UTFORSKA NYA RANGE ROVER VELAR

UTFORSKA NYA RANGE ROVER VELAR

MODERN DESIGN

Range Rover Velar Reductive Design

PRECISIONSDETALJER


Range Rover Velar har utvalda och eleganta detaljer, inklusive en ny frontgrill i en mängd olika tekniska utföranden, för att optimera fordonets proportioner.

OPTIMERAD AERODYNAMIK

För att förenkla exteriördesignen och optimera den aerodynamiska effektiviteten är dörrhandtagen infällda.

FELFRITT UTFÖRANDE

Bakpartiet följer den stilrena designen med dolda avgasrör. Bakljusen har skarpa linjer med "super red" LED-ljus som kompletterar utseendet.
Range Rover Velar Reductive Design

SOFISTIKERAD

Den nya sofistikerade mittkonsolen döljer generös förvaring och erbjuder bekvämligheten med trådlös laddning.

NATURLIG SKÖNHET

Njut av den naturliga skönheten hos taktila träfibrer. Vår faner-kollektion är resultatet av exemplariskt hantverk.

LJUS INTERIÖR

Låt kupén bada i dagsljus. Det fasta och skjutbara panoramataket förstärker den rymliga interiörkänslan.

AVANCERAD TEKNIK

NÄSTA GENERATION PIVI PRO

Alla reglage är integrerade i vårt 1 prisvinnande infotainmentsystem Pivi Pro och nås via den nya centrala 11,4-tums pekskärmen. Dettta skapar en ren, elegant fasad med intuitiva volym-, klimat- och sätesjusteringsfunktioner.

FÖRARASSISTANS

Välj bland en rad funktioner som är utformade för att göra körning och parkering enklare och säkrare. Många innovativa teknologier finns tillgängliga för att förbättra din körupplevelse.

TRÅDLÖS LADDNING

Njut av trådlös laddning och anslutning av kompatibla smartphones samtidigt som kupén förblir prydlig och fri från sladdar.

FÖRARASSISTANS

Välj bland en rad funktioner som är utformade för att göra körning och parkering enklare och säkrare. Många innovativa teknologier finns tillgängliga för att förbättra din körupplevelse.

ELEGANT KOMFORT

ÅTERHÄMTANDE KOMFORT

En mer stödjande sätesdesign med profilerade kuddar förstärks av framsäten med elektrisk 20-vägsinställning, massage och minne. Välj till uppvärmning- och nedkylningsfunktion för ytterligare komfort.
BYGG DIN EGEN

ELEKTRISK PRESTANDA

PLUG-IN HYBRID

Range Rover Velar plug-in hybrid (PHEV) erbjuder det bästa av två världar, tack vare kombinationen av en 105 kW elmotor och en Ingenium-bensinmotor. Njut av sömlös eldrift med en räckvidd på upp till 64 km**.

SPECIFIKATIONER FÖR PLUG-IN HYBRID

ELEKTRISK RÄCKVIDD (UPP TILL)

64 KM**

WLTP. Förväntad verklig räckvidd upp till 51 km.

CO2-2 UTSLÄPP (FRÅN)

38 G/KM**

Njut av noll koldioxidutsläpp i EV-läget.

OFFENTLIG LADDNING (FRÅN)

30 MINUTER

Ladda upp till 80 % på 30 minuter med en DC-snabbladdare.

HEMMALADDNING (FRÅN)

2.5 TIMMAR

Ladda upp till 100 % med en 7 kW AC-laddare.
Range Rover Velar Driving Dynamics
Range Rover Velar Optimum Traction
Range Rover Velar Adaptable Technologies

PERSONLIG ANPASSNING

UNIK FÖR DIG

En rad olika paket och tillbehör. Val av färger, fälgar och takalternativ. Det här är din Range Rover Velar.
BYGG DIN EGEN

FORTSÄTT UTFORSKA

RANGE ROVER VELAR-MODELLER

RANGE ROVER VELAR-MODELLER

Se hela modellprogrammet.
SPECIFIKATIONER

SPECIFIKATIONER

Se alla mått och fakta.

**Visa WLTP-värden

Angivna uppgifter är hämtade från tillverkarens officiella tester utförda i enlighet med gällande EU-lagstiftning med fulladdat batteri. Endast avsett för jämförelse. Värden i verkligheten kan avvika. Värdena för CO2, 2bränsleekonomi, energiförbrukning och räckvidd kan variera beroende på faktorer som körstil, miljöförhållanden, last, monterade hjul och tillbehör, faktiskt rutt samt batteriets skick. Värdena för elektrisk räckvidd är baserade på ett serietillverkat fordon på en standardiserad väg.

Laddningstiderna varierar beroende på många faktorer, inklusive men inte begränsat till: batteriets ålder, skick, temperatur och befintlig laddningsnivå samt anläggningen som används och laddningstiden.

1Uppkopplad navigation kräver förlängning av abonnemanget efter startperioden enligt anvisningar från din Land Rover-återförsäljare.

2Regler för ”fair use” (skäligt bruk) kan gälla. 1 års prenumeration ingår och denna kan förlängas efter initialperioden enligt anvisningar från din Land Rover-återförsäljare.

Observera att standardutrustning eventuellt byts ut om alternativa klädsel- och dekornivåer väljs. Standardutrustning kan även variera beroende på motorvariant och växellåda.

Tillvalsutrustning och dess tillgänglighet kan variera beroende på fordonsspecifikation (modell och drivlina) eller kräva installation av annan utrustning för att kunna monteras. Kontakta din lokala återförsäljare för närmare detaljer, eller konfigurera din bil online.

All utrustning i bilen ska användas av föraren endast när detta kan ske på ett säkert sätt. Förare måste förvissa sig om att de alltid har fullständig kontroll över bilen.

Funktioner, tillval, tredjepartstjänster och deras tillgänglighet för Pivi och InControl är marknadsberoende. Kontrollera därför med din Land Rover-återförsäljare vad som gäller angående lokal marknadstillgänglighet och fullständiga villkor. Mobil nätverksanslutning kan inte garanteras på alla platser. Informationen om InControl- och Pivi Pro-tekniken som visas, inklusive skärmbilder och sekvenser, omfattas av mjukvaruuppdateringar, versionskontroll och andra system- och bildändringar, beroende på valda tillval.

Apple CarPlay är ett varumärke som tillhör Apple Inc., vars slutanvändarvillkor kan gälla.

Android AutoTM är ett varumärke som tillhör Google LLC.​

App Store är ett varumärke som tillhör Apple Inc.

Google Play Store är ett varumärke som tillhör Google LLC.​

MeridianTM är ett registrerat varumärke som tillhör Meridian Audio Ltd.TM och enheten med ”tre fält” är ett varumärke som tillhör Trifield Productions Ltd.