DISCOVERY SPORT

HÖJDPUNKTER

MÅNGSIDIGHET

Mångsidig och praktisk – så att livet blir lite enklare och roligare.

5+2 SÄTEN

5+2 SÄTEN

157liter


Tillräckligt med utrymme för dig och sex vänner, då våtvolymen enligt industristandard är upp till 157* liter. Detta motsvarar en torrvolym på 115* liter, uppmätt med fasta block.
Flytta skjutreglaget för att se alla lastutrymmesvolymer.

*Våtvolym är industristandard och mäts genom att lastutrymmet fylls med vätska. Torrvolym mäts med fasta block (200 x 50 x 100 mm) och anger den praktiskt användbara volymen i bilen.

CLEARSIGHT INRE BACKSPEGEL

CLEARSIGHT INRE BACKSPEGEL

Det klassledande lastutrymmet bak är idealiskt för din familjs oumbärliga saker, och med ClearSight inre backspegel1 har du fri sikt oavsett vem eller vad som är bakom dig.
LED-STRÅLKASTARE MED MATRIX-TEKNIK

LED-STRÅLKASTARE MED MATRIX-TEKNIK

I vårt sortiment av innovativ teknik finns LED-strålkastare med matrix-teknik och adaptiv ljusstråle som dimmar och anpassar ljuset för maximal sikt utan att mötande trafik bländas.
SÄKERHET

SÄKERHET

En rad förarassistansfunktioner och ett omfattande system med upp till åtta krockkuddar på förar- och passagerarsidan bidrar till familjens säkerhet.
FÖRARASSISTANSSYSTEM

FÖRARASSISTANSSYSTEM

Välj bland en rad funktioner som tagits fram för att göra körning och parkering enklare och säkrare. Med ett stort utbud av innovativ teknik tillhands märker du snart att alla funktioner är utformade för att förbättra din körupplevelse och samtidigt öka säkerheten.

TEKNIK

Snabb och intuitiv teknik, utformad för din körglädje.

Standardfunktionerna hos Pivi Pro2 omfattar:
- 10-tums pekskärm - DAB digitalradio -Nydesignat gränssnitt - Apple CarPlay® 3 - Android AutoTM4 - Remote5
Med Pivi Pro2 får du den senaste artificiella intelligensen i bilen, med funktioner som det självlärande navigationssystemet, för en fullständigt uppkopplad resa.
PIVI PRO
INFORMATION I ETT ÖGONKAST
MERIDIAN SURROUNDLJUD
PROGRAMUPPDATERINGAR

PROGRAMUPPDATERINGAR

Din bil hålls aktuell med hjälp av programuppdateringar7. Bilens infotainment, telematik och olika styrmoduler kan uppdateras på distans för att säkerställa optimala prestanda. Det innebär att din bil bara blir bättre och bättre.
ONLINE-PAKET

ONLINE-PAKET

Online-paket med dataabonnemang8 ger dig fler uppkopplade tjänster via ett inbyggt SIM-kort, med tillgång till:

-Obegränsad medieöverföring8
-Väderprognoser
TRÅDLÖS LADDNING

TRÅDLÖS LADDNING

Med hjälp av tillvalet trådlös laddning med telefonsignalsförstärkare9 kan du ladda kompatibla smartphones utan sladdar eller en dockningsstation. I bilen använder din telefon bilens antenn för att förbättra signalen och samtalskvaliteten.
SYSTEM FÖR RENING AV KUPÉLUFTEN MED PM2.5-FILTER

SYSTEM FÖR RENING AV KUPÉLUFTEN MED PM2.5-FILTER

Med tillvalet NanoeTM-jonisering ökar förarens och passagerarnas välbefinnande. När PURIFY-knappen aktiveras fångar det specialkonstruerade filtret upp fina partiklar i utomhusluften som exempelvis PM2.5 och luftburna allergener som damm och pollen.

KOMPETENS

En kompakt SUV som är precis så kompetent som man förväntar sig av en Land Rover.

FYRHJULSDRIFT

FYRHJULSDRIFT

Gör körningen trygg både på vägen och utanför den. På halt underlag, t.ex. gräs och snö, kan vridmomentet balanseras mellan fram- och bakhjulen för att maximera väggreppet.
HILL DESCENT CONTROL (MEDLUTSASSISTENT)

HILL DESCENT CONTROL (MEDLUTSASSISTENT)

Detta system hjälper föraren att på ett kontrollerat sätt ta sig nedför svåra lutningar genom att det håller en jämn hastighet och bromsar enskilda hjul.
ALL TERRAIN PROGRESS CONTROL

ALL TERRAIN PROGRESS CONTROL

Med All Terrain Progress Control kan en jämn hastighet ställas in och hållas under utmanande terrängförhållanden.
TOWING AND ADVANCE TOW ASSIST

TOWING AND ADVANCE TOW ASSIST

Dragkapacitet på upp till 2500 kg och Advanced Tow Assist gör körning med allt från släp till husvagnar enklare. Som tillval kan en avtagbar dragkrok eller en elektriskt utfällbar dragkrok monteras.
CLEARSIGHT GROUND VIEW

CLEARSIGHT GROUND VIEW

Idealiskt när man ska ta sig fram i grov terräng. ClearSight Ground View11 finns tillgänglig tillsammans med 3D-surroundkamera och innebär att du kan se ”genom” motorhuven på Discovery Sport, och se flera utvändiga vyer av bilen under körning, bland annat bilens undersida och hjul.

PRESTANDA

Njut av smidiga prestanda med avancerad kördynamik och en rad effektiva motorer som passar alla behov.

PLUG-IN HYBRID

PLUG-IN HYBRID

Discovery Sport som plug-in hybrid erbjuder helt elektrisk körning utan avgasutsläpp och kan laddas med hjälp av en DC-snabbladdare, vilket gör den perfekt för såväl stadspendling som familjeäventyr.

SPECIFIKATIONER FÖR PLUG-IN HYBRID

ELEKTRISK RÄCKVIDD (UPP TILL)

60 KM
††

Elektrisk räckvidd enligt WLTP visas.

CO2-UTSLÄPP (FRÅN)​

34 G/KM††

Njut av noll avgasutsläpp i EV-läget.

LADDNINGSTID I HEMMET (FRÅN)

132 MIN.*

Upp till 100 % med en 7 kW AC-hemmaladdare.

PUBLIK LADDNINGSTID (FRÅN)

30 MIN.*

Ladda upp till 80 % på mindre än 30 minuter med en 32 kW DC-snabbladdning.
DRIVLINOR

DRIVLINOR

Det finns en rad olika motorer till Discovery Sport – skapade för allt från kraft och ren körglädje till bränsleekonomi och förfining. Dessutom kan modellen fås som plug-in hybrid.
CONFIGURABLE DYNAMICS

CONFIGURABLE DYNAMICS

Utvalda egenskaper, så som fjädring och styrning, kan konfigureras individuellt via pekskärmen i Discovery Sport för att matcha dina behov.
ADAPTIVE DYNAMICS

ADAPTIVE DYNAMICS

Med Adaptive Dynamics kan du välja Dynamic-läget, så att karossrörelserna dämpas, köregenskaperna blir ännu stadigare och responsen vassare.
VÄXELLÅDA

VÄXELLÅDA

Våra växellådor finns som 6-växlad manuell eller 9-växlad automat, de är alla smidiga och bidrar till ännu mer körglädje.

BYGG DIN BIL

Land Rovers mångsidiga och kompakta SUV, din unika stil.

GE DIN DISCOVERY SPORT EN PERSONLIG TOUCH

Med hjälp av ett brett urval av lacker, fälgar och tillbehörspaket är det enkelt att designa din perfekta Land Rover Discovery Sport.

FORTSÄTT UTFORSKA

DISCOVERY SPORT MODELS

DISCOVERY SPORT MODELS

Se hela modellprogrammet.
SPECIFIKATIONER

SPECIFIKATIONER

Se fakta och siffror.
TILLVAL OCH TILLBEHÖR

TILLVAL OCH TILLBEHÖR

Ge din Discovery Sport en personlig touch.
GALLERI

GALLERI

En uppvisning av Discovery Sport-DNA.

††Visa WLTP-värden
Angivna uppgifter är hämtade från tillverkarens officiella tester utförda i enlighet med gällande EU-lagstiftning med fulladdat batteri. Endast avsett för jämförelse. Värden i verkligheten kan avvika. Värdena för CO2, bränsleekonomi, energiförbrukning och räckvidd kan variera beroende på faktorer som körstil, miljöförhållanden, last, fälgval, monterade tillbehör, faktiskt rutt samt batteriets skick. Värdena för elektrisk räckvidd är baserade på ett serietillverkat fordon på en standardiserad rutt.

*Värdet gäller när sätena är helt framskjutna och inte lutade.

**Laddningstiderna varierar beroende på många faktorer, inklusive men inte begränsat till: batteriets ålder, skick, temperatur och befintlig laddningsnivå samt anläggningen som används och laddningstiden.

1Omfattas av lokala bestämmelser. Om bifokala eller varifokala förare inte kan ställa in fokus på den digitala bildvisningen för ClearSight, kan de när som helst återgå till backspegelns vanliga funktion.
2Uppkopplad navigation kräver förlängning av abonnemanget efter startperioden enligt anvisningar från din Land Rover-återförsäljare.
3Din bil är förberedd för Apple CarPlay. Tjänsterna som erbjuds av Apple CarPlay är beroende av funktionernas tillgänglighet i ditt land. Se https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay för mer information.
4Din bil är förberedd för Android Auto. Tjänsterna som erbjuds av Android Auto är beroende av funktionernas tillgänglighet i ditt land. Se https://www.android.com/auto/ för mer information.
5Land Rover Remote innehåller prenumerationstjänster som kan förlängas efter startperioden enligt anvisningar från din Land Rover-återförsäljare. Land Rover Remote-appen måste laddas ner från Apple App Store/Google Play Store.
6Kräver tonade rutor på vissa marknader. Navigationsanvisningar på vindrutan visas endast när bilen är utrustad med Pivi Pro.
7Uppdateringar kräver dataanslutning.
8Regler för ”fair use” (skäligt bruk) kan gälla. 1 års prenumeration ingår och denna kan förlängas efter startperioden enligt anvisningar från din Land Rover-återförsäljare.
9Marknadsberoende. Endast kompatibla smartphones.
10Kontrollera alltid färdväg och utgång innan vadning påbörjas.
11ClearSight Ground View är beroende av 3D-surroundkamera. Bilden är inte live. Kontrollera att omgivningen är säker. Omfattas av lokala bestämmelser.

Tillvalsutrustning och dess tillgänglighet kan variera beroende på fordonsspecifikation (modell och drivlina) eller kräva montering av annan utrustning för att kunna monteras. Kontakta din lokala återförsäljare för mer information eller konfigurera din bil online.

Funktioner, tillval och tredjepartstjänster för Pivi och InControl samt deras tillgänglighet är marknadsberoende. Kontrollera därför med din Land Rover-återförsäljare vad som gäller angående lokal marknadstillgänglighet och fullständiga villkor. Mobil nätverksanslutning kan inte garanteras på alla platser. Informationen om InControl-tekniken som visas, inklusive skärmbilder och sekvenser, omfattas av programuppdateringar, versionskontroll och andra system- och bildändringar, beroende på valda tillval.

Utrustning i bilen ska endast användas av förare då detta kan ske på ett säkert sätt. Förare måste förvissa sig om att de alltid har fullständig kontroll över bilen.
Apple CarPlay är ett varumärke som tillhör Apple Inc. Slutanvändarvillkor från Apple Inc. kan gälla.
Android Auto är ett varumärke som tillhör Google LLC.
Meridian är ett varumärke som tillhör Meridian Audio Ltd. Trifield och enheten med tre fält är ett varumärke som tillhör Trifield Productions Ltd.
NanoeTM är ett varumärke som tillhör Panasonic Corporation.