TILLVALSPAKET

TILLVAL UTVÄNDIGT

TILLVAL OCH TILLBEHÖR
/

PANORAMATAK

Det fasta eller skjutbara panoramataket (tillval) fyller kupén i Range Rover med ljus och förstärker känslan av rymd och kontakt med utsidan. Detta finns att beställa i en färg som matchar bilens karossfärg eller i kontrasterande Narvik Black eller Indus Silver.

BYGG DIN BIL

TILLVAL FÖR INTERIÖR

DEKORDETALJER 

Välj en av sju nya fanérer inklusive Kalahari, Argento Pinstripe, Satin Straight Walnut och Black Burr Ash.

SÄTEN 

Designade och skapade med högsta komfort i åtanke kan sätena i Range Rover fås i ett antal olika läder- eller textilklädslar. Förbättrad sätesfunktionalitet inkluderar ett övre axelstöd som tillval på sätet samt ‘Hot-Stone’-massagefunktion.

FÄRGVAL INTERIÖRT 

Kupén i Range Rover har det bästa som kännetecknar en modern livsstil. Värmen i träfaner, stilrena metallytor och mjuka läderdetaljer skapar tillsammans en hemtrevlig känsla. För att tillgodose alla smaker finns ett brett utbud av färgsättningar och premium sätesmaterial att välja mellan. 

INTERIÖRPAKET 

En uppsjö av extra tillbehör kan beställas för att göra din Range Rover ännu mer personlig. Från underhållningspaket till ett Connect Pro-paket som erbjuder 4G wifi och Smartphone-paket som möjliggör synkronisering för flertalet smarttelefoner. Det finns ett paket för alla.

TEKNIK

Range Rover har vår mest innovativa och intuitiva SUV-teknik för att hålla dig informerad och underhållen.

UTFORSKA TEKNIKEN 

LAND ROVER GEAR – TILLBEHÖR

CLICK AND GO

Detta mångsidiga tillbehörssystem för ryggstöd fästs mellan nackstödets fästen och flera anordningar kan läggas till som håller surfplattor, väskor och skjortor och jackor på plats.

UTFÄLLBARA SIDOFOTSTEG

Dessa snygga och praktiska fotsteg som förvaras obemärkt under trösklarna tills de behövs gör det lättare att stiga in och ut.

TILLBEHÖR FÖR TAKLAST

Utnyttja den flexibla lastkapaciteten och bekvämligehten med en rad olika taktillbehör inklusive den takmonterade cykelhållaren, hållare för vattensportutrustning och sporttakbox.

TILLBEHÖR TILL BAGAGEUTRYMMET

Optimera bagageutrymmet med tillbehör som lastdelare som delar in lastutrymmet i två sektioner, och en gummimatta som skyddar golvet.

BC Sweden AB - Arenagatan 8 B - 215 33 Malmö

Anmäl dig till nyhetsbrev

Ja, jag vill gärna vara först med att ta del av nylanseringar, tävlingar och events.

Anmäl dig till Land Rover nyhetsbrev