stilfulla Range Rover Velar

Range Rover Velar vann priset världens vackraste bil 2018 med motiveringen: ”Den är sofistikerat elegant och utstrålar självsäkerhet och individualitet”. Vår eleganta SUV är fortfarande revolutionerande både ut- och invändigt.

Designers choice

Låt våra designers skräddarsy din Range Rover Velar. Nedan visas olika varianter som de har skapat med sina favoritval.
I vår konfigurator kan du anpassa designen ytterligare om du vill.

Range Rover Velar

Range Rover Velar

R-Dynamic SE – P250
Se bilen
Range Rover Velar

Range Rover Velar

R-Dynamic SE – P400
Se bilen
Range Rover Velar PHEV

Range Rover Velar PHEV

R-Dynamic SE P400e
Se bilen

EXTERIÖRDESIGN

En kraftfull front som övergår i en svepande midjelinje och avslutas med ett elegant avsmalnande bakparti.

Klicka för att interagera

INTERIÖRDESIGN

Sjunk ner i sätet på Range Rover Velar och njut av lugnet och elegansen.

STILREN INTERIÖR

STILREN INTERIÖR

Framhäv din personliga smak genom att utrusta din Range Rover Velar med säten i perforerat Windsor-läder, mocka eller premiumtyg.
STORT HANTVERK

STORT HANTVERK

En rad moderna material finns för att förhöja interiören ytterligare. Dina passagerare kommer garanterat njuta av Windsor-lädersätena med lyxigt diamantmönster.
DELAT ARMSTÖD

DELAT ARMSTÖD

I kupén hittar du praktiska detaljer som dubbla skjutbara armstöd som kan justeras oberoende av varandra. Du behöver bara luta dig tillbaka och koppla av.

HÖJDPUNKTER

FÖRFINING OCH LYX

FÖRFINING OCH LYX

I Range Rover Velar kombineras modern lyx med hyllad förfining så att kan njuta av varje resa.
TEKNIK

TEKNIK

Hitta snabbt det du söker utan att gå vilse i menyer, skärmbilder och dolda funktioner. Range Rover Velars nya infotainmentsystem har ett intuitivt pekskärmsgränssnitt för ökad effektivitet och mer nöje.
PRESTANDA

PRESTANDA

Det finns en motor för dig – med allt från kraft och ren körglädje till bränsleekonomi och förfining. Hela vårt sortiment har stopp/start-teknik, och dessutom finns ett antal bensin- och dieselmotorer som är utrustade med mildhybridteknik (MHEV).

VÄLJ DIN MODELL

Upptäck din ideala Range Rover Velar.

RANGE ROVER VELAR R-DYNAMIC SE

RANGE ROVER VELAR R-DYNAMIC SE

Range Rover Velar R-Dynamic SE utstrålar kraft och förfining. Med 20-tumsfälgar ”Style 1032” i matt mörkgrått och LED-strålkastare med matrix-teknik och karakteristiska varselljus är det omöjligt att inte stirra. Du hittar även smarta funktioner som t.ex. dödvinkelassistentspaketet.
RANGE ROVER VELAR R-DYNAMIC HSE

RANGE ROVER VELAR R-DYNAMIC HSE

Förstärk kombinationen av stil och substans med Range Rover Velar R-Dynamic HSE. Attraktiva detaljer som 21-tumsfälgar ”Style 5109” i matt mörkgrått och säten med perforerat Windsor-läder samsas med ett MeridianTM 3D-surroundljudsystem och funktionerna i Driver Assist-paketet.

LADDHYBRID

Utrustad med en 4-cylindrig bensinmotor på 300 hk och en elmotor på 105 kW har Range Rover Velar laddhybrid en kombinerad effekt på hela 404 hk samt fyrhjulsdrift. Tekniken bakom den blir smartare och mer hållbar varje dag.

FORTSÄTT UTFORSKA

RANGE ROVER VELAR-MODELLER

RANGE ROVER VELAR-MODELLER

Se hela modellprogrammet.
UTFORSKA MODELLERNA
SPECIFIKATIONER

SPECIFIKATIONER

Se fakta och siffror.
SE SPECIFIKATIONER
GALLERI

GALLERI

Konstverket Range Rover Velar.
SE GALLERI

Visa WLTP-värden
Angivna uppgifter är hämtade från tillverkarens officiella tester utförda i enlighet med gällande EU-lagstiftning med fulladdat batteri. Endast avsett för jämförelse. Värden i verkligheten kan avvika. Värdena för CO2, bränsleekonomi, energiförbrukning och räckvidd kan variera beroende på faktorer som körstil, miljöförhållanden, last, monterade hjul och tillbehör, faktiskt rutt samt batteriets skick. Värdena för elektrisk räckvidd är baserade på ett serietillverkat fordon på en standardiserad väg.


*Regler för ”fair use” (skäligt bruk) kan gälla. 1 års prenumeration ingår och denna kan förlängas efter initialperioden enligt anvisningar från din Land Rover-återförsäljare.

Meridian är ett registrerat varumärke som tillhör Meridian Audio Ltd. Trifield och enheten med "tre fält" är ett varumärke som tillhör Trifield Productions Ltd.

Observera att standardutrustning eventuellt byts ut om alternativa klädsel- och dekornivåer väljs. Standardutrustningen kan också variera beroende på motorvariant och växellåda.

Tillvalsutrustning och dess tillgänglighet kan variera beroende på fordonsspecifikation (modell och drivlina) eller kräva installation av annan utrustning för att kunna monteras. Kontakta din lokala återförsäljare för närmare detaljer, eller konfigurera din bil online.

Utrustning i bilen ska användas av förare endast då detta kan ske på ett säkert sätt. Förare måste förvissa sig om att de alltid har fullständig kontroll över bilen.

Funktioner, tillval, tredjepartstjänster och deras tillgänglighet för Pivi och InControl är marknadsberoende. Kontrollera därför med din Land Rover-återförsäljare vad som gäller angående lokal marknadstillgänglighet och fullständiga villkor. Vissa funktioner är kopplade till abonnemang som måste förlängas efter initialperioden enligt anvisningar från din återförsäljare. Mobil nätverksanslutning kan inte garanteras på alla platser. Informationen om InControl-tekniken som visas, inklusive skärmbilder och sekvenser, omfattas av programuppdateringar, versionskontroll och andra system- och bildändringar, beroende på valda tillval.