KÄNNETECKNANDE DETALJER

LADDNING

Beroende på din lokala strömkälla kan det ta så lite som 7,4 timmar att återladda bilens batteri med en laddkabel för hemmet. Med hjälp av tidsstyrd laddning för att specificera när din PHEV ska laddas kan du utnyttja lägre nattariffer eller helt enkelt välja en tid på dagen som passar dig.**

SMART PLUG-IN HYBRIDDISPLAY

Denna funktion är integrerad i Touch Pro Duo och den interaktiva förardisplayen. Den visar hur effektivt du kör och ger dig information i realtid om hur elmotorn arbetar jämsides med den konventionella förbränningsmotorn.

FÖRKLIMATISERING AV KUPÉN

Du kan förvärma eller – något som är unikt för PHEV – kyla ner kupén innan du stiger in i bilen utan att starta motorn, en finess som gör livet lite bekvämare.

SMART RUTTSTYRNING

Denna funktion samarbetar med InControl och gör att PHEV-ägare kommer att kunna se laddpunkter längs en given rutt. Systemet visar även de mest effektiva rutterna med hänsyn tagen till både lutning och terräng. Allt detta visas på den övre pekskärmen.

LADDHYBRIDENS BRÄNSLEEKONOMI

I EV-läget sker utsläppsfri körning i upp till 51 km. På längre resor arbetar båda motorer tillsammans för att åstadkomma synnerligen imponerande siffror på mindre än 64 g/km i CO2-utsläpp. Detta ger ökad bränslebesparing och mindre miljöpåverkan.

FÖRFINAD, TYST DRIFT

PHEV är vår tystaste Range Rover Sport hittills och går praktiskt taget ljudlöst när den körs i EV-läget (prioriterad eldrift). Övergången mellan bensinmotor och elmotor sker nästan omärkligt, vilket ger optimal förfining och bidrar till känslan av lugn i kupén.

Utrusta dig för att få ut det mesta av varje dag

PRESTANDA

/

DESIGN

/

KOMPETENS

/

STANDARDHJULBAS

LÅNG HJULBAS

BC Sweden AB - Arenagatan 8 B - 215 33 Malmö