TILLVAL OCH LAND ROVER GEAR – TILLBEHÖR

SE FILMEN

OBS! Alla tillval kan inte fås till alla modeller. Kontakta din lokala Land Rover-återförsäljare för närmare information.

TILLVALSPAKET

BLACK DESIGN-PAKET

Black Design-paketet finns till alla utvändiga kulörer. I utrustningen ingår grill, luftintag och backspeglar i Narvik Black, och en svart Discovery-skrift på motorhuv och baklucka ger en snygg avrundning.

LADDA NER BROSCHYR 

GRAPHITE DESIGN-PAKET

Det snygga Graphite Design-paketet omfattar ett kontrasterande tak i grått, backspegelkåpor i Narvik Black och ett urval av 18-, 19- eller 20-tums lättmetallfälgar i blank mörkgrå finish. Vissa designelement som luftintag, grill och infattning är utförda i Dark Atlas med matchande Discovery-skrift på motorhuv och baklucka.

LADDA NER BROSCHYR

DYNAMIC DESIGN-PAKET

Discovery Sports djärva och fängslande exteriördesign förstärks ytterligare av utrustning som 20-tums blanksvarta fälgar och distinkta kromade ändpipor. Inuti vittnar klädselns kontrast-mikrorör, en ratt med perforerat läder samt sportpedaler i aluminium om bilens otvetydiga sportighet.*

BYGG DIN EGEN

SE GALLERI

TILLVAL UTVÄNDIGT

KONTRASTERANDE TAK / PANORAMATAK

Ett slående kontrasterande tak i svart eller grått utgör ett perfekt komplement till ditt val av yttre karossfärg. Du kan också välja ett fullstort fast panoramatak av glas som ger fri sikt över omgivningarna och förmedlar en utomhusupplevelse, inuti bilen.

BYGG DIN EGEN

TILLVAL UTVÄNDIGT

TILLVAL UTVÄNDIGT

LÄTTMETALLFÄLGAR

Matcha ditt val av yttre stylingtillbehör med dina favoritfälgar i lättmetall. De finns i ett antal storlekar från 17 till 20 tum samt i en mängd olika utföranden, bland annat med diamantsvarvad, blanksvart eller blank mörkgrå finish.

HITTA EN ÅTERFÖRSÄLJARE

ADAPTIVA XENON-STRÅLKASTARE

Adaptiva xenon-strålkastare med LED-signum ger ökad ljusstyrka för bättre sikt och säkerhet i mörker. De anpassar sig automatiskt till rattrörelserna och ger bättre sikt genom att följa vägkurvorna. I detta tillval ingår bakre LED-lampor och strålkastarspolning.

LADDA NER BROSCHYR 

TILLVAL INVÄNDIGT

FLEXIBEL INTERIÖR

Interiören kan enkelt anpassas och finns med 5+2-säten som tillval. Både passagerarsätet fram och förarsätet har samma funktioner, bland annat upp till 12-vägsinställning och minne. Välj en skjut- och fällbar andra sätesrad för flexibilitet mellan lastutrymme och sittplatser.

UTSÖKTA MATERIAL FÖR KOMFORT

Den generösa kupén är snyggt designad för att du och dina passagerare ska ha det bekvämt. Högkvalitativa material, t.ex. läder med dubbelsömmar, gör att ytorna även är slitstarka och praktiska. Eleganta och moderna färgteman, t.ex. Glacier för inredningen, sticker ut från mängden.

KLIMATANLÄGGNING

Klimatanläggning är ett måste om du bor på en plats med extrema väderförhållanden – hetta eller kyla. Högt placerade luftutsläpp i andra sätesraden innebär ökad komfort för dina passagerare, och temperaturen kan anpassas till olika delar av kupén. Du kan även välja extra kylning för tredje sätesraden.

BYGG DIN BIL

Välj din perfekta kombination för att matcha din stil.
BYGG DIN EGEN

LAND ROVER GEAR – TILLBEHÖR

TILLBEHÖR UTVÄNDIGT

Förstärk din bils framtoning med iögonfallande detaljer, lägg till skydd mot skador och välj uppgraderingar för terrängkörning.

TILLBEHÖR INVÄNDIGT

Du kan när som helst addera Land Rover-godkända tillbehör, allt från barnstolar och skyddsöverdrag till underhållning och tekniska uppgraderingar.

LASTNING OCH SLÄPVAGNSKÖRNING

Med en takrelingssats monterad kan du välja specialgjord förvaring för sportutrustning samt tillbehör för att maximalt utnyttja Land Rovers lastkapacitet.

FÄLGAR OCH TILLBEHÖR

Ge din Land Rover ett personligt utseende med lättmetallfälgar och förstärk dem med stylade märkestillbehör.

BC Sweden AB - Arenagatan 8 B - 215 33 Malmö

Anmäl dig till nyhetsbrev

Ja, jag vill gärna vara först med att ta del av nylanseringar, tävlingar och events.

Anmäl dig till Land Rover nyhetsbrev