DESIGN

TEKNIK

INFOTAINMENT

Vårt InControl infotainmentsystemet Touch Pro Duo har utseende och funktioner som inget annat infotainment-system. Touch Pro Duo tillhandahåller en stor mängd information och underhållning och har ytterst intuitiv och avancerad teknik inbyggd för att du ska kunna få ut det mesta av din resa.

INNOVATION

Range Rover erbjuder kraftfull prestanda från sitt stora utbud av avancerade och bränslesnåla bensin- och dieselmotorer. Välj bland våra avancerade bensin- och dieselmotorer eller den nya laddningsbara hybridelbilen (PHEV) — vår hittills mest innovativa drivlina.

ELEGANT PRESTANDA

En uppsättning noggrant utvecklad teknik, inklusive Terrain Response 2 med ett dynamiskt läge som ger en säker körupplevelse, oavsett hur vägen ser ut eller vilka förhållanden som råder.

TERRÄNGKOMPETENS

Som det första fordonet som kombinerar lyx och elegans med världskänd kvalitet under alla förhållanden ligger Range Rover fortsatt i framkanten. Range Rovers fantastiska terrängegenskaper kommer av en kombination av fyrhjulsdriftssystem (AWD) tillsammans med unika och innovativa tekniker för körning i all slags terräng.

FÖRARASSISTANSSYSTEM

Den tacklar stadstrafiken på ett sätt som ger dig och dina passagerare trygghet samt har en uppsjö av innovativa tekniker som standard och tillval till din Range Rover. Varje enskild funktion är framtagen och utvecklad för att förhöja glädjen med din bil.

KOMFORT OCH BEKVÄMLIGHET

Range Rovers interiör har nya säten fram och bak för fyrsitsig komfort med femitsig flexibilitet. Välbefinnandet förhöjs genom tillvalet 4-zons klimatreglering och jonisering av kupéluften. Meridian ljudsystem™ och konfigurerbar kupébelysning bidrar till den avkopplande miljön.

TILLBEHÖR

Utrusta dig för att få ut det mesta av varje dag

MÅNGSIDIGHET

KOMFORT OCH BEKVÄMLIGHET

/

KOMPETENS

ADAPTIV DYNAMIK

HÅLLBARHET

SMART STOPP/START-SYSTEM

Alla drivlinor till Range Rover har teknik för lågt CO₂-utsläpp. Det avancerade intelligenta stopp/start-systemet förbättrar bränsleförbrukningen och ECO-läget ser till att Range Rover drivs effektivare, vilket innebär automatisk implementering av en rad åtgärder, från mjukare gasgivning och växlingar till avaktivering av de eluppvärmda backspeglarna.

ALUMINIUMARKITEKTUR

Range Rovers design har upp till XX procent återvunnet material från tillverkningen av karossplåt. Detta ger prestandafördelar och lägre CO2-utsläpp under dess livscykel.

LIVSCYKELN I FOKUS

Vi arbetar ständigt för att ta fram hållbara material, producera mindre avfall och att använda naturresurser i mindre utsträckning. Därför har Range Rover byggts för att vara återvinningsbar till 85 procent och 95 procent återanvändbar.

TILLBEHÖR

Utrusta dig för att få ut det mesta av varje dag

SÄKERHETSFUNKTIONER

ISOFIX

Med ISOFIX-fästen i baksätena är det lätt att installera barnstolar. De säkerställer också en stark koppling mellan barnstolen och bilen för ökad säkerhet.

KROCKKUDDAR

Range Rovers omfattande krockkuddsystem för förare och passagerare ger utmärkt skydd för alla som åker i bilen.

SÄKERHETSBÄLTEN

Extra skydd ges av bältesförsträckare som i händelse av kollision framifrån reducerar kroppens framåtrörelse.

AUTONOM BROMSNING

Bidrar till att förhindra kollisioner med andra fordon eller fotgängare genom att bromsarna aktiveras för att lindra effekterna av en eventuell kollision.

ELEKTRONISK ANTISPINNKONTROLL

Det här systemet optimerar väggrepp och stabilitet genom att hålla hjulspinn under kontroll och ansätta bromsarna vid behov.

NÖDBROMSASSISTENT

Nödbromsassistenten känner av när du trampar snabbt på bromspedalen men utan tillräcklig kraft för att maximal bromsprestanda ska erhållas. Systemet höjer därför bromstrycket med hjälp av ABS-pumpen för att se till att du stannar i tid.

TILLBEHÖR

Utrusta dig för att få ut det mesta av varje dag

BC Sweden AB - Arenagatan 8 B - 215 33 Malmö

Anmäl dig till nyhetsbrev

Ja, jag vill gärna vara först med att ta del av nylanseringar, tävlingar och events.

Anmäl dig till Land Rover nyhetsbrev