Range Rover Sport SVR är verkligen världens mest kompetenta prestanda-SUV.

John Edwards, VERKSTÄLLANDE DIREKTÖR FÖR LAND ROVER SPECIAL VEHICLE OPERATIONS
 

PRESTANDA

/

TILLVAL UTVÄNDIGT

TILLVAL UTVÄNDIGT

PRESTANDA HOS SVR

Den kompressormatade V8-motorn på 5,0 liter utvecklar kraftfulla 700 Nm vridmoment som tar den från 0–100 km/h på 4,5 sekunder. Prestandan understryks av de inbyggda luftintagen i motorhuven av kolfiber och de stora intagen i stötfångaren som maximerar luftflödet till viktiga komponenter när bilens hela potential behövs.

BYGG DIN BIL

TILLVAL OCH TILLBEHÖR

GE DIN BIL EN PERSONLIG TOUCH

SVR PRESTANDASÄTEN

Med en ny nivå av stöd med maxmal kontroll har de lättare SVR prestadasätena i Windsor-läder sätesuppvärmning som standard och erbjuder kylning som tillval. Dessa lättare säten kan fås i fyra färgkombinationer och Cut Diamond-perforering, alla med SVR-loggan på nackstödet

INTERIÖRDESIGN

har SVR:s prestandasäten en kompletterande exklusiv rattdesign och detaljer i satinborstad aluminium, Grand Black eller Gloss kolfiber. SVR-märket återfinns på strategiska platser i bilen för att påminna passagerarna om att de färdas i vår snabbaste och mest kapabla SUV någonsin.

EXTERIÖRDESIGN

SVR exteriören kännetecknas av en unik huvdesign i kolfiberkomposit som kan beställas i samma färg som bilens kaross eller i den snygga varianten Gloss Black kolfiber. SVR:s muskulösa hållning kompletteras ytterligare av ett nätgaller med SVR-märke och sidomonterade luftutsläpp i Narvik Black. Looken fulländas med Pixel LED-strålkastare och distinkta kännetecknande varselljus.

FÄLGAR

SVR har 21-tums lättmetallfälgar i 'Style 5091' med fem delade ekrar i polerad satinfinish som standard. 22-tums 'Style 5083' (tillval) med fem delade ekrar med finish i antingen Gloss Black eller polerad satin.

AKTIVT AVGASSYSTEM

Det aktiva avgassystemet arbetar i två steg med elektroniskt styrda ventiler som levererar det distinkt djupa ljudet. Detta understryks av fyra specialdesignade, inbyggda avgasrör som standard.

CHASSI

Lätta fälgar ger ökad prestanda, medan omjusterade fjädrings-, dämpnings- och styrsystem ger precision och en hisnande körupplevelse.

TILLBEHÖR

Utrusta dig för att få ut det mesta av varje dag

MOTORER

Engine
Acceleration 0-100 km/h i sekunder
Maximum Speed
kph (mph)
Maximum Torque Nm
Urban l/100km (mpg)
Extra Urban l/100km (mpg)
Combined l/100km (mpg)
CO2-Combined Emissions
g/km
LR-V8
AUTOMATIC (4WD)

5.0 litre Supercharged Petrol (550PS) with Stop/Start
BYGG DIN BIL
4,7 260 (162) 680 18.3 (15.4) 9.8 (29.0) 12.8 (21.7) 298
/
/
Back

VÄLJ MODELL

VÄLJ MODELL

BC Sweden AB - Arenagatan 8 B - 215 33 Malmö