Range Rover SV Coupé är en hyllning till Range Rovers arv. Med sin dramatiska tvådörrarssilhuett anspelar denna enastående fyrsitsiga coupé på sitt unika arv, samtidigt som den är toppmodern. Range Rover SV Coupé är ytterst förfinad och med sin överlägsna teknik den mest förnämliga, lyxiga och exklusiva Range Rover som någonsin byggts.

GERRY MCGOVERN
LAND ROVERS DESIGNCHEF

 

DESIGN

DESIGNERVAL

Designerval bidrar till att skapa en verkligt skräddarsydd bil. Interiöralternativen finns i fyra unika delade färgställningar i två toner och tar Range Rover SV Coupé till oöverträffade nivåer av exklusivitet. Samtliga har semi-Aniline leather säten med en unik Diamond Quilted design. De är snygga att se på och mjuka att ta på, och de garanterar såväl elegans som komfort.

HANTVERKSKUNNANDE

SKRÄDDARSYDDA FÄRGKOMBINATIONER

Range Rover Coupé har en oöverträffad färgpalett. Varje designerval kan fås med flera olika utvändiga lackfärger ur grund- och SVO Premium-kollektionerna. Dessutom erbjuder vi en skräddarsydd färgmatchningstjänst.

LYXIGA MATERIAL

Vårt mjuka semi-Aniline läder kommer från ett och samma garveri, etablerat 1905. Lädret behåller sin naturliga yta – med dess narv – och har en unik Diamond Quilted design.

PERSONLIG TOUCH

Du kan ge din Range Rover SV Coupé en ännu mer personlig touch. Det finns många möjligheter att göra din bil till ett samlarobjekt – allt från monogram med dina initialer till personliga instegslister och Range Rover-emblem.

FANER

Hållbart träfaner – Natural Black Ash, Santos Palisander eller Nautica – används genomgående i bilens interiör. Oavsett vilken typ av träfaner du väljer kan du vara säker på att den bidrar till den makalösa designen av din Range Rover SV Coupé.

HANDARBETE

Årtionden av erfarenhet, ett extremt fokus på detaljer samt handarbetade material märks tydligt i byggkvaliteten på Range Rover Coupé. Allt du ser och vidrör bjuder på en förfinad, taktil upplevelse som förhöjer varje resa.

FÄNGSLANDE DETALJER

Varenda del av denna bil är noggrant genomtänkt. Den högklassiga designen och möjligheten till kontraster i sömmarna bidrar till känslan av hantverk och precision i Range Rover SV Coupé

PRESTANDA

Den kompressormatade V8-motorn på 550 hk är otroligt sofistikerad och samtidigt den mest kraftfulla motorn i Range Rovers historia. 5,0-litersmotorn är gjord helt i aluminium och har fintrimmats så att den utvecklar 550 hk och 680 Nm, med max. vridmoment vid 3 500–4 000 varv/min.

PRESTANDA

KOMPETENS

TEKNIK

Touch Pro Duo kombinerar intuitiv teknik med fängslande design och skapar en överlägsen körupplevelse. Bilens makalösa interiör förstärks av head up-displayen samt ett ljudsystem från MeridianTM.

SPECIAL VEHICLE OPERATIONS

Genom vårt särskilda SVO-team erbjuder vi alla våra kunder möjligheten att förverkliga sin vision och skapa en verkligt unik bil. 

BC Sweden AB - Arenagatan 8 B - 215 33 Malmö