LandroverHeroBanner is not configured correctly. Set datasource to an item based on the template 'Standard content'.

Trygghet för din Land Rover

Under de första tre åren efter inköpet av din Land Rover har du alla fördelar av ett heltäckande paket med fabriksgaranti och vägassistans. Men för fullständig sinnesro, varför inte komplettera ditt skydd med en premiumvariant av Land Rovers vägassistans och lack-/karosskydd?

Om någon del behöver repareras eller bytas ut till följd av tillverkningsfel kommer arbetet att utföras med originaldelar på en Land Rover Serviceverkstad – helt kostnadsfritt.

Kontakta din närmaste återförsäljare för att få alla detaljer kring garantin.

Garanti på delar och tillbehör

Med denna garanti kommer arbetet med att reparera eller byta ut eventuella delar eller tillbehör att utföras kostnadsfritt på en Land Rover Serviceverkstad.

Denna garanti täcker alla originaldelar eller tillbehör inköpta hos en Land Rover Serviceverkstad eller en Land Rover Reservdelsdistributör.

Tillbehör monterade på nytt fordon

När original Land Rover-tillbehör monteras på din nya bil på en Land Rover Serviceverkstad gäller samma villkor och täckningstid som under tillverkargarantin. Som ”ny” bil räknas en bil inom en månad efter inköp eller 1 600 km, vilket som än infaller först.

Allmänna villkor

Våra delar och tillbehör uppfyller Land Rovers standarder avseende säkerhet och tillförlitlighet. Därför rekommenderar vi starkt att du endast väljer original Land Rover-delar och -tillbehör till din bil.

Andra delar och tillbehör har inte testats och godkänts av Land Rover, varför vi inte kan bedöma deras kvalitet. Eventuella skador som orsakas av delar eller tillbehör som inte är original Land Rover täcks inte av bilens garanti.

Lackgaranti

Med denna garanti kommer eventuella lackåtgärder att utföras kostnadsfritt på en Land Rover Serviceverkstad.

Detta skydd gäller i tre år från den dag då din nya Land Rover levereras till dig, oavsett körsträcka.

Rostskyddsgaranti

Om det uppstår rost på din Land Rovers kaross kommer berörda plåtar att repareras eller bytas ut kostnadsfritt på en Land Rover Serviceverkstad.

Detta skydd gäller i sex år från den dag då din nya Land Rover levereras till dig, oavsett körsträcka och eventuella ägarbyten.

Vägassistans

Land Rover Assistance är ett omfattande assistansprogram som har utformats för att ge Land Rover-förare sinnesro. Programmet innebär assistans i nödsituationer på väg, allt från stillestånd på grund av ett haveri eller en olycka, till mindre incidenter som en punktering.

Fördelar med vägassistans

Du kan lita på vår vägassistans, oavsett situation och oavsett var du råkar befinna dig. Fördelarna är tillgängliga under hela den treåriga tillverkargarantin.

En av Land Rover utbildad tekniker kan normalt lösa problemet ute på plats. Om inte, transporterar vi din bil till en Land Rover Serviceverkstad samt ombesörjer och bekostar din fortsatta resa. Och om du befinner dig alltför långt hemifrån, bekostar vi ditt hotellboende.*

Så kontaktar du oss

Kontakta din närmaste återförsäljare

 

*Juridiska villkor ska bekräftas

BC Sweden AB - Arenagatan 8 B - 215 33 Malmö

Anmäl dig till nyhetsbrev

Ja, jag vill gärna vara först med att ta del av nylanseringar, tävlingar och events.

Anmäl dig till Land Rover nyhetsbrev