RANGE ROVER EVOQUE

HÖJDPUNKTER
RANGE ROVER EVOQUE

TEKNIK

Fullt utrustad för 2000-talets livsstil.

PIVI OCH PIVI PRO
INFORMATION I ETT ÖGONKAST
MERIDIAN™ SURROUNDLJUDSYSTEM
PROGRAMUPPDATERINGAR

PROGRAMUPPDATERINGAR

Din bil hålls aktuell med hjälp av programuppdateringar6. Bilens infotainment, telematik och olika styrmoduler kan uppdateras på distans för att säkerställa optimala prestanda. Det innebär att din bil bara blir bättre och bättre.
TRÅDLÖS LADDNING

TRÅDLÖS LADDNING

Med tillvalet trådlös laddning med telefonsignalsförstärkare9 kan du ladda kompatibla smartphones utan sladdar eller en dockningsstation. I bilen använder din telefon bilens antenn för att förbättra signalen och samtalskvaliteten.
SYSTEM FÖR RENING AV KUPÉLUFTEN

SYSTEM FÖR RENING AV KUPÉLUFTEN

Tillvalet rening av kupéluften ökar förarens och passagerarnas välbefinnande. När PURIFY-knappen aktiveras fångar det specialkonstruerade filtret upp fina partiklar i utomhusluften som exempelvis PM2.5 och luftburna allergener som damm och pollen.

KOMPETENS

En kombination av vardagskompetens och en trygg terrängupplevelse.

FYRHJULSDRIFT

Gör körningen trygg, både på och utanför vägen. På halt underlag, t.ex. gräs och snö, kan vridmomentet balanseras mellan fram- och bakhjulen för att maximera väggreppet.
HILL DESCENT CONTROL (MEDLUTSASSISTENT)

HILL DESCENT CONTROL (MEDLUTSASSISTENT)

Land Rovers patenterade Hill Descent Control (HDC) (medlutsassistent) ingår som standard. Den hjälper föraren att på ett kontrollerat sätt ta sig nedför svåra lutningar. Detta sker genom att systemet håller en jämn hastighet och bromsar enskilda hjul.
LOW TRACTION LAUNCH (STARTHJÄLP VID DÅLIGT VÄGGREPP)

LOW TRACTION LAUNCH (STARTHJÄLP VID DÅLIGT VÄGGREPP)

Low Traction Launch ger optimal momentstyrning när du kör iväg från stillastående och förbättrar kompetensen under hala förhållanden så som på vått gräs, snö och is.
HILL LAUNCH ASSIST (MOTLUTSASSISTENT)

HILL LAUNCH ASSIST (MOTLUTSASSISTENT)

Hill Launch Assist aktiveras automatiskt när du startar i en backe. Systemet ser till att din Range Rover Evoque inte rullar bakåt. Detta sker genom att bromskraften hålls kvar, så att du har tid att flytta foten från bromspedalen till gaspedalen.

PRESTANDA

Oavsett om du är ute efter en trygg körupplevelse eller bättre bränsleekonomi så finns det en drivlina som passar dig.

PLUG-IN HYBRID​

Range Rover Evoque som plug-in hybrid kombinerar en 3-cylindrig bensinmotor på 1,5 liter och en elmotor för att leverera en total effekt på 309 hk. Kör antingen i parallellhybrid- eller i EV-läget.
LÄS MER

SPECIFIKATIONER FÖR PLUG-IN HYBRID

ELEKTRISK RÄCKVIDD (UPP TILL)

62 KM
††

Elektrisk räckvidd enligt WLTP visas.

CO2-UTSLÄPP (FRÅN)​

32 G/KM††

Njut av noll avgasutsläpp i EV-läget.

LADDNINGSTID I HEMMET (FRÅN)

132 MIN.*

Upp till 100 % med en 7 kW AC-hemmaladdare.

PUBLIK LADDNINGSTID (FRÅN)

30 MIN.*

Ladda upp till 80 % på mindre än 30 minuter med en 32 kW DC-snabbladdning.
DRIVLINOR

DRIVLINOR

Det finns en rad olika motorer till Range Rover Evoque – skapade för allt från kraft och ren körglädje till bränsleekonomi och förfining. Dessutom kan modellen fås som plug-in hybrid.
VÄXELLÅDA

VÄXELLÅDA

Ge liv åt Range Rover Evoque med en stor mängd olika växellådor. Välj mellan en 6-växlad manuell eller en 8- eller 9-växlad automat.
ADAPTIVE DYNAMICS

ADAPTIVE DYNAMICS

När Adaptive Dynamics har valts på pekskärmen dämpas karossrörelserna hos Range Rover Evoque ytterligare så att köregenskaperna blir ännu stadigare och responsen vassare.
CONFIGURABLE DYNAMICS

CONFIGURABLE DYNAMICS

Med funktionen Configurable Dynamics kan du konfigurera Range Rover Evoques gasspjällsmappning, växellådans växlingspunkter, styrningens inställningar samt fjädringen för att passa dina körbehov.

MÅNGSIDIGHET

Skapad och konstruerad för att få ut det mesta av det moderna livet.

5 SÄTEN

591 liter


Enligt industristandard för våtvolym upp till 591 liter, och torrvolym upp till 472 liter. Enkelt uttryckt kan du resa bekvämt med fyra vänner.

Flytta skjutreglaget för att se alla lastutrymmesvolymer.

Våtvolym är industristandard och mäts genom att lastutrymmet fylls med vätska. Torrvolym mäts med fasta block (200 x 50 x 100 mm) och anger den praktiskt användbara volymen i bilen.

CLEARSIGHT INRE BACKSPEGEL

CLEARSIGHT INRE BACKSPEGEL

Premiär i Land Rover och en av många innovativa detaljer som gör Range Rover Evoque till ett nöje att köra. Denna teknik (tillval) ger fri sikt över vägen bakom dig oberoende av baksätespassagerare eller föremål i lastutrymmet11.
LED-STRÅLKASTARE MED MATRIX-TEKNIK

LED-STRÅLKASTARE MED MATRIX-TEKNIK

I vårt sortiment av innovativ teknik finns LED-strålkastare med matrix-teknik och karaktäristiska varselljus samt adaptiv ljusstråle. Detta maximerar antalet helljussektioner för optimal sikt, samtidigt som en skugga kastas framför mötande fordon för att motverka bländning.
FÖRARASSISTANSSYSTEM

FÖRARASSISTANSSYSTEM

Välj bland en rad funktioner som tagits fram för att göra körning och parkering enklare och säkrare. Med ett stort utbud av innovativ teknik till hands märker du snart att alla funktioner är utformade för att förhöja din körupplevelse och samtidigt öka säkerheten.
SÄKERHET

SÄKERHET

ISOFIX och krockkuddar förbättrar säkerheten ännu mer. Två ISOFIX-punkter för baby-/barnstolar finns på vardera sida i baksätet, och ett omfattande system med sex krockkuddar inklusive förar- och passagerarkrockkuddar, krockgardiner och sidokrockkuddar är standard för att skydda de åkande i bilen.

BYGG DIN BIL

Skapa en Range Rover Evoque som passar dina behov och din livsstil perfekt.

Range Rover Evoque S

GE DIN RANGE ROVER EVOQUE EN PERSONLIG TOUCH

Bygg din perfekta Range Rover Evoque i vår enkla konfigurator.

FORTSÄTT UTFORSKA

RANGE ROVER EVOQUE MODELLER

RANGE ROVER EVOQUE MODELLER

Här hittar du hela modellprogrammet, med ett brett urval av snygga designutföranden, prestandahjälpmedel och teknik.
SPECIFIKATIONER

SPECIFIKATIONER

Utforska de fina detaljerna. Ta reda på mer om motorprestanda, dimensioner och bränsleförbrukning.
TILLVAL OCH TILLBEHÖR

TILLVAL OCH TILLBEHÖR

Snygga, robusta och praktiska. Ge din Range Rover Evoque en ännu mer personlig touch med olika utvändiga och invändiga tillbehör.
GALLERI

GALLERI

Stränga krav på detaljnoggrannhet har alltid varit grundläggande för våra bilar. Range Rover Evoque visar verkligen vad den går för.

*Laddningstiderna varierar beroende på många faktorer, inklusive men inte begränsat till: batteriets ålder, skick, temperatur och befintlig laddningsnivå samt anläggningen som används och laddningstiden.

††Angivna uppgifter är hämtade från tillverkarens officiella tester utförda i enlighet med gällande EU-lagstiftning med fulladdat batteri. Endast avsett för jämförelse. Värden i verkligheten kan avvika. Värdena för CO2, bränsleekonomi, energiförbrukning och räckvidd kan variera beroende på faktorer som körstil, miljöförhållanden, last, fälgval, monterade tillbehör, faktiskt rutt samt batteriets skick. Värdena för elektrisk räckvidd är baserade på ett serietillverkat fordon på en standardiserad rutt.

1Din bil är förberedd för Apple CarPlay. Tjänsterna som erbjuds av Apple CarPlay är beroende av funktionernas tillgänglighet i ditt land. Se https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay för mer information.
2Din bil är förberedd för Android Auto. Tjänsterna som erbjuds av Android Auto är beroende av funktionernas tillgänglighet i ditt land. Se https://www.android.com/auto/ för mer information.
3Land Rover Remote innehåller prenumerationstjänster som kan förlängas efter startperioden enligt anvisningar från din Land Rover-återförsäljare. Land Rover Remote-appen måste laddas ner från Apple App Store/Google Play Store.
4Uppkopplad navigation kräver förlängning av abonnemanget efter startperioden enligt anvisningar från din Land Rover-återförsäljare.
5Navigeringsanvisningar på vindrutan visas endast när bilen är utrustad med Pivi Pro.
6Uppdateringar kräver dataanslutning.

7Regler för "fair use" (skäligt bruk) kan gälla. 1 års prenumeration ingår och denna kan förlängas efter startperioden enligt anvisningar från din Land Rover-återförsäljare.
8Regler för ”fair use” (skäligt bruk) gäller. När 20 GB data har förbrukats inom en månad kan det hända att datahastigheter och funktioner i bilen försämras under resterande dagar den månaden. För närmare detaljer kring reglerna för ”fair use” (skäligt bruk) kopplade till denna funktion, se villkoren för InControl Pivi Pro på www.landrover.com/pivi-pro-terms. Uppspelningstiden beror på strömningsleverantör och videoinnehållets upplösning. HD-video ökar dataanvändningen avsevärt.
9Endast kompatibla smartphones.
10ClearSight Ground View är beroende av 3D-surroundkamera. Bilden är inte live. Kontrollera att omgivningen är säker. Omfattas av lokala bestämmelser.
11Funktionen omfattas av lokala bestämmelser. Om bifokala eller varifokala användare inte enkelt kan ställa in fokus på den digitala bildvisningen bakåt för ClearSight, kan de när som helst återgå till backspegelläget.

Tillvalsutrustning och dess tillgänglighet kan variera beroende på fordonsspecifikation (modell och drivlina) eller kräva montering av annan utrustning för att kunna monteras. Kontakta din lokala återförsäljare för mer information eller konfigurera din bil online.

Utrustning i bilen ska endast användas av förare då detta kan ske på ett säkert sätt. Förare måste förvissa sig om att de alltid har fullständig kontroll över bilen.

Funktioner, tillval och tredjepartstjänster för Pivi och InControl samt deras tillgänglighet är marknadsberoende. Kontrollera därför med din Land Rover-återförsäljare vad som gäller angående lokal marknadstillgänglighet och fullständiga villkor. Vissa funktioner är kopplade till abonnemang som måste förlängas efter startperioden enligt anvisningar från din återförsäljare. Mobil nätverksanslutning kan inte garanteras på alla platser. Informationen om InControl-tekniken som visas, inklusive skärmbilder och sekvenser, omfattas av programuppdateringar, versionskontroll och andra system- och bildändringar, beroende på valda tillval. Amazon, Alexa och alla relaterade logotyper är varumärken som tillhör Amazon.com, Inc. eller dess dotterbolag. Vissa Alexa-funktioner är beroende av smart home-teknik. Användning av Amazon Alexa kräver ett Amazon-konto.

Apple CarPlay är ett varumärke som tillhör Apple Inc. Slutanvändarvillkor från Apple Inc. kan gälla.

Android Auto är ett varumärke som tillhör Google LLC.

Meridian är ett registrerat varumärke som tillhör Meridian Audio Ltd. Trifield och enheten med tre fält är ett varumärke som tillhör Trifield Productions Ltd.