FÅ EN OFFERT PÅ RANGE ROVER SPORT PHEV

Be din närmaste återförsäljare om ett personligt erbjudande.JAG VILL HA EN OFFERT

SÅ FUNGERAR PLUG-IN HYBRID (PHEV)

/

OM ELFORDON (EV)

MHEV

MHEV är ett mildhybridsystem som tar tillvara på och lagrar energi som normalt går förlorad när ett fordon retarderar. Energin återförs sedan på ett smart sätt för att understödja motorn. Systemet omfattar en utökad stopp/start-funktion som gör att motorn kan stängas av medan fordonet retarderar till stillastående. Dessa funktioner förbättrar fordonets bränsleekonomi.

HEV

Ett hybridelfordon (HEV = Hybrid Electric Vehicle) drivs av en konventionell motor med en elmotor och ett batteripaket för ökad effektivitet. Batteriet laddas genom regenererande bromsning. Denna energi skapas genom den regenererande bromsningsprocessen, under vilken kinetisk energi tas tillvara och lagras i batteriet.

PHEV

Kombinerar en konventionell motor med en elmotor och ett batteri. Ett laddhybridfordon (PHEV = Plug-In Hybrid Electric Vehicle) laddas i en extern strömkälla, och med hjälp av regenererande bromsning väljer och blandar det sedan drift med förbränningsmotor och elmotor för att uppnå optimala prestanda och effektivitet.

BEV

Ett batterielfordon (BEV = Battery Electric Vehicle) saknar konventionell motor och drivs enbart av en elmotor med ett batteri som laddas i en laddpunkt. Driften är alltid helt elektrisk. Ett batterielfordon laddas i en extern strömkälla och genom regenererande bromsning, och avgasutsläppen är lika med noll. 

EV-LADDNING

/
Back

VÄLJ MODELL

VÄLJ MODELL

*Vadning kan endast ske när motorn är inkopplad
**Laddtiderna kommer att variera beroende på marknad, strömkälla och laddlösning.
Parallel Hybrid-läget återaktiveras automatiskt om föraren behöver mer effekt och vridmoment än vad som är tillgängligt, eller om batteriets laddning sjunker till en otillräcklig nivå för fortsatt körning.
Lastutrymmet bak är reducerat på PHEV-modeller, kontakta din lokala återförsäljare för närmare information.

BC Sweden AB - Arenagatan 8 B - 215 33 Malmö