DESIGN

FÅ EN OFFERT PÅ RANGE ROVER SPORT

Be din närmaste återförsäljare om ett personligt erbjudande.JAG VILL HA EN OFFERT

/

PRESTANDA

TEKNIK

INFOTAINMENT

Touch Pro Duo infotainmentsystem tillhandahåller en stor mängd information och underhållning och  har ytterst intuitiv och avancerad teknik inbyggd för att du ska kunna få ut det mesta av din resa.

INNOVATION

Range Rover Sport erbjuder kraftfull prestanda från sitt avancerade utbud av avancerade och bränslesnåla bensin- och dieselmotorer. Välj bland våra avancerade bensin- och dieselmotorer eller den nya laddningsbara hybridelbil (PHEV) — vår hittills mest innovativa drivlina.

PRESTANDA PÅ VÄGEN

Exceptionellt grepp och styrning bekräftar Range Rover Sports plats som vår mest dynamiska SUV. Med en uppsättning noggrant utvecklade tekniker levererar den en hisnande körupplevelse oberoende av rådande körförhållanden.

TERRÄNGPRESTANDA

Range Rover Sports exemplariska terrängegenskaper kommer av en kombination av fyrhjulsdriftssystem (AWD) och unika tillika innovativa tekniker för körning i all slags terräng.

FÖRARASSISTANSSYSTEM

Den tacklar stadstrafiken på ett sätt som ger dig och dina passagerare trygghet samt har en uppsjö av standardtekniker och tekniker att välja till. Var och en av dessa har utvecklats och tillverkats för att bistå med bekvämlighet, enkel användning och komfort under resan.

KOMFORT OCH BEKVÄMLIGHET

Range Rover Sport tar förarens och passagerarnas komfort till högsta nivå. Den moderna inredningen är noggrant designad med nya framsäten som ger bättre stöd och kan beställas med Semi-Aniline läder.

TILLBEHÖR

Utrusta dig för att få ut det mesta av varje dag

MÅNGSIDIGHET

KOMFORT OCH BEKVÄMLIGHET

/

EFFEKTIVITET

Drivlinorna till Range Rover Sport har teknik för låga CO₂-utsläpp så som det avancerade intelligenta stop/start-systemet. Detta system stänger motorn vid stillastående och startar den igen när du lyfter foten från bromsen, för lägre bränsleförbrukning med mellan 5 och 7 procent. ECO-läget använder en programvara för att säkerställa att bilen kör effektivt och snålt.

ALUMINIUM

Range Rover Sports aluminiumkaross innehåller återvunnet material, vilket ger viktbesparing, förbättrad bränsleeffektivitet, lägre utsläpp och prestandafördelar.

LIVSCYKELN I FOKUS

Som miljömedvetet företag arbetar vi för att ta fram hållbara material, producera mindre avfall och att använda naturresurser i mindre utsträckning. Därför har Range Rover Sport byggts för att vara återvinningsbar till 85 procent och 95 procent återanvändbar. Vi investerar dessutom i toppmoderna anläggningar där vi kan tillverka våra bilar ännu effektivare – där det går åt mindre vatten och energi, mindre avfall genereras och inte minst ger mindre miljöpåverkan.

TILLBEHÖR

Utrusta dig för att få ut det mesta av varje dag

SÄKERHET

ISOFIX

Med ISOFIX-fästen i baksätena är det lätt att installera barnstolar. De säkerställer också en stark koppling mellan barnstolen och bilen för ökad säkerhet.

KROCKKUDDAR

Range Rover Sports omfattande krockkuddssystem för förare och passagerare ger utmärkt skydd för alla som åker i bilen.

SÄKERHETSBÄLTEN

Extra skydd ges av bältesförsträckare som i händelse av kollision framifrån reducerar kroppens framåtrörelse.

LED-STRÅLKASTARE

Range Rover Sport har omslutande LED-belysning som standard. LED-belysningen är framtagen för att hålla hela bilens livstid och använder mindre energi.

SPORTIG UPPHÖJD KÖRPOSITION

Den sportiga upphöjda körpositionen i Range Rover Sport bidrar till en tryggare, mer fokuserad körning. Tack vare den upphöjda positionen har du bättre sikt, vilket bidrar till ökad säkerhet och trygghet.

NÖDBROMSASSISTENT (EBA)

Nödbromsassistenten känner av när du trampar snabbt på bromspedalen men utan tillräcklig kraft för att maximala bromsprestanda ska erhållas. Systemet höjer därför bromstrycket med hjälp av ABS-pumpen för att se till att du stannar i tid.

TILLBEHÖR

Utrusta dig för att få ut det mesta av varje dag

BC Sweden AB - Arenagatan 8 B - 215 33 Malmö