FÖRARBEKVÄMLIGHET

En stor mängd information och underhållning.

INTERAKTIV FÖRARDISPLAY

Med sin höga upplösning och knivskarpa grafik visar den 12,3 tum stora interaktiva, högupplösta förardisplayen (tillval) körinformation, underhållning och aktiva säkerhetsuppgifter, inklusive navigation, telefon och media, på ett tydligt sätt och utan att distrahera.

SE FILMEN

TOUCH PRO DUO

Som tillval finns dubbla högupplösta 10-tums pekskärmar för ökad flexibilitet och effektivitet. Du kan exempelvis visa navigationen på den övre skärmen samtidigt som du använder andra funktioner, som klimat eller media, på den nedre skärmen.

SE FILMEN

HEAD-UP DISPLAY

Visar viktiga fordonsdata på vindrutan, bland annat hastighet, växelläge och navigationsriktningar. Den har kristallklar, högupplöst grafik i helfärg så att du lätt ser all information.

RATT

För ökad användarvänlighet har den läderklädda ratten integrerade reglage för bland annat media och telefon. Och för ett sportigare utseende är R-Dynamic-ratten försedd med handgrepp i perforerat läder.

INFOTAINMENT

ONLINE MEDIA

Lyssna på din favoritmusik, radio och podcasts när du är på väg. Allt utan din smartphone. Länka dina Deezer- och TuneIn-konton till InControl-portalen, så kan du komma åt dina media direkt från bilens pekskärm. Finns endast med Connect Pro.

UPPKOPPLING

Range Rover Evoque har två USB-portar och ett 12 V-eluttag inuti förvaringsboxen. Baksätespassagerarna har tillgång till ett 12 V-eluttag eller som tillval två USB-laddningsportar för laddning av sina enheter och kan titta på surfplattor bekvämt med Click and Go-systemet.

SMARTPHONE-PAKET

Paketet innehåller InControl Apps-teknik och gör att du kan styra fordonsoptimerade appar på din Android™- eller Apple™-smartphone via pekskärmen.

REMOTE

Förklimatisera kupén, lås, lås upp eller hitta din bil och registrera dina resor från din smartphone eller smartwatch. Kompatibel med de flesta smartphones, Android Wear™ eller Apple Watch.
UPPLEV RANGE ROVER EVOQUE

En Range Rover Evoque måste upplevas! Nybilsdoften, greppet om läderratten,

alla smarta och snygga detaljer och den unika körglädjen.

Du är värd en provkörning.  
BOKA PROVKÖRNING
/

UNDERHÅLLNING OCH APPAR

MERIDIAN™ AUDIO

Meridian™ Audios ljudsystem och avancerade algoritmer för digital ljudbehandling säkerställer att alla musikstycken hörs precis med den rytm, det tryck och den timing som artisten har tänkt.

I-GUIDE

Med den mobila instruktionsboken iGuide, har du alltid svar på vanliga frågor nära till hands. Appen Land Rover iGuide förklarar alla funktioner och reglage som du behöver känna till i din Range Rover Evoque.
HÅLL DIG UPPDATERAD

Varje månad skickar vi ut ett nyhetsbrev med senaste nytt om Land Rover, kommande event och eventuella erbjudanden.
Se till att du är först på bollen!
ANMÄL DIG HÄR
/VÄLJ DIN RANGE ROVER EVOQUE

Välj mellan fyra modeller och två distinkta karosstilar, var och en med unik personlighet och specifik utrustning.
VÄLJ DIN MODELL
Meridian är ett registrerat varumärke som tillhör Meridian Audio Ltd.

 

Funktioner, tillval och tillgänglighet för InControl är marknadsberoende. Kontrollera därför med din Land Rover-återförsäljare vad som gäller angående lokal marknadstillgänglighet och fullständiga villkor. Informationen om InControl-tekniken som visas, inklusive skärmbilder och sekvenser, omfattas av mjukvaruuppdateringar, versionskontroll och andra system- och bildändringar, beroende på valda tillval. Vissa funktioner kräver ett lämpligt SIM-kort med dataavtal, som också kan kräva förlängning av abonnemang efter startperioden enligt anvisningar från din återförsäljare. Mobil nätverksanslutning kan inte garanteras på alla platser. InControl Apps och Remote-appen måste laddas ner från Apple/Play Store. All utrustning i bilen ska användas av föraren endast när detta kan ske på ett säkert sätt. Föraren måste förvissa sig om att han eller hon alltid har fullständig kontroll över bilen.

 


BC Sweden AB - Arenagatan 8 B - 215 33 Malmö