LAND ROVER DISCOVERY
SPECIFIKATIONER

DISCOVERY
Select option

UPPLEV LAND ROVER DISCOVERY

Vår mest mångsidiga SUV.

Tillvalsutrustning och dess tillgänglighet kan variera beroende på fordonsspecifikation (modell och drivlina) eller kräva installation av annan utrustning för att kunna monteras. Kontakta din lokala återförsäljare för närmare detaljer, eller konfigurera din bil online.


All utrustning i bilen ska användas av föraren endast när detta kan ske på ett säkert sätt. Förare måste förvissa sig om att de alltid har fullständig kontroll över bilen.


Funktioner, tillval, tredjepartstjänster och deras tillgänglighet för Pivi och InControl är marknadsberoende. Kontrollera därför med din Land Rover-återförsäljare vad som gäller angående lokal marknadstillgänglighet och fullständiga villkor. Vissa funktioner kräver ett lämpligt SIM-kort med dataavtal, som också kan kräva förlängning av abonnemang efter den fösta perioden. Se anvisningar från din återförsäljare. Mobil nätverksanslutning kan inte garanteras på alla platser. Information om InControl-tekniken som visas, inklusive skärmbilder och sekvenser, omfattas av programuppdateringar, versionskontroll och andra systemändringar samt visuella ändringar, beroende på valda tillval.


Angivna värden är hämtade från tillverkarens tester, i enlighet med gällande
EU-lagstiftning. Endast avsett för jämförelse. Värden i verkligheten kan avvika. Siffrorna för CO2 och bränsleförbrukning kan variera beroende på faktorer som körstil, miljöförhållanden, last och tillbehör.


††Visa WLTP-värden.
WLTP är den nya officiella EU-testmetoden för att beräkna standardiserade bränsleförbruknings- och CO2-värden för personbilar. Metoden mäter bränsle, energiförbrukning, körsträcka och avgasutsläpp. Syftet är att tillhandahålla värden som stämmer bättre överens med verklig körning. Bilarna testas med tillvalsutrustning och med en mer krävande testprocedur och körprofil.