RANGE ROVER SPORT AUTOBIOGRAPHY MED DYNAMIC-PAKET

DISTINKTA OCH DEFINIERADE

BYGG DIN BIL
 

KÄNNETECKNANDE DETALJER

FÄLGAR

Range Rover Sport Autobiography med Dynamic-paket har 21-tums lättmetallfälgar i 'Style 5085' med fem delade ekrar och Diamond Turned-finish som standard.

LED-STRÅLKASTARE MED MATRIX-TEKNIK

LED-strålkastare med matrix-teknik och karakteristiska varselljus aktiverar ADB-funktionen och har ett adaptivt främre belysningssystem. Genom att huvudstrålen delas upp i vertikala strimlor maximerar den adaptiva strålen antalet sikten och kastar samtidigt en skugga framför mötande fordon för att motverka bländning.

ELEKTRISKT INFÄLLBARA UPPVÄRMDA YTTERBACKSPEGLAR MED AUTOMATISK AVBLÄNDNING

Dessa avancerade uppvärmda backspeglar med instegsbelysning och automatisk avbländning har elektrisk infällning för att undvika skador vid parkering i trånga utrymmen. Backspeglarna är dessutom utrustade med automatisk nedfällning när backväxeln läggs i som underlättar fordonets manövrering vid backning.

UPPVÄRMDA OCH KYLDA FRAMSÄTEN MED 22 INSTÄLLNINGAR

För extrem komfort även under långresor. Framsätena med kylning och sätesvärme som är klädda i Semi-Anilineläder och har minnesfunktion. Baksätesplatserna har sätesvärme, med Cut Diamond-perforering, justerbar stoppning och elmanövrerad förlängning i sittdynan.

MERIDIANTM LJUDSYSTEM MED SURROUNDLJUD

Samma fylliga och klara ljud som vid en livekonsert levereras genom 13 högtalare fram, samt högtalare i sidorna och bak med en tvåkanals subwoofer – sömlöst integrerade med hjälp av Trifield*-teknik. Alla styrs enkelt via Touch Pro Duo.

DRIVE- OCH PARK-PAKET

Med en uppsättning funktioner som hjälper till att hålla dig säker och informerad. Drive-paket har trötthetsvarnare, övervakning av döda vinkeln, vägmärkesidentifiering och adaptiv hastighetsbegränsare. Parkeringspaketet omfattar även 360° parkeringshjälp, backkamera och Clear Exit-monitor.

TILLBEHÖR

Utrusta dig för att få ut det mesta av varje dag

MOTORER

Prestanda
Acceleration 0-100 km/h sekunder
Max vridmoment
Nm
Topphastighet km/h
Stadstrafik l/100 km
Landsväg l/100 km
Blandad l/100 km
CO2-utsläpp
g/km
LR-TDV6
AUTOMAT (4WD)

3.0 liter Diesel (258 hk) med stop/start
BYGG DIN BIL
7,6 600 210 8,3 6,7 7,3 194
LR- 3.0L V6 SUPERCHARGED
AUTOMAT (4WD)

3.0 liter (340 hk) kompressormatad bensin med stopp/start
BYGG DIN BIL
7,2 450 210 13,4 8,4 10,5 258
/
/
Back

VÄLJ MODELL

VÄLJ MODELL

BC Sweden AB - Arenagatan 8 B - 215 33 Malmö