RANGE ROVER EVOQUE

TILLVAL OCH TILLBEHÖR

TILLVALSPAKET

En rad olika tillbehörspaket finns för att ge din Range Rover Evoque en ännu mer personlig touch.

SVART EXTERIÖRPAKET

Förstärk Range Rover Evoques redan distinkta utseende med det fängslande svarta exteriörpaketet. Motorhuvens och bakluckans text, grillen, luftutsläppen på sidorna, stötfångarna fram och bak, den nedre kjolen och backspegelkåporna är glansigt svarta och ger en självsäker känsla.
SVART EXTERIÖRPAKET
R-DYNAMIC SVART EXTERIÖRPAKET

TILLVAL UTVÄNDIGT

Välj den färg, takstil och de fälgar som passar dig perfekt.

FÄLGAR

Komplettera Range Rover Evoques oemotståndliga design med dina favoritfälgar. Välj bland 17- till 21-tumsfälgar i en rad olika färger och utföranden, inklusive matta mörkgråa, blanksvarta och diamantsvarvade med mörkgrå eller silverfärgad kontrast.

TILLVAL INVÄNDIGT

Lyft kupén till nästa nivå genom att välja dina ideala material, färger, soltak och annat.

SKJUTBART PANORAMATAK

SKJUTBART PANORAMATAK

Det skjutbara panoramataket1 släpper in naturligt ljus i Range Rover Evoque och ger en ljusare och rymligare känsla. Välj antingen ett tak i karossens färg eller ett kontrasterande tak i Corinthian Bronze2 eller svart.
FÄRGSTÄLLNINGAR

FÄRGSTÄLLNINGAR

Välj mellan kontrasterande eller kompletterande färgställningar för dina sätesmaterial, inkluderat är bland annat Ebony eller Light Oyster Morzine och mockatakklädsel i Ebony.
INTERIÖRPAKET

INTERIÖRPAKET

Ge den rymliga kupén en ännu mer personlig touch med olika tillvalspaket, som exempelvis ett premium interiörpaket. Inkluderar lyxiga detaljer som premiummattor, mockatakklädsel i Ebony, premium kupébelysning, ljusa metallpedaler och belysta instegslister av metall.
SÄTEN

SÄTEN

Det finns många hållbara material som andas att välja mellan: Säten med narvat läder, exklusiva ullblandningar från Kvadrat med Dinamica®-mocka, eukalyptusfibrertyg med UltrafabricsTM. Eleganta detaljer som sömmar på instrumentpanelen bidrar till den sofistikerade känslan.

SÄKERHET OCH ASSISTANS

Vårt utbud av kör- och parkeringsassistansfunktioner är utformat för att säkerställa att varje resa är lika säker som den är njutbar.

<h3>FÖRARASSISTANSSYSTEM</h3>

FÖRARASSISTANSSYSTEM

Välj bland en rad funktioner som tagits fram för att göra körning och parkering enklare och säkrare. Med ett stort utbud av innovativ teknik till hands märker du snart att alla funktioner är utformade för att förhöja din körupplevelse och samtidigt öka säkerheten.

PERSONLIG ANPASSNING

Få ut mer av tillvaron. Du kan anpassa Evoque in i minsta detalj för att matcha din livsstil.

LAND ROVER TILLBEHÖR

LAND ROVER TILLBEHÖR

Snygga, robusta och praktiska. Ge din Range Rover Evoque en ännu mer personlig touch med olika utvändiga och invändiga tillbehör.
SE TILLBEHÖR

FORTSÄTT UTFORSKA

HÖJDPUNKTER

HÖJDPUNKTER

Upptäck vad Range Rover Evoque kan erbjuda dig, inklusive teknik i bilen, kompetens, prestanda med mera.
UTFORSKA HÖJDPUNKTER
RANGE ROVER EVOQUE MODELLER

RANGE ROVER EVOQUE MODELLER

Här hittar du hela modellprogrammet, med ett brett urval av snygga designutföranden, prestandahjälpmedel och teknik.
UTFORSKA MODELLERNA
SPECIFIKATIONER

SPECIFIKATIONER

Utforska de fina detaljerna. Ta reda på mer om motorprestanda, dimensioner och bränsleförbrukning.
SE SPECIFIKATIONER
GALLERI

GALLERI

Stränga krav på detaljnoggrannhet har alltid varit grundläggande för våra bilar. Range Rover Evoque visar verkligen vad den går för.
SE GALLERI

1Tillvalet skjutbart panoramatak minskar invändig takhöjd fram och bak.
2Finns endast till Bronze Collection.

Tillvalsutrustning och dess tillgänglighet kan variera beroende på fordonsspecifikation (modell och drivlina) eller kräva montering av annan utrustning för att kunna monteras. Kontakta din lokala återförsäljare för mer information eller konfigurera din bil online.

Utrustning i bilen ska endast användas av förare då detta kan ske på ett säkert sätt. Förare måste förvissa sig om att de alltid har fullständig kontroll över bilen.

Funktioner, tillval och tredjepartstjänster för Pivi och InControl samt deras tillgänglighet är marknadsberoende. Kontrollera därför med din Land Rover-återförsäljare vad som gäller angående lokal marknadstillgänglighet och fullständiga villkor. Vissa funktioner kräver ett lämpligt SIM-kort med tillämpligt dataavtal som kan kräva ytterligare abonnemang efter startperioden enligt anvisningar från din återförsäljare. Mobil nätverksanslutning kan inte garanteras på alla platser. Informationen om InControl-tekniken som visas, inklusive skärmbilder och sekvenser, omfattas av programuppdateringar, versionskontroll och andra system- och bildändringar, beroende på valda tillval. Amazon, Alexa och alla relaterade logotyper är varumärken som tillhör Amazon.com, Inc. eller dess dotterbolag. Vissa Alexa-funktioner är beroende av smart home-teknik. Användning av Amazon Alexa kräver ett Amazon-konto.