TILLVAL OCH TILLBEHÖR

TILLVAL UTVÄNDIGT

TILLVAL OCH TILLBEHÖR
/

DESIGN

DESIGN

GE EXTERIÖREN EN PERSONLIG TOUCH

Stealth-paketet skapar ett mer distinkt utseende med en mattsvart exteriördekor. Bright Pack finns utan pristillägg till Range Rover Sport Autobiography med Dynamic Pack. Då ingår utvändiga detaljer i Atlas Silver, som skriften på motorhuv och baklucka samt näten och stagen i skärmarnas luftutsläpp, och täckkåpor i Indus Silver över bogseröglorna.

BYGG DIN BIL

TILLVAL OCH TILLBEHÖR
/

DISTINKTA BILAR, DISTINKTA FÄLGAR

DISTINKTA BILAR, DISTINKTA FÄLGAR

UNIKT DESIGNAD FÖR IDAG

Range Rover Sport är den smidigaste, mest dynamiska och lyhörda Land Rovern någonsin och finns med ett urval av fälgar som matchar. Exklusiva premiumfälgar finns i en rad olika utföranden och material. De finns i storlekarna 19, 20, 21 och 22 tum, så att du kan skapa en bil som verkligen ger uttryck för din individualitet.

BYGG DIN BIL

INTERIÖRDESIGN

MASSAGE PÅ VÄGEN

För ökad förar- och passagerarkomfort kan framsätena med Oxford-läder och elektrisk 20-vägsinställning komma ihåg dina inställningar och har dessutom fem massageprogram.

DISTINKTA FÄRGER

Varje millimeter av Range Rover Sports interiör är precis lika modern och vackert bearbetad som bilens exteriör. Det finns upp till 18 olika färgriktningar med Dynamic Pack, bland annat färgkombinationer som Ebony/Pimento och Ebony/Tan.

KOMFORT UNDER ALLA FÖRHÅLLANDEN

Välj uppvärmda och kylda säten fram och bak för att hantera extrema väderförhållanden, med kylteknik för varma, klibbiga dagar och mysig värme för kalla morgnar.

TILLVALSPAKET

TILLVALSPAKET

TILLVALSPAKET

EXTRA TERRÄNGKOMPETENS

Off-Road-paketet tar bilens terrängkompetens till en ny nivå och innehåller Terrain Response 2, All Terrain Progress Control (ATPC), en 2-stegad fördelningsväxellåda och – till vissa motorer – Adaptive Dynamics.

BYGG DIN BIL

TILLVAL OCH TILLBEHÖR
/
TILLVAL OCH TILLBEHÖR
/

TILLVALSPAKET

TILLVAL UTVÄNDIGT

Gör din bil ännu mer individuell med hjälp av en rad SUV-tillbehör – allt från sidofotsteg och sidoskyddsrör till hasplåtar i rostfritt stål fram och bak.

TILLBEHÖR INVÄNDIGT

Du kan när som helst lägga till Land Rover Approved-tillbehör – allt från premiummattor till personliga instegslister. Så att du kan skapa din egen specifika miljö.

LASTNING OCH SLÄPVAGNSKÖRNING

Välj specialanpassade transport- och dragtillbehör, bland annat takräcken och dragkrokar, som passar din livsstil och optimerar Range Rover Sports kompetens.

FÄLGAR OCH TILLBEHÖR

Ge utseendet på din bil en personlig touch med lättmetallfälgar. Dessa finns i många storlekar, stilar och utföranden. Premiumventilhattar kan förstärka ditt val ytterligare.

BC Sweden AB - Arenagatan 8 B - 215 33 Malmö

Anmäl dig till nyhetsbrev

Ja, jag vill gärna vara först med att ta del av nylanseringar, tävlingar och events.

Anmäl dig till Land Rover nyhetsbrev