VIKTIG UTRUSTNING

MÅNGSIDIGHET

Med hjälp av en skjutbar andra sätesrad (tillval), som ger liknande benutrymme som i Range Rover, och en tredje sätesrad (tillval) kan du anpassa bilens utrymmen efter dina last- eller sätesbehov.

DESIGN

Discovery Sport har en ren, aerodynamisk silhuett, den legendariska Land Rover-kompetensen och en flexibel interiör, vilket sammantaget gör den till en otroligt snygg bil som kan så mycket mer.

TEKNIK

Toppmoderna reglage utmärker den rena instrumentpanelen med en 8-tums pekskärm med den allra senaste tekniken för intuitiv hantering. Det går även att få en 10-tums pekskärm med Touch Pro.

DESIGN

TEKNIK

INCONTROL

Vårt sortiment av avancerad InControl-teknik förbinder dig och din Discovery Sport med omvärlden. Välj mellan Touch och Touch Pro som kan göras ännu bättre med hjälp av Connect-paketet eller Connect Pro-paketet. Båda paketen har InControl-appar som förstärker din upplevelse i bilen med hjälp av kompatibla smartphone-appar, bland annat Spotify-appen som ger dig tillgång till över 30 miljoner låtar.

BOKA PROVKÖRNING

KOMPETENS

SLÄPVAGNSKÖRNING

Med sin dragkapacitet på upp till 2500 kg klarar Discovery Sport även de mest krävande uppgifter med släpvagn. Tillval som en elektriskt utfällbar eller avtagbar dragkrok i kombination med bilens kamerasystem och släpvagnsstabiliseringsassistent ger överlägsen trygghet vid manövrering och när du ska dra din last.

SE FILMEN
LADDA NER BROSCHYR

WADE SENSING

Wade Sensing (tillval) är en funktion som hjälper dig när bilen körs ner i vatten. Sensorer i ytterbackspeglarna tillhandahåller information i realtid via pekskärmen, såsom vattendjup och bilens maximala vadningsförmåga.

SE FILMEN
HITTA EN ÅTERFÖRSÄLJARE

ALL TERRAIN PROGRESS CONTROL

Med Land Rover i sitt hjärta är Discovery Sport mycket kompetent även under de mest utmanande förhållanden. På asfalt, grus, sand eller snö fungerar All Terrain Progress Control (ATPC) ungefär som en farthållare för låga hastigheter och hjälper föraren att helt fokusera på styrning och att hitta ett spår förbi hinder.

SE FILMEN
BOKA PROVKÖRNING

PRESTANDA

INGENIUM BENSINMOTORER

Den nya 4-cylindriga 2,0-liters bensinvarianten Si4 finns med 240 hk eller 290 hk och 9-stegs automatisk växellåda som standard och levererar verkligt goda prestanda. Denna drivlina hör till Land Rovers nästa generation av motorer och den är starkare, mer effektiv och ekonomisk än sina föregångare.

SE SPECIFIKATIONER

INGENIUM DIESELMOTOR

Motorn finns i fyra olika drivlinor, bland annat den nya biturboladdade SD4-motorn på 240 hk med en 9-stegs automatisk växellåda som standard. eD4, TD4 150 och TD4 180 hk har alla 6-stegs manuell växellåda som standard, medan TD4 kan fås med en 9-stegs automatisk växellåda. 

SE SPECIFIKATIONER

Back

VÄLJ MODELL

VÄLJ MODELL

LAND ROVER GEAR - TILLBEHÖR

Precis som för varje Land Rover hittar du ett brett utbud av skräddarsydda tillval och tillbehör som gör din bil ännu mer personlig och attraktiv. Med allt från utvändiga och invändiga designdetaljer till dragutrustning och uppgraderingar av underhållning och teknik kan du skapa din optimala Discovery Sport.

SE TILLVAL OCH TILLBEHÖR

BC Sweden AB - Arenagatan 8 B - 215 33 Malmö

Anmäl dig till nyhetsbrev

Ja, jag vill gärna vara först med att ta del av nylanseringar, tävlingar och events.

Anmäl dig till Land Rover nyhetsbrev