HELT NYA DISCOVERY

REVOLUTIONERANDE DESIGN. SMART MÅNGSIDIGHET. OCH OÖVERTRÄFFAD LAND ROVER-KAPACITET.

SE FILMEN

DESIGN

UNIK FÖRFINING

Form, funktion och enastående finesser har sammanställt för att bidra till att skapa ett av Land Rovers mest övertygande fordon hittills. Fordonets exteriöra design utgör en revolutionerande förfining av Discovery för nästa generation och introducerar en ny nivå av förfining som framgår av dess vackert utformade och skulpturala ytor.

SE GALLERI

PREMIUMDETALJER

Den i högsta grad attraktiva interiören utgör en ny upplaga av den klassiska Discovery-designen med spännande användning av starka horisontella och vertikala linjer som förbinds genom instrumentpanelen. Användningen av material som premiumläder, äkta trä- och metalldekor tillsammans med fokuserat hantverk och precision skapar en känsla av modern livsstil.

SE GALLERI

PANORAMASOLTAK

Panoramataket som finns som tillval förstärker känslan av rymd i fordonet och låter dagsljuset flöda in i kupén, även till tredje sätesraden. Märk väl att det härdade glaset är mörktonat för att man ska kunna hålla behaglig temperatur inne i kupén. Eldriven jalusi finns även för att ge ytterligare integritetsskydd eller skugga.

SE GALLERI

MÅNGSIDIGHET

SJU FULLSTORA SITTPLATSER MED SMART HANTERING

Hel nya Discoverys sju fullstora säten utgör ett gott exempel på komfort och mångsidighet. Med tillvalet Intelligent Seat Fold kan du konfigurera den andra och tredje sätesraden med hjälp av omkopplare i lastutrymmet eller på pekskärmen. Du kan till och med konfigurera sätena när du inte är i bilen via smartphone-appen InControl Remote.

SE FILMEN

TEKNIK

MERIDIAN™ AUDIO

Land Rover har samarbetat med Meridian™, ett världsledande företag inom ljudteknik och digital ljudbehandling, för att utveckla 10- och 16-högtalars ljudsystem till helt nya Discovery. Båda använder Dynamic Volume Control för att säkerställa att allt oönskat buller som upptäcks i kupén balanseras ut.

SE TEKNIK

SE GALLERI

BAKSÄTESUNDERHÅLLNING

Underhållningssystemet i baksätet har individuella 8-tumsskärmar inbyggda i varje vingformat nackstöd och är standard på HSE Luxury och tillval på andra modeller. WhiteFire® * digitala trådlösa hörlurar, HDMI, Mobile Hi-Definition Link och USB-anslutningar ingår.

SE TEKNIK

SE GALLERI

KOMFORT OCH BEKVÄMLIGHET

KLASSLEDANDE BENUTRYMME

Varje passagerare i helt nya Discovery får en riktigt bekväm åktur med generöst benutrymme. De i den andra raden har 954 mm, medan de i den tredje raden (tillval) har hela 867 mm. Det finns gott om utrymme för upp till sju vuxna att resa bekvämt.

VÄLJ MODELL

HILL DESCENT CONTROL (MEDLUTSASSISTENT)

Genom att upprätthålla konstant hastighet och applicera broms separat för varje hjul gör Hill Descent Control (HDC) det enklare att klara besvärliga backar.

BOKA PROVKÖRNING

TESTAD TILL DET YTTERSTA

SEMI-EKOFRI KAMMARE

I vår ljudisolerade testanläggnings neutrala ljudmiljö kan vi med stor noggrannhet utsätta kupén för en rad olika frekvenser och vibrationer och på så vis se till att helt nya Discovery låter rent och bra i alla hastigheter och på alla underlag.

VINDHASTIGHET

I våra klimatkammare kan vi återskapa en del av de mest utmanande vindförhållanden som helt nya Discovery kommer att utsättas för. Vi kan bara utveckla verklig tillförlitlighet genom att pressa varje system till gränsen.

EXTREMA TEMPERATURER

I verkliga miljöer och i våra klimatkammare kyler vi ned fordonen till -40° C och steker dem sedan i 50° värme. Så även på de mest avlägsna platser finns komfort och trygghet inom räckhåll.

I TERRÄNG

Från de isiga markerna i svenska Arjeplog till Dubais oförlåtande ökenområden har vi sett till att vår legendariska prestanda på alla underlag byggs in i varje fordon.

BC Sweden AB - Arenagatan 8 B - 215 33 Malmö

Anmäl dig till nyhetsbrev

Ja, jag vill gärna vara först med att ta del av nylanseringar, tävlingar och events.

Anmäl dig till Land Rover nyhetsbrev