig formel utifrån WLTP-värden som motsvarar det som de skulle ha varit enligt det gamla NEDC-testet. Korrekt skattehantering kan sedan tillämpas.
Visa WLTP-värden.

WLTP är den nya officiella EU-testmetoden för att beräkna standardiserade bränsleförbruknings- och CO2-värden för personbilar. Metoden mäter bränsle, energiförbrukning, körsträcka och utsläpp. Syftet är att tillhandahålla värden som stämmer bättre överens med verklig körning. Bilarna testas med tillvalsutrustning och med en mer krävande testprocedur och körprofil.

BC Sweden AB - Arenagatan 8 B - 215 33 Malmö