TILLVAL OCH TILLBEHÖR

HJUL SOM VÄCKER UPPMÄRKSAMHET

En mängd olika hjulalternativ, stilar och utföranden finns tillgängliga för helt nya Discovery beroende på modellval, från 19 till 22 tum. Du kan också välja från en rad olika utföranden, däribland Silver, Diamond Turned, Gloss Black och Dark Satin Grey. Alla designade och konstruerade för att sticka ut från mängden.

PANORAMASOLTAK

Tillvalet panoramatak förstärker känslan av rymd i fordonet och låter dagsljuset flöda in i kupén, tillräckligt för alla tre sätesrader. Märk väl att det härdade glaset är mörktonat för att man ska kunna hålla en behaglig temperatur inne i kupén.

ENKLARE SLÄPVAGNSKÖRNING

Helt nya Discovery lyfter släpvagnskörning till en ny nivå. Med en dragkapacitet på upp till 3 500 kg* är helt nya Discoverys kapacitet betydligt högre än andras. De tillgängliga funktionerna inkluderar en elektriskt utdragbar dragkrok, hjälp för påkoppling och lastning och ett mätsystem för kulbelastning som hjälper dig att mäta belastningen så att du kan känna dig trygg.

TILLVAL INVÄNDIGT

MÅNGSIDIG INTERIÖR

Hel nya Discoverys sju fullstora säten utgör ett gott exempel på komfort och mångsidighet. Modellerna HSE och HSE Luxury har också tillvalet Intelligent Seat Fold som du kan konfigurera med omkopplare i lastutrymmet, på huvudpekskärmen eller via smartphone-appen InControl Remote. Förutom detta kan du förbättra det inre lastutrymmet ännu mer med ett urval smarta lösningar.

OMDEFINIERAT UTRYMME

Öga för detaljerna. De bästa materialen. Du kan välja mellan ett urval säten i narvat läder eller Windsor-läder och dekorer inklusive Brushed Linear Aluminium, Natural Shadow Oak, Natural Charcoal Oak och High Gloss Charcoal Oak träfanér. Vad du än väljer blir ditt fordon än mer distinkt och personligt.

KLIMATANLÄGGNING

För att säkerställa perfekt temperatur inuti bilen, oavsett väderlek, har helt nya Discovery en effektiv klimatanläggning som finns med konfigurationer för två, tre eller fyra zoner. Systemet är resultatet av ett rigoröst utvecklingsprogram där det testats under verkliga förhållanden i temperaturer från -40 till +50° C.

TILLVALSPAKET

DYNAMIC DESIGN-PAKET

En unik främre stötfångardesign, 21 eller 22 tums lättmetallfälgar i Satin Dark Grey och val mellan svart eller grå kontrasterande takfärg accentuerar fordonets obestridliga närvaro. Slående detaljer i Narvik Black inklusive unika grillgaller, ventiler, Discovery-grafik och backspegelkåpor. På insidan förstärker kontrasterande mikrorör, dekorer i Dark Brushed Aluminium och Titanium Mesh effekten av de tre valbara färgställningarna i Windsor-läder.

BLACK DESIGN-PAKET

Modellerna SE, HSE och HSE Luxury av helt nya Discovery kan förses med tillvalet Black Design Pack som ger ett ännu häftigare intryck. Black Design-paketet inkluderar grill i Narvik Black, luftutsläpp i skärmarna och backspegelkåpor samt Discovery-emblem med svart text på motorhuven och bakluckan. Ett urval av 20-, 21- och 22-tums lättmetallfälgar i Gloss Black är tillgängliga beroende på modell.

TEKNIK

Helt nya Discovery ger dig de senaste innovationerna, prestandan och funktionerna så att du kan få ut det mesta av ditt fordon.

SE TEKNIK

TILLBEHÖR

CLICK AND GO

Click and Go är ett mångsidigt tillbehörssystem för ryggstöden för andra radens passagerare. Det fästs mellan nackstödets fästen och flera anordningar kan läggas till som håller surfplattor, väskor, skjortor eller jackor på plats. Systemet kan enkelt avlägsnas när det inte används.

LASTUTRYMME

En bagageavdelare hjälper till att optimera andra radens sittplatser med lutningsfunktioner. En bagageavdelare kan också monteras i lastutrymmet för att dela upp lastutrymmet i två sektioner, medan en gummimatta kan skydda lastutrymmets golv från våt och smutsig utrustning.

TELEFONLADDNING

IPhone® Connect and Charge Dock och mugghållare med trådlös telefonladdning** i mittkonsolens utrymme används så att telefonen är synlig medan den laddas. Dockningen är kompatibel med iPhone 5, iPhone 5S, iPhone 6, iPhone 6S och iPhone 5SE.

TAKBOX

Exklusivt designad i Silver-aluminium med svarta kontrasterande element levereras denna Land Rover-märkta takbox, med en lastkapacitet på 61 kg, komplett med inbyggda sidokonsoler för ökad säkerhet. Takreling och lasthållare krävs för detta praktiska tillbehör.

BC Sweden AB - Arenagatan 8 B - 215 33 Malmö

Anmäl dig till nyhetsbrev

Ja, jag vill gärna vara först med att ta del av nylanseringar, tävlingar och events.

Anmäl dig till Land Rover nyhetsbrev