<h3>SVR – KITTLANDE SPORTBILSPRESTANDA</h3>

MED SINA HISNANDE KÖREGENSKAPER OCH KRAFT PÅ OCH UTANFÖR VÄGEN TAR RANGE ROVER SPORT SVR LYX OCH PRESTANDA TILL NYA NIVÅER.

UTFORSKA SVR

Range Rover Sport SVR levererar rå, känsloladdad kraft från sin V8-motor på 575 hk. Bilens prestanda är elektrifierande under alla förhållanden.

MICHAEL VAN DER SANDE

MANAGING DIRECTOR - SPECIAL OPERATIONS

VÅRT DNA

<textsmall style='text-transform: none;'>SVAutobiography</textsmall> – PEERLESS LUXURY
SVAutobiographys lyxiga design, premiumdekorer och oslagbara komfort skapar en unik körupplevelse.
UTFORSKA <textsmall style='text-transform: none;'>SVAutobiography</textsmall>-BILAR
SVO – SPECIAL VEHICLE OPERATIONS
En ny nivå av lyx, prestanda och kompetens för att skapa unika Land Rover-bilar.
UTFORSKA SVO-BILAR
CHASSI
Lättviktsfälgar ger ökade prestanda, medan fjädrings-, dämpnings- och styrsystemens särskilda avstämning ger precision och en hisnande körupplevelse.
AKTIVT AVGASSYSTEM
Det aktiva avgassystemet arbetar i två steg med elektroniskt styrda ventiler som levererar det distinkt djupa ljudet. Detta förstärks ytterligare av fyra SVR-specifika, inbyggda avgasrör som standard.
EXTERIÖR DESIGN
Exteriören på SVR kännetecknas av en unik huvdesign i kolfiberkomposit som kan beställas i samma färg som bilens kaross eller i den snygga varianten Gloss Black kolfiber. SVR:s muskulösa hållning kompletteras ytterligare av ett nätgaller med SVR-märke och nya luftutsläpp i Narvik Black. Utseendet fulländas med pixel-LED-strålkastare och distinkta karakteristiska varselljus.
SVR PRESTANDASÄTEN
De nya lätta SVR-prestandasätena i Windsor-läder erbjuder ett överlägset stöd med maximal kontroll. De har uppvärmning som standard och kan fås med kylning som tillval. Dessa elegantare säten kan fås i fyra färgkombinationer och Cut Diamond-perforering, alla med präglad SVR-logga på nackstödet.
SVR-BILAR

SVO-bilar är inte bara specialbyggda med hjälp av Land Rovers originaldelar utan omfattas av en heltäckande tillverkargaranti som säkerställer kvalitet under många år framöver.

RANGE ROVER SPORT SVR

Range Rover Sport SVR har konstruerats med hjälp av Land Rovers självbärande kaross helt i aluminium och bygger på en stark, robust struktur. Dessutom bidrar bilens lättviktsarkitektur till bättre prestanda. Bilen är trygg och stabil och bara måste upplevas bakom ratten.

SE DENNA MODELL
HITTA EN ÅTERFÖRSÄLJARE
Hitta din närmaste Land Rover-återförsäljare.
KONTAKTA OSS
Ta reda på mer om Special Vehicle Operations i ditt land.
LADDA NER BROSCHYR
Ta reda på mer om Land Rovers bilar.
JAG VILL FÅ INFORMATION
Anmäl dig för att få senaste nytt om Land Rover.