RANGE ROVER VELAR
SPECIFIKATIONER

VELAR
Select option
SE

SE

LASTUTRYMME (UPP TILL)

1811 L✦


På Range Rover Velar.  

FÄLGAR

Upp till 22"


Finns ej till P400e-modeller.

ELEKTRISK RÄCKVIDD

53KM††


På Range Rover Velar Plug-in Hybrid.

PEKSKÄRM

10"


Standard på alla Range Rover Velar-modeller.

FORTSÄTT UTFORSKA

RANGE ROVER VELAR-MODELLER

RANGE ROVER VELAR-MODELLER

Se hela modellprogrammet.
UTFORSKA MODELLERNA
LADDHYBRID

LADDHYBRID

Utforska elektrisk körning.
LÄS MER
ÖVERSIKT

ÖVERSIKT

DEN AVANTGARDISTISKA RANGE ROVERN.
UTFÖRSKA ÖVERSIKT

Angivna värden är NEDC2 beräknade utifrån officiella WLTP-tester från tillverkaren i enlighet med gällande EU-lagstiftning med ett fulladdat batteri. Endast avsett för jämförelse. Värden i verkligheten kan avvika. Värdena för bränsleekonomi, energiförbrukning och räckvidd kan variera beroende på faktorer som körstil, miljöförhållanden, last, monterade hjul och tillbehör. NEDC2 är värden beräknade med hjälp av en statlig formel utifrån WLTP-värden som motsvarar det som de skulle ha varit enligt det gamla NEDC-testet. Korrekt skattehantering kan sedan tillämpas.
††Angivna uppgifter är hämtade från tillverkarens officiella tester utförda i enlighet med gällande EU-lagstiftning med ett fulladdat batteri. Endast avsett för jämförelse. Värden i verkligheten kan avvika. Värdena för bränsleekonomi, energiförbrukning och räckvidd kan variera beroende på faktorer som körstil, miljöförhållanden, last, monterade hjul och tillbehör, faktiskt rutt samt batteriets skick. Värdena för elektrisk räckvidd är baserade på ett serietillverkat fordon på en standardiserad väg.

±Angivna värden är NEDC beräknade utifrån tillverkarens officiella tester. Siffrorna kan variera beroende på miljö och körstil. Endast avsett för jämförelse. Uppgifter i verkligheten kan variera.
Topphastigheten för modeller med spiralfjädring är 210 km/h.
‡‡I kombination med elmotor.
Inklusive en förare som väger 75 kg, alla vätskor påfyllda samt 90 % bränsle i tanken.
Inklusive alla vätskor påfyllda samt 90 % bränsle i tanken.
Torr: Volym uppmätt med VDA-kompatibla fasta block (200 mm x 50 mm x 100 mm). Volym uppmätt ända till innertaket. Bagageutrymmets konfiguration och totala lastutrymme varierar beroende på fordonsspecifikation (modell och drivlina) och marknad.
Våt: Volym uppmätt genom simulering av lastutrymmet fyllt med vätska. Volym uppmätt ända till innertaket. Bagageutrymmets konfiguration och totala lastutrymme varierar beroende på fordonsspecifikation (modell och drivlina) och marknad.
Med elektronisk luftfjädring. Vikterna avser bilar med standardspecifikationer. Tillvalsutrustning höjer vikten.