RANGE ROVER SVAUTOBIOGRAPHY DYNAMIC

LYX, KRAFT OCH SOFISTIKERING

BYGG DIN BIL

DESIGN

PRESTANDA

KÄNNETECKNANDE DETALJER

ELMANÖVRERAD STÄNGNING AV BAKDÖRRAR

Elmanövrerad stängning av bakdörrar är en annan unik detalj hos den här bilen. Du styr detta enkelt med en knapp på den bakre delen av mittkonsolen. Den automatiska mekanismen stänger bakdörrarna mjukt från helt öppet läge.

EXECUTIVE CLASS COMFORT-PLUS

Executive Class Comfort Plus-säten bak är ultimat lyx för passagerare De två individuella baksätena har minne, eldrivna nackstöd, armstöd på mittkonsolen bak, justerbara sätesdynor, massagefunktion samt elektrisk lutning.

KYLFACK

Med ett enkelt knapptryck dras den fanérklädda skjutdörren in och öppnar upp för kylfacket. Kylen finns mellan baksätena där den kyler och förvarar flaskor på 75 cl eller fyra 60 cl-flaskor sam två glas.

LETTRAD FINISH

En lettrad design återfinns på olika ställen i kupén. Subtilt och distinkt på samma gång syns det på stopp/start-knappen, den vridbara växelväljaren, armstödsreglagen, pedalerna och till och med på nyckelfjärrkontrollen.

MERIDIAN AUDIO

Meridian Surround Sound SystemTM ger en koncertlik upplevelse för alla i bilen. Det har Meridian Trifield-teknik och 29 högtalare, inklusive en tvåkanals subwoofer, perfekt placerade runt om i kupén.

EXCLUSIVA KLÄDSLAR

Välj en qviltad, perforerad klädsel i semianilinläder eller Poltrona Frau-läder för överlägsen k. Dessa klädslar finns i fem färgställningar och är exklusiva för SVAutobiography.

ELDRIVEN BAKLUCKA MED RÖRELSESTYRNING

Funktionen med elektrisk öppning och stängning av bakluckan har nu kompletterats med den nya tekniken för rörelsestyrning. Med rörelsestyrning kan föraren sköta bakluckan (både öppning och stängning av den övre och nedre luckan) från trottoarkanten utan att fysiskt behöva röra vare sig bilen eller nyckelfjärrkontrollen.

BYGG DIN BIL

Välj din perfekta kombination för att matcha din stil.

BYGG DIN BIL

LAND ROVER GEAR - TILLBEHÖR

Snyggt, robust och praktiskt. Ge din Range Rover en personlig touch med olika utvändiga och invändiga tillbehör.

ALTERNATIV OCH TILLBEHÖR 

STANDARDHJULBAS

LÅNG HJULBAS

BC Sweden AB - Arenagatan 8 B - 215 33 Malmö