Range Rover Sport SVR är verkligen världens mest kompetenta prestanda-SUV.

JOHN EDWARDS ADMINISTRERENDE DIREKTØR FOR LAND ROVER SPECIAL VEHICLE OPERATIONS

PRESTANDA

SVR
/

HISNANDE PRESTANDA

0-100 km/h på blott 4,7 sekunder. 550 hk och 680 Nm ur en kompressormatad V8-bensinmotor. En 8-växlad växellåda med extremt distinkta växlingar gör körningen otroligt engagerande. Om du vill ha en lyxig högprestanda-SUV med enastående prestanda på och utanför vägen får du leta länge för att hitta något som slår Range Rover Sport SVR. Ingen annan Land Rover känns mer hemma på Autobahn.

BOKA PROVKÖRNING

TILLVAL OCH TILLBEHÖR

HISNANDE DESIGN

Allt kring Range Rover Sport SVR har designats för att vara spännande – från bilens mörktonade strålkastare, aggressiva framtoning och muskulösa axelparti till de fyra ljusa ändpiporna och den specialkonstruerade bakspoilern.

AKTIVT SPORTAVGASSYSTEM

Det omkopplingsbara aktiva sportavgassystemet arbetar i två steg med elektroniskt styrda ventiler. Detta ger ett fylligt ljud med modulerad pulsering vid mindre gasspjällsöppningar och möjliggör ett större flöde genom alla fyra avgasrör i takt med att ventilerna öppnas när motorvarvtalet stiger.

CHASSI

Chassits avstämning ger vägegenskaper, kurvtagning och körupplevelser på en överlägsen nivå. Tillsammans med ett unikt fintrimmat Dynamic Response-system garanterar detta att Range Rover Sport SVR tar sig genom kurvor snabbare och med mindre krängning än någon annan Land Rover.

SPORTSÄTEN

Sportsätena med elektrisk 16-vägsinställning och minne håller dig på plats. De förkroppsligar sportig förfining, med mjukt Oxford-läder i fyra olika färgriktningar och detaljer som SVR-prägling på det övre sidostödet.

ÖVERBLICK ÖVER MOTORER

Engine
Acceleration 0-100 km/h i sekunder
Maximum Speed
kph (mph)
Maximum Torque Nm
Urban l/100km (mpg)
Extra Urban l/100km (mpg)
Combined l/100km (mpg)
CO2-Combined Emissions
g/km
LR-V8
AUTOMATIC (4WD)

5.0 litre Supercharged Petrol (550PS) with Stop/Start
BYGG DIN BIL
4,7 260 (162) 680 18.3 (15.4) 9.8 (29.0) 12.8 (21.7) 298
SVR
/
SVR
/
Back

VÄLJ MODELL

VÄLJ MODELL

BC Sweden AB - Arenagatan 8 B - 215 33 Malmö

Anmäl dig till nyhetsbrev

Ja, jag vill gärna vara först med att ta del av nylanseringar, tävlingar och events.

Anmäl dig till Land Rover nyhetsbrev