DESIGN

EXTERIÖR

First Edition har exklusiva designdetaljer och utrustning som First Edition-emblem, ett svart kontrasterande tak och ett skjutbart panoramatak, LED-strålkastare med matrix laser-teknik och karakteristiska varselljus samt 22-tumsfälgar med nio delade ekrar och diamantsvarvad finish.

BYGG DIN BIL

INTERIÖR

Interiören i Range Rover Velar First Edition håller högsta klass, med bland annat takklädsel i perforerat Windsor-läder i Light Oyster/Ebony Alston, dörrdekorer i kolfiber med koppartråd samt First Edition-emblem på båda B-stolparna och interiördekorerna.

BYGG DIN BIL

SÄKERHET

22-TUMS ”STYLE 9007” FÄLGAR MED NIO DELADE EKRAR OCH DIAMANTSVARVAD FINISH

22-tumsfälgar med dynamisk design med nio delade ekrar, med den ikoniska Land Rover-loggan i centrum.

LED-STRÅLKASTARE MED MATRIX LASER-TEKNIK OCH KARAKTERISTISKA VARSELLJUS

Dessa LED-strålkastare med djärv design och matrix laser-teknik producerar en ljuskvalitet som ligger nära dagsljus, vilket ger utmärkt upplysning och minskad ögontrötthet. I hastigheter över 80 km/h förstärks helljusstrålen med hjälp av laserteknik för att öka vägens upplysning ända till 550 m. Den intelligenta helljusassistenten använder sig av en framåtriktad kamera för att registrera mötande fordon och påverkar helljuset så att ”skuggor” skapas kring framförvarande fordon. På så vis har du fortfarande nytta av helljusets upplysning utan att andra trafikanter bländas.

UPPVÄRMD LÄDERKLÄDD RATT

Range Rover Velar First Edition har en uppvärmd ratt klädd i Windsor-läder för optimal förarkomfort i kallare klimat.

PERFORERADE WINDSOR-LÄDERSÄTEN MED 20-VÄGSINSTÄLLNING OCH FÖRAR-/PASSAGERARMINNE, MASSAGE OCH UPPVÄRMNING/KYLNING FRAM

Lyxiga Windsor-lädersäten fullmatade med funktioner som 20-vägsinställning med minne på förar- och passagerarsidan, massage samt klimatsäten fram och uppvärmda baksäten.

MERIDIAN SIGNATURE SURROUNDLJUDSYSTEM MED INTERAKTIV FÖRARDISPLAY

MeridianTM Signature surroundljudsystemet utvecklar 1300 W via 22 högtalare och en tvåkanals subwoofer - allt integrerat med hjälp av TrifieldTM-teknik. Den 12,3-tum stora interaktiva förardisplayen med högupplösning kan ta emot och visa en stor mängd information, underhållning och aktiva säkerhetsdata.

HEAD UP-DISPLAY

Land Rovers helt nya head up-display II bidrar till färre distraktioner och ökad säkerhet. Systemet är helt anpassningsbart och har ljus grafik med hög upplösning så att du lättare kan se alla förardata och information. Det nya systemet har även videokompatibilitet och kan återge vad som visas i infotainmentcentret, såsom din hastighet, vägmärkesidentifiering och navigeringsanvisningar.

TERRAIN RESPONSE

För att kunna köras tryggt över olika typer av terräng har Range Rover Velar Hill Descent Control (medlutsassistent) som standard tillsammans med tillvalet Terrain Response 2. Samtidigt som ett urval av smarta, permanenta Land Rover fyrhjulsdriftsystem (4WD) ger oöverträffad kompetens i alla väder och på alla underlag.

VELAR FIRST EDITION
/

VELAR

R-DYNAMIC

FIRST EDITION

BC Sweden AB - Arenagatan 8 B - 215 33 Malmö

Anmäl dig till nyhetsbrev

Ja, jag vill gärna vara först med att ta del av nylanseringar, tävlingar och events.

Anmäl dig till Land Rover nyhetsbrev