DISCOVERY SPORT HSE LUXURY

PERFORERADE WINDSOR-LÄDERSÄTEN OCH INSTÄLLBAR KUPÉBELYSNING SKAPAR EN SOFISTIKERAD INTERIÖR

BYGG DIN BIL

KÄNNETECKNANDE DETALJER

19-TUMS ”STYLE 902” LÄTTMETALLFÄLGAR MED NIO EKRAR OCH DIAMANTSVARVAD FINISH*‡

Bilens 19-tums ”Style 902” lättmetallfälgar med nio ekrar och diamantsvarvad finish har ett mycket distinkt utseende och förstärker hela bilens design. 

*Finns ej till eD4.

ELDRIVEN BAKLUCKA MED RÖRELSESTYRNING

Med denna funktion kan du styra bakluckan utifrån utan att fysiskt behöva röra vare sig bilen eller din smart key. Så snart bilens smart key registreras kan bakluckan styras med en svepande fotrörelse under bilen tack vare sensorer placerade på vardera sidan av bakluckan.

LYXIG DEKOR PÅ DÖRRHANDTAGEN

Iögonfallande detaljer var du än tittar, bland annat på de övre och nedre dörrhandtagen.

INSTÄLLBAR KUPÉBELYSNING

Med denna funktion kan du skapa en ideal atmosfär och ge ytterligare uttryck för din individualism. Du kan variera kupébelysningens styrka och färg hur du vill, med ett urval av fem färger.

PERFORERADE WINDSOR-LÄDERSÄTEN

Dessa säten är unika för HSE Luxury och utgör höjden av lyx. De är mjuka, slitstarka och finns i ett urval av färgriktningar, och de utgör den perfekta bakgrunden för alla andra detaljer som du kommer att njuta av. 

ÖVERVAKNING AV DÖDA VINKELN OCH BACKVARNARE

Den här tekniken varnar dig för fordon som befinner sig i eller snabbt närmar sig din döda vinkel. När ett fordon upptäcks, tänds en varningslampa i motsvarande ytterbackspegel. Om du slår på blinkersen på sidan där hindret finns, blinkar denna lampa för att göra dig uppmärksam på den potentiella faran.

BYGG DIN BIL

Välj din perfekta kombination för att matcha din stil.
BYGG DIN EGEN

LAND ROVER GEAR - TILLBEHÖR

Precis som för varje Land Rover hittar du ett brett utbud av skräddarsydda tillval och tillbehör som gör din bil ännu mer personlig och attraktiv. Med allt från utvändiga och invändiga designdetaljer till dragutrustning och uppgraderingar av underhållning och teknik kan du skapa din optimala Discovery Sport.

SE TILLVAL OCH TILLBEHÖR

Back

VÄLJ MODELL

VÄLJ MODELL

BC Sweden AB - Arenagatan 8 B - 215 33 Malmö

Anmäl dig till nyhetsbrev

Ja, jag vill gärna vara först med att ta del av nylanseringar, tävlingar och events.

Anmäl dig till Land Rover nyhetsbrev