NYA RANGE ROVER SPORT

BANBRYTANDE INNOVATIONER

SE FILMEN

DESIGNFRÄMJANDE TEKNIK

NYA RANGE ROVER SPORT

Design som är ytterst elegant i grunden, och erbjuder precision på hög nivå. Designfrämjande teknik förstärker de rena linjerna och den aerodynamiska prestandan hos nya Range Rover Sport, med dold midjelist och ett lasersvetsat tak, skapar den ett otroligt modernt utseende.

AKTIV BRUSREDUCERING

NYA RANGE ROVER SPORT

AKTIV BRUSREDUCERING

Nästa generations aktiva brusreducering filtrerar bort oönskat ljud så att du kan fokusera på att njuta av resan. Mikrofoner i varje hjulhus registrerar brus. Digitala processorer beräknar ljudnivån som krävs för att avlägsna oönskade frekvenser med hjälp av högtalarna i kupén och nackstöden.

MERIDIAN SIGNATURE-SYSTEM

Vässa till ljudkvaliteten. Det kraftfulla Meridian Signature-ljudsystemet levererar högkvalitativ musikuppspelning med hjälp av upp till 29 högtalare, en subwoofer och 1430 W förstärkareffekt, vilket skapar en av de bästa ljudupplevelserna i en bil.

KUPÉLUFTRENING PLUS

NYA RANGE ROVER SPORT

Luftkvaliten i kupén tas till en ny nivå med luftrening Pro. PM2.5-filtreringen och nanoe™ X-tekniken minskar avsevärt lukter, bakterier och allergener, inklusive SARS-CoV-2-virus*, medan CO2-hanteringen ökar välbefinnandet och vakenheten hos alla passagerare genom att övervaka och kontrollera CO2-nivåerna. Du kan fjärrstyra systemet för att förbereda kupén inför en resa.

FYRHJULSSTYRNING

HÖGRE HASTIGHET

HÖGRE HASTIGHET

Med fyrhjulsstyrning svänger bakhjulen upp till 7,3 grader och i samma riktning som fram hjulen, vilket förbättrar stabiliteten hos nya Range Rover Sport i högre hastigheter.

DIGITALA LED-STRÅLKASTARE

NYA RANGE ROVER SPORT

Digitala LED-strålkastare med karakteristiska varselljus ger utmärkt sikt vid mörkerkörning och har en räckvidd upp till 500 m. Varje strålkastare har 1,3 miljoner digitala mikrospegelenheter som skräddarsyr strålen att maskera upp till 16 objekt, optimera upplysningen och minimera risken att blända andra trafikanter.

FORTSÄTT UTFORSKA

HÖJDPUNKTER

HÖJDPUNKTER

Lyft till en helt ny nivå.
RANGE ROVER SPORT - MODELLER

RANGE ROVER SPORT - MODELLER

Se hela modellprogrammet.
SPECIFIKATIONER

SPECIFIKATIONER

Se fakta och siffror.

*Texcell -forskning, 2020, utförd för och resultat från Panasonic.