AUTOBIOGRAPHY LÅNG HJULBAS

DEFINITIONEN AV SOFISTIKERING

BYGG DIN BIL

DESIGN

KÄNNETECKNANDE DETALJER

BEHAGLIGA SITTPLATSER

Executive Class-sätena, exklusiva för Autobiography med lång hjulbas, samt det 186 mm större benutrymmet bak är exempel på den lyxiga interiören. Sätena fram och bak är bredare och har djupare stoppning för optimal komfort. Den elmanövrerade mittkonsolen integreras sömlöst med de bakre passagerarsätena när det sänks och åstadkommer därmed en lyxig fyrsitsig miljö.

MERIDIANTM AUDIO

Meridian™ surroundljudsystem har samma fylliga och klara ljud som vid en livekonsert levereras genom 13 högtalare fram, samt högtalare i sidorna och bak med en tvåkanals subwoofer, som förs samman sömlöst med meridians exklusiva Trifield-teknik och som styrs enkelt via vårt infotainmentsystem Touch Pro Duo.

BAKSÄTESUNDERHÅLLNING

Systemet för baksätesunderhållning (tillval) har två 10-tums bildskärmar och rörliga pekskärmar monterade på sätena. Båda underhållningssystemen har ett par WhiteFire® digitala trådlösa hörlurar, HDMI, Mobile High-Definition-länk och USB-anslutningar. Passagerarna kan också njuta av sina favoritprogram via den digitala tv:n (tillval).

FÄLGAR

Range Rover Autobaiography har 21-tums 'Style 7001' med sju delade ekrar och Light Silver Diamond Turned-finish som standard

PIXEL LED-STRÅLKASTARE

Pixel LED-belysning med kännetecknande varselljus ger en skarpare upplösning för att maximera den befintliga ljusstrålen för föraren och för exaktare avbländning för att undvika att blända mötande fordon och ge en säkrare körning.

KOMFORT OCH BEKVÄMLIGHET

Fyra digitala kameror är diskret placerade runt fordonet som visar en översiktsvy på 360° på pekskärmen. Möjligheten att visa flera vyer samtidigt är till stor hjälp under parkering och andra manövrer.

ELDRIVEN BAKLUCKA MED RÖRELSESTYRNING

Funktionen med elektrisk öppning och stängning av bakluckan har nu kompletterats med den nya tekniken för rörelsestyrning. Med rörelsestyrning kan föraren sköta bakluckan (både öppning och stängning av den övre och nedre luckan) från trottoarkanten utan att fysiskt behöva röra vare sig bilen eller nyckelfjärrkontrollen.

BYGG DIN BIL

Välj din perfekta kombination för att matcha din stil.

BYGG DIN BIL

LAND ROVER GEAR - TILLBEHÖR

Snyggt, robust och praktiskt. Ge din Range Rover en personlig touch med olika utvändiga och invändiga tillbehör.

ALTERNATIV OCH TILLBEHÖR 

STANDARDHJULBAS

LÅNG HJULBAS

BC Sweden AB - Arenagatan 8 B - 215 33 Malmö