DEFENDER 130

UTRYMME FÖR GEMENSAMMA ÄVENTYR

EXTERIÖRDESIGN

En berömd silhuett som förstärks av en överlägsen design. Defender 130 kombinerar form med funktion för att uppnå en självsäker närvaro.

IMPONERANDE NÄRVARO

Den är omöjlig att missa med sina hela 5 358 mm från fronten till reservhjulet. Den expansiva designen väcker uppmärksamhet både i terrängen och på vägen. Defender 130 är den ultimata kombinationen av utrymme och kompetens.

RYMLIG KÄNSLA

Ett skjutbart panoramatak låter de två första sätesraderna bada i naturligt ljus medan ett extra glastak, unikt för Defender 130, säkerställer att passagerarna i tredje sätesraden får samma autentiska upplevelse som på övriga platser i bilen.

PREMIUMDETALJER

Defender 130 utstrålar tyst självförtroende in i minsta detalj – allt från bilens självsäkra hållning till dess minimalistiska, sofistikerade ytor. Kåpan över reservhjulet, som har samma färg som karossen, bidrar till den sammanhängande och ändamålsenliga designen.

INTERIÖRDESIGN

Med en tredje sätesrad erbjuder Defender 130 klassledande utrymme för upp till åtta passagerare. Medan insidans unika detaljer lyfter designen ytterligare.

KONSTRUKTIONEN

KONSTRUKTIONEN

Interiören i Defender 130 är otroligt rymlig och har utformats för att skapa en praktisk men ändå förstklassig interiör med detaljer som exklusiva kromdetaljer och träfaner.
11,4-TUMS PEKSKÄRM

11,4-TUMS PEKSKÄRM

Utrustad med en 11,4-tums pekskärm. Den stora skärmen och det välvda glaset ger gränssnittet en högre ljusstyrka och visar mer av vägen framåt när du navigerar.
LYXIGT LÄDER

LYXIGT LÄDER

Finns i en mängd olika varianter, bland annat perforerat läder i Vintage Tan och Light Oyster som tar interiören i Defender 130 till nästa nivå.

KOMFORT OCH BEKVÄMLIGHET

Oavsett vart du reser, oavsett vem du reser med, får du ut mesta möjliga av ditt äventyr.

BEKVÄMLIGHET I TREDJE RADEN

Oavsett var du sitter i Defender 130 är komforten precis lika hög. Passagerare i tredje sätesraden kan njuta av klassens bästa benutrymme och kuddbredd, liksom mugghållare, armstöd och USB-C-laddningsportar.
STANDARDUTRUSTNING

STANDARDUTRUSTNING

Defender 130 levereras som standard med en rad interiörfunktioner som gör resan bättre, t.ex. en 11,4-tums pekskärm, en mittkonsol, mattor och ett lyxigt lastutrymme med matta.
4-ZONS KLIMATANLÄGGNING

4-ZONS KLIMATANLÄGGNING

3-zons klimatanläggning ger värme och kyla för alla tre zonerna, medan 4-zons klimatanläggning erbjuder fri styrning i alla tre sätesraderna.
PRAKTISKT LASTUTRYMME

PRAKTISKT LASTUTRYMME

Även med tre sätesrader i bruk har Defender 130 plats för ditt bagage. För extra utrustning kan du fälla ner den tredje raden och utnyttja hela 1 232* liter lastutrymme.

TILLVALSPAKET

Gör din Defender ännu mer personlig med vårt urval av exteriörpaket.

EXTERIÖRPAKET

Defender 130 går att anpassa i stor utsträckning. Bland tillvalen finns fyra exteriörpaket:
- Black Pack – Bright Pack – Extended Black Pack – Extended Bright Pack
Använd konfiguratorn för att bygga din perfekta Defender 130.
BYGG DIN BIL

TILLBEHÖRSPAKET

Obegränsade möjligheter. Välj bland de fyra paketen nedan för att få ut mer av tillvaron.

EXPLORER PACK

EXPLORER PACK

Kör ditt eget spår, oavsett terräng. Med Explorer Pack är Defender redo att trotsa konventioner och besegra även de tuffaste miljöerna.

ADVENTURE PACK

ADVENTURE PACK

Ta dina intressen till nya marker. Med Adventure Pack är Defender rustad för avstickare från vanliga vägar och ut till naturens lekplatser.
COUNTRY PACK

COUNTRY PACK

Ta med dina lerigaste stövlar. Med Country Pack är Defender redo att möta elementen och göra varje resa minnesvärd.
URBAN PACK

URBAN PACK

Besegra betongdjungeln. Med Urban Pack sticker Defender ut från mängden i förorterna tack vare snygg design, självförtroende och hållning.

HJÄLP MIG VÄLJA

Besvara tre snabba frågor för att hitta din perfekta Defender och tillbehörspaket.
HJÄLP MIG VÄLJA

FORTSÄTT UTFORSKA

LAND ROVER DEFENDER-MODELLER

LAND ROVER DEFENDER-MODELLER

Se hela modellprogrammet.
SPECIFIKATIONER

SPECIFIKATIONER

Se fakta och siffror.
GALLERI

GALLERI

Stränga krav på detaljnoggrannhet har alltid varit grundläggande för våra bilar.

*Våtvolym är industristandard och mäts genom att lastutrymmet fylls med vätska.